UMOTIVERT


Jeg føler at jeg har altfor mye å gjøre hver dag. Først er det av sted for å være mange timer på jobb før jeg kommer hjem og skal oppdatere bloggen. For så å sette meg ned med oppgaver som jeg skal gjøre i forbindelse med skolen og før jeg vet ordet av det så er det på tide å finne senga og legge seg for dagen. I går tok jeg helt bloggfri fra bloggen og skole får å kunne henge med kjæresten min. Og skal jeg være ærlig var det helt fantastisk godt med litt fri. Men så kom vi til dagen i dag... Der jeg ikke aner hva jeg skal blogge om eller om jeg reker å gjøre halvparten av det jeg skal.... 

Så for å være ærlig er jeg veldig umotivert til å blogge for dere og til å gjøre skoleoppgaver... Men inspirasjonen til å gjøre disse tingene er der og da tenker jeg litt for meg selv, er det verdt det? Og ja jeg syntes det er mye verdt å blogge for dere fantastiske lesere. Og jeg syntes det er helt fantastisk å få tilbake meldinger på hvor bra jeg gjør det på oppgavene jeg levere inn. 

For ingenting er verdt mer en gode ord fra både dere lesere og fra lærerne som retter disse oppgavene jeg levere inn til dem. Så dagen i dag var enkel å planlegge, jeg har rukket å starte på skole oppgavene jeg skal levere inn og jeg har rukket å oppdatere dere. Så jeg vil nå si at dagen i dag er komplett og jeg kan ikke vente til morgen dagen med å oppdatere dere og gjøre ferdig det jeg skal. For målet med denne uken er at jeg skal klare å gjøre det jeg sier at jeg skal gjøre. Så om jeg lover meg selv på morningen før jeg drar på jobb om å oppdatere dere når jeg kommer hjem så skal jeg gjøre det.  

2 kommentarer

Victoria Larsen

18.01.2017 kl.17:12

Jeg håper du får en fin onsdag :-)

Znippen.no

18.01.2017 kl.17:14

Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følg den på facebook :)

Skriv en ny kommentar

, Søndre Land

For kontakt: ingerbbb@gmail.com

hits