hits

TING JEG VIL GJØRE I APRIL

  • Skrevet: 02.04.2017
  • Klokken: 14:11
  • Kategori: BLOGG

Nå er vi kommet inn i andre dagen i april, tenk på det da dere! Nå er det faktisk ikke lenge igjen til sommerferien når jeg tenker på det, jeg kjenner jeg gleder meg kjempe mye til sommerferien. Jeg har sett mange forskjellige bloggere lage et innlegg hver måned om hva dem vil bli flinkere til å gjøre den måneden og hva dem vil gjøre, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på et sånt innlegg jeg også.

Bli enda flinkere med bloggen - Mars har vært en fantastisk måned, men jeg føler jeg tok meg noen unødvendige pauser, og det vil jeg ikke ha noe av i april. Denne måneden skal jeg fokusere mye på bloggen, og gjøre den enda bedre. 

Gå masse turer - Mamma og jeg har bestemt oss for at vi skal gå tur 3 ganger i uken minst. Hver uke, så dette håper jeg vi kommer til å gjøre igjennom hele april og at vi fortsetter i mai og til sommeren. 

Bli flinkere til å drikke vann - Jeg drikker kjempe mye vann til middag, men når jeg er tørst ellers så tyr jeg til et glass med saft eller noe annet som står i kjøleskapet. Dette må jeg få en stopper for, og jeg må bli flinkere til å kun drikke vann og melk i ukedagene.

SONY DSC

Starte å spare til nytt kamera - Jeg har funnet meg en nytt kamera som jeg har så lyst på, siden kamerat jeg har nå synger på sine siste vers. Så da er det bare å begynne å spare til nytt kamera og tenker kanskje at jeg skal få kjøpt meg nytt kamera til sommerferien sånn at det blir mange fine sommer innlegg på bloggen.

Farge håret - Nå har jeg hatt det brune håret mitt så lenge at jeg begynner å syntes at det er så kjedelig. Her om dagen fant jeg et bildet av håret mitt når det var rødt og kjenner at jeg savner det sånn.

 

Pernille

02.04.2017 kl. 15:26
Håper på at vi får en flott april :)

INGERBBB

02.04.2017 kl. 15:45
Pernille: Det håper jeg også på at vi får:)

lisarorvik

02.04.2017 kl. 15:30
Så utrolig koselig innlegg :)

INGERBBB

02.04.2017 kl. 15:45
lisarorvik: Tusen takk:)
INGERBBB

INGERBBB

For kontakt: ingerbbb@gmail.com

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no