hits

FREDAG 3.MARS 2017

  • Skrevet: 05.03.2017
  • Klokken: 13:42
  • Kategori: BLOGG 

Tenk deg at det er fredag, du sitter og øver til teorien på bil som du skal ta om et par dager og gruer deg som et helvete. Midt under øving inni en test får du en melding som kan forandre livet ditt på mange måter. En melding som får deg til å innse at livet skal man faen ikke kødde med. 

Jeg fikk melding av min far på fredag om at lillebroren min hadde blitt rygget ned av en bil, mine første tanker var at dette bare måte være tull. Pappa måtte jo bare tulle med meg, men det gjorde han altså ikke. Det første jeg gjorde var å ringe til mamma for å høre om lillesøster Ine Johanne hadde fått samme meldingen, det kunne ikke mamma svare på siden IJ ikke var med mamma. Jeg stri grått mens jeg fortalte mamma at lillebror hadde blitt rygget ned og ut ifra tonefallet hennes hørtes hun lettere sjokkert ut, mye var vel på grunn av at hun ikke fikk med seg hva jeg sa først siden jeg hulket ordene ut av meg. 

Mamma ringte med en gang til pappa og sa at han skulle ringe meg. Pappa ringte, og fortalte det han viste. Lillebror var fraktet til sykehuset og det så ut som det skulle gå bra med han. 

Du sitter milevis unna et menneske som betyr så mye for deg, som du var redd for å miste den dagen. Men dette lille menneske som beviser gang på gang at han tåler mer en de fleste. 

Lillebroren min er en fighter♥

INGERBBB

INGERBBB

For kontakt: ingerbbb@gmail.com

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no