hits

MITT BESTE FERIEMINNE!

  • Skrevet: 17.02.2017
  • Klokken: 17:45
  • Kategori: BLOGG

~FIJI 2011~

Et av de beste ferieminnene jeg har fra mitt 18 år gamle liv er fra  når jeg var på Fiji med fosterfamilien min i 2011.  Denne ferien husker jeg spesielt godt fordi det skjedde så mye, vi var innom så mange fantastiske steder på bare 3 uker. Og det er ingenting jeg vil mer en å få dra tilbake hit igjen i løpet av livet mitt. På denne turen var vi også innom Hong Kong i fire dager før turen gikk tilbake til Norge, og er det noe jeg virkelig savner så er det Ocean Park i Hong Kong. En kjempe stor fornøyelsespark med dyrehage(og et av de største saltakvarium i verden). 

Har mange gode minner fra denne turen som jeg kommer til å ta med meg videre. Husker spesielt godt at vi ble evakuert oppi skogene på Øya Castaway Island pga tsunamien som traff Japan i 2011. Dette var en natt som jeg ikke skjønte så mye av, fordi det skjedde så mye som jeg ikke fikk med meg. Men i så fall så tilbragte vi fire timer oppi skogen med masse mygg, til vi fikk klar signal om at vi kunne bevege oss ned igjen til hotellet vi var på. 

Så dette var ihvertfall et av de beste ferieminnene jeg har hatt, hvis dere likte innlegget så har jeg flere eksotiske steder jeg har besøkt som jeg også kan fortelle litt om?
 ~Hong Kong, Ocean Park 2011~

Iselin Renée

18.02.2017 kl. 11:13
Kjempe fine bilder :)

INGERBBB

18.02.2017 kl. 15:38
Iselin Renée: Tusen takk:)
INGERBBB

INGERBBB

For kontakt: ingerbbb@gmail.com

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no