LESEHEST!SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

To av mine favoritt forfattere, gleder meg til å ta fatt på disse bøkene
 

DE SYV SØSTRE

SONY DSC
SONY DSC

Fremtiden deres står skrevet i stjernene ?

Maia D'Apliése og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død. 
Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Rio i 1927, i byens storhetstid, har Izabela Bonifacios far ambisjoner om at datteren skal giftes inn i aristokratiet. Samtidig er arkitekten Heitor da Silva Costa i gang med det som skal bli den berømte Kristusstatuen, og han skal snart reise til Paris for å finne den rette skulptøren til å fullføre hans store visjon. Den lidenskapelige Izabela lengter etter å se verden, og hun klarer å overbevise faren om å la henne få lov til å følge med arkitekten og hans familie til Europa før hun gifter seg.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Paris, i Paul Ladowskis atelier og i de livlige kafeene på Montparnasse, møter hun den unge og ambisiøse skulptøren Laurent Brouilly. Dermed vet hun også at livet aldri kommer til å bli det samme igjen.

SONY DSC
SONY DSC

 

EKTEMANNENS HEMMELIGHET

Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død?

Forestill deg at mannen din har skrevet et brev til deg som kun skal åpnes etter hans død. Forestill deg også at brevet inneholder hans dypeste, mørkeste hemmelighet ? en hemmelighet så mørk at den ikke bare vil endre livet ditt fullstendig, men også livene til andre rundt deg. Så kan du forestille deg at du tilfeldigvis snubler borti dette brevet mens mannen din er i live ? i aller høyeste grad.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cecilia Fitzpatrick har alt. Livet hennes er like plettfritt og strøkent som hjemmet hennes. Men det brevet er i ferd med å forandre alt, og ikke bare for henne selv. Rachel og Tess kjenner knapt hverandre eller Cecilia, men også de vil kjenne de voldsomme konsekvensene av hennes manns hemmelighet.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

DEN SISTE FESTENET FORLATT BARN. 
TO SØSTRE MED EN HEMMELIGHET. 
ÉN SJANSE TIL Å SKRIVE OM FORTIDEN.
 
Sophie Honeywell har gjort én gedigen tabbe i sitt liv. Hun slo opp 
med drømmemannen, sekunder før han skulle fri. Når hun innser at 
han likevel kanskje var den rette, er det for sent. Ett år senere er 
Thomas lykkelig gift, mens Sophie fortsatt er ufrivillig singel. Så blir 
Sophie og Thomas' liv igjen knyttet sammen da hun uventet arver et 
hus etter Thomas sin tante. 

....................................................................................................
70 år har gått siden søstrene Connie og Rose finner en forlatt baby på 
øya der de bor, og tar den til seg som sin egen. Men så dør Connie, og 
Rose beginner å lure på om det de gjorde for alle disse årene siden, 
var det rette. 
Hele samfunnet er bygget på en løgn. Hvor lenge kan den skjules? 
Hvilke hemmeligheter er i ferd med å avsløres? 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Desidert en av de beste bøkene jeg har startet på og angrer ikke et sekund på at jeg startet på den. 

Min skyld? En fars historie

"Jeg føler skyld. Og jeg føler ansvar. Hva om jeg hadde vært en bedre far? Ville Anders gjort det han gjorde?"

- Jens Breivik


SONY DSC


 

La Peregrina

Dette er oppfølgeren til Senor Peregrino av Cecilia Samartin.
Jamilet vil vite sannheten om Señor Peregrinos store kjærlighet, den mystiske, spanske kvinnen Rosa. I nåtid i California får vi fortellingen om hvordan unike vennskapsbånd strekkes når jakten på identitet og familie virvler opp en gjemt fortid. Parallellhistorien foregår mange år tidligere i Spania, der Rosa forteller om hvordan hun måtte flykte fra sin landsby, hvor man mente hun bar djevelens merke. Rosa slår seg sammen med sigøynere som dyrker hennes overnaturlige evner. Men Rosa får et kall, for å forandre sitt liv må hun gå pilegrimsveien til Santiago de Compostela. På en måte som bare Cecilia Samartin kan, veves de to kvinneskjebnene sammen til en følsom og overraskende slutt..

Bøker å anbefale

Ikke noe å gjøre? Sett deg ned med en bok og bare slapp av. Over ser dere bare et få tall av kjempe bra bøker som kommer til å dukke opp her på bloggen. 

Gjenferd av Jo Nesbø

Når mannen i ny lindress går av flytoget på Oslo S, er det tre år siden han var her. Alt er nytt, men ingenting er forandret. En varmere, mer omsorgsfull Harry Hole, som ikke har glemt Rakel, er tilbake som pårørende til en junkie siktet for mord. Men kanskje mest fordi mord er hans yrke?


 


 

 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits