?SPØRSMÅLSRUNDE?

 

ENDELIG FREDAG!SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Den nye toppen min finner dere på BikBok!

Det er så deilig å tenke på at det er fredag og endelig helg! Og som jeg kan si endelig påskeferie!!! Har gått og ventet hele uken på denne dagen og endelig kunne jeg senke skuldrene når klokken slo 15:15 i dag. Er så deilig og tenke på at jeg har ferie en uke nå og bare kna bruke tiden på å slappe av(og kanskje få unnagjort noen gjøremål som jeg utsetter hele tiden?) Nå skal jeg i alle fall legge meg i senga med en god serie på pc`en mens jeg bare slapper av og nyter ferien til det fulle. 
 

PANIC AT THE DISCO!

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Det beste jeg vet er å gå rundt i hettegenserne til kjæresten!

I dag så er jeg utrolig sliten og det var så jeg faktisk vurderte å ikke blogge for dere en stund, men som jeg skrev i et innlegg tidligere på bloggen så ville jeg ikke ha noen unødvendige pauser. Pausen i går var fordi jeg glemte igjen pc`en hjemme og dro til kjæresten, men i dag slenger jeg inn et par ord til dere. 
 

TING JEG VIL GJØRE I APRIL

Nå er vi kommet inn i andre dagen i april, tenk på det da dere! Nå er det faktisk ikke lenge igjen til sommerferien når jeg tenker på det, jeg kjenner jeg gleder meg kjempe mye til sommerferien. Jeg har sett mange forskjellige bloggere lage et innlegg hver måned om hva dem vil bli flinkere til å gjøre den måneden og hva dem vil gjøre, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på et sånt innlegg jeg også.

Bli enda flinkere med bloggen - Mars har vært en fantastisk måned, men jeg føler jeg tok meg noen unødvendige pauser, og det vil jeg ikke ha noe av i april. Denne måneden skal jeg fokusere mye på bloggen, og gjøre den enda bedre. 

Gå masse turer - Mamma og jeg har bestemt oss for at vi skal gå tur 3 ganger i uken minst. Hver uke, så dette håper jeg vi kommer til å gjøre igjennom hele april og at vi fortsetter i mai og til sommeren. 

Bli flinkere til å drikke vann - Jeg drikker kjempe mye vann til middag, men når jeg er tørst ellers så tyr jeg til et glass med saft eller noe annet som står i kjøleskapet. Dette må jeg få en stopper for, og jeg må bli flinkere til å kun drikke vann og melk i ukedagene.

SONY DSC

Starte å spare til nytt kamera - Jeg har funnet meg en nytt kamera som jeg har så lyst på, siden kamerat jeg har nå synger på sine siste vers. Så da er det bare å begynne å spare til nytt kamera og tenker kanskje at jeg skal få kjøpt meg nytt kamera til sommerferien sånn at det blir mange fine sommer innlegg på bloggen.

Farge håret - Nå har jeg hatt det brune håret mitt så lenge at jeg begynner å syntes at det er så kjedelig. Her om dagen fant jeg et bildet av håret mitt når det var rødt og kjenner at jeg savner det sånn.

 

MINE FAVORITT YOUTUBERE!

Exploring With Josh

Det som fikk meg så opphengt i kanalen til Josh var alle videoene der han besøker forlatte steder rundt om i verden, her snakker vi ikke bare falle ferdige hus, men han har vært å besøkt blant annet Chernobyl og Suicide Forest i Japan. 

 Stina Blogg

Jeg har alltid vært glad i lyse fine videoer på youtube så når jeg kom over bloggen til Stina og fant ut at hun hadde en youtube kanal så måtte jeg jo bare ta en tur innom for å se, Stina legger ut lyse fine videoer som er tydelig og hun legger også ut videoer ofte så et + i boka.Marta Alise Johansen

Enda en youtuber med lyse fine videoer, denne bloggeren og youtuberen kom jeg faktisk over for ikke så lenge siden på facebook og jeg ble inspirert med en gang av bildene og videoene hennes.Marthe-Sophie Pedersen 

- En jente med mye på hjerte, tror ikke jeg kan si noe mer om det, men hun her er garantert my number one favorite.

 

VICTORIA`S SECRET

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Mine absolutt favoritter når det kommer til å lukte godt. Dette er da min lille Victorias Secret body mist samling. Og jeg håper den blir enda større dette året her, elsker hvordan de lukter og spesielt hvordan de ser ut. Skal kjøpe en hylle til å ha på rommet sånn at disse skjønnhetene kan stå fremme og pynte opp rommet mitt litt. 
 

3x8

3 ting jeg liker

- Liker veldig godt kjæresten min, men det burde jeg vel siden vi er kjærester?haha♥

- Jobben min, jeg jobber på en barneskole og i en barnehage i nærheten her jeg bor og elsker det. Alle ungene og de ansatte er helt fantastiske hele gjengen.

- Senga mi liker jeg veldig godt, etter en lang arbeidsdag er det utrolig deilig å finne senga og slappe av noen minutt før oppgave jobbing og diverse. 

3 ting jeg ikke liker

- At det er kaldt, hater kulden som er nå...og har vært

- Folk som tror dem er noe, misliker sånne folk til de grader

- At jeg er allergisk mot enkelte ting..

3 fakta om meg

- Jeg har hatt to andre blogger før denne(de er slettet og ute av verden heldigvis)

- Jeg klarer ikke ligge innerst i senga mi når jeg sover alene uten kjæresten. 

