hits

STORMENS SØSTER

  • Skrevet: 19.04.2018
  • Klokken: 17:42
  • Kategori: BØKER


Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold. 

I etterkant av de opprørende hendelsene forlater Ally sjølivet for å følge sporene adoptivfaren har etterlatt henne slik at hun kan finne tilbake til sitt biologiske opphav. Sporene fører henne til Norge, og her oppdager hun at hennes egen historie er nært knyttet til historien om en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Hun levde for over hundre år siden og var med i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en liten bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden. 


livetmitt93

19.04.2018 kl. 17:47
kos deg med boka:)

Tonje Pettersen

19.04.2018 kl. 17:50
Er den tung å lese, eller går det greit ? :)

INGERBBB

19.04.2018 kl. 18:58
Tonje Pettersen: Veldig enkel og grei syntes jeg, mye spenning i boka som får deg til å bare å fortsette å lese videre :)
INGERBBB

INGERBBB

For kontakt: ingerbbb@gmail.com

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no