hits

HELT UTROLIG!

  • Skrevet: 08.03.2017
  • Klokken: 17:56
  • Kategori: BLOGG
Jeg er så veldig glad om dagen, mye av gleden jeg hadde i kroppen i dag var vel fordi jeg klarte teorien i går. Noe jeg aldri jeg skulle klare på første forsøk siden jeg sliter veldig mye når det kommer til teori, men jeg fikk det til og det er jeg så glad for. Et skritt nærmere lappen dere!!! 

Men over til noe annet, leser tallet her på bloggen har jo bare skutt til skyene de siste dagene og det gjør meg også veldig glad for at det er så mange som vil ta seg tid til å klikke seg inn på bloggen min for å lese den. Også har det tikket inn så mange fine kommentarer de siste dagene at jeg vil gi dem en ekstra stor takk for å være så gode og snille. 

Blogg motivasjon min har stått i taket de siste dagene så jeg gleder meg til å fortsette å blogge videre framover, vet jeg er litt frem og tilbake på bloggingen. Men nå vet jeg at det er lenge til jeg tar meg en ny pause, for jeg skal si dere at denne blogg motivasjonen kommer ikke til å gi seg med det første. Så dere kan forvente dere mange innlegg fremover.Ronja Melanie

09.03.2017 kl. 06:56
Så gøy, gratulerer! 😊

INGERBBB

09.03.2017 kl. 09:14
Tusen takk!?
INGERBBB

INGERBBB

For kontakt: ingerbbb@gmail.com

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no