hits

KJØTTDEIG OG BLOMKÅLGRATENG

  • Skrevet: 21.06.2018
  • Klokken: 06:16
  • Kategori: MAT

Lavkarbo kjøttdeig og blomkålgrateng

Dette trenger du:

🥦 Kjøttdeig (her hjemme til fire personer brukte vi en pakke med kjøttdeig)
🥦 Matfløte (vi bruker to matfløter her hjemme, som tilsvarer 6 dl med matfløte)
🥦Blomkål (vi bruker kun et blomkålhode, men hvis du ikke er glad i å kutte blomkål kan du kjøpe ferdig oppkuttet i frysedisken)
🥦Purreløk (vi bruker også kun en purreløk her hjemme, men hvis du ikke er noe glad i purreløk kan du erstatte den med vanlig løk)
🥦Phildelphia ost original ( denne bruker vi også bare en av)
🥦 Revet ost ( kjøper du en first price pakke med revet ost har du mye ost og gå på)

Slik gjør du:

🍲Stek kjøttdeigen i en kjele eller en wok panne.
🍲 Kutt purreløk og blomkål i små bitter.
🍲Ha det over sammen med kjøttdeigen når den er ferdig stekt.
🍲Ha oppi philadelphia ost og matfløte sammen med kjøttdeigen og grønnsakene.
🍲La det koke til blomkålen er myk, sett stekeovnen på 200 grader.
🍲Hell blandingen over i en ildfastform og strø over ost(så mye du vil).
🍲Sett den ildfasteformen i ovnen og la den stå til osten er smeltet.
🍲Server med en frisk salat eller poteter(om du ikke er på lavkarbo som meg).


Kommenter under hvis dere kommer til å prøve den ut🍓 

livetmitt93

21.06.2018 kl. 10:46
så godt ut :)
INGERBBB

INGERBBB

For kontakt: ingerbbb@gmail.com

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no