- Jeg er født mørk blond

3 ting jeg burde

- Kjøpe meg nytt kamera og bli flinkere med bloggen

- Farge håret mitt igjen, begynner å bli skikkelig lei av brun fargen jeg har nå

- Rydde klærne i enden av sengen min inn i klesskapet 

3 ting jeg ønsker meg

- Ny pc og kamera, kamera har jeg vist lenge at jeg må bytte ut men nå har pc`en begynt å dø fra meg også...

- Nytt sengetøy, syntes sengetøyet jeg har nå er så mørkt

- Å dra på date med kjæresten min

3 ting jeg blir rolig av

- Når kjæresten ligger å sover rolig ved siden av meg

- Når jeg får skrytt for jobben jeg gjør

- Når dagene går fort, hehe

3 ting jeg blir stresset av

- Begynner å stresse når jeg tror jeg har dårlig tid før jobb

- Når det begynner å nærme seg legge tid og jeg føler jeg ikke har fått gjort noen ting i løpet av dagen

- Når telefonen ikke har ladet seg opp i løpet av natta så jeg må ha med meg telefon lader på jobb

3 ting jeg gleder meg til

- Sommer♥

- Å feire 2 år sammen med kjæresten♥

- Bil lappen, nærmer seg nå dere!!!

 

 

MINE MEST LESTE INNLEGG!

"Autumn Curls"  (06.10.2014)

"Gjenferd av Jo Nesbø" (14.11.2014)

"Ny fra Lookbookstore" (10.02.2015)

"En ny engel" (16.03.2015)"Mens jeg har vært borte" (28.06.2015)

"#MichaelKors" (06.09.2014)

"3x8" (02.11.2015)

"Russebuksa" (12.04.2016)

SONY DSC

"5 positive ting med å ha kjæreste" (21.04.2016)

"Jeg ble døpt...." (30.04.2016)

"Ferdig med eksamen" (09.06.2016)

"12 års skolegang" (17.06.2016)

SONY DSC

"Laying by the pool" (21.06.2016)

"zzZunday" (14.08.2016)

"Darker hair" (30.08.2016)

"#Stayclassy" (06.10.2016)

SONY DSC

"#Party" (20.11.2016)

"Husker du?" (16.01.2017)

"Fredag 3.mars 2017" (05.03.2017)

"Bestått!" (07.03.2017)

"For 2 år siden skrev jeg dette" (16.03.2017)

THROUGH MY PHONE1.  2. SMIIIIL 3. Liten sjokolade pause etter svømming med jobben her for ikke så lenge siden. 4. Kjole på jobb, denne kjolen er jo nettopp ny og helt fantastisk fin. 5. Ute i snøen med jobben, leker mye i snøen når man jobber med barn. 6. Føler jeg kjører så ekstremt mye nå for tiden med kjøreskolen, men det er vel bare et bra tegn? Føler på meg at lappen begynner å nærme seg med storm skritt nå. 

FOR 2 ÅR SIDEN SKREV JEG DETTE

"Himmelen fikk i dag en ny engel. Hvor en du er oldemor så håper jeg du har det bra. Du var en helt fantastisk dame man kunne se opp til og bli så altfor glad i så fort. Derfor er det veldig hardt for meg å skrive dette innlegget. Men jeg trengte å få det ut et sted. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, jeg har kjent deg i 16 år og på de 16 årene har jeg fått så mange gode minner sammen med deg. Jeg kan huske spesielt godt når du bodde på Hamar og jeg kom og besøkte deg da jeg sa at jeg hadde lyst til å sove ute på verandaen din "siden den har vinduer oldemor så da blir jeg ikke kald".  Du har vært med meg i dåpen min og på konfirmasjons dagen min. Du har vært verdens herligste oldemor og jeg er glad for den tiden vi hadde sammen. 

Du har vært med oss gjennom oppturer og nedturer. Og jeg har satt pris på alle de 16 årene jeg har kjent deg oldemor.  Du var en dame med mange talenter, med et godt hjerte og det aller beste med deg var smilet ditt. Du var verdens herligste person, hvil i fred oldemor♥ Masse glad i deg♥"
 

Dette skrev jeg nøyaktig for 2 år siden i dag, så er det altså gått 2 år siden jeg mistet en fantastisk, morsom, snill og omsorgsfull dame. Savnet etter oldemoren min er stort, men samtidig så vet jeg at hun er på et bedre sted i dag. Minnene er for alltid med oss♥

UKENS

Ukens Opptur - Jeg besto teorien på bil, dette var definitivt ukens opptur. Den skal jeg leve lenge på fremover, også gikk visningen av russebilen kjempe bra, så nå blir vi kvitt den og den kan rulle igjennom en ny russetid.

Ukens nedtur -  Er ingen nedturer som jeg kommer på nå, så da har det sikkert ikke vært noen nedturer. 

Ukens mest leste innlegg - Ukens meste leste innlegg heter "Bestått!" og du kan finne det HER!

Ukens beste innkjøp - En ny kjole som jeg gleder meg til å vise dere. 

Ukens serie - Her må jeg nok skrive to serier faktisk både the vampire diaries og Riverdale. TVD hadde jo aller siste episode på fredag(kjempe trist egentlig), og riverdale er en helt ny serie på netflix som jeg anbefaler på det sterkeste. 

Ukens beste outfit -  Den finner du HER! 

TRIST AT DET ER OVER!Kommer virkelig til å savne denne serien. 

#TVDFOREVER 

SMIIL, DET ER HELG!
Fredag og  helg dere! Det betyr at jeg kan innta daffe klærne og kose meg med en bra serie på pc skjermen. Denne uken her har løpt forbi oss på et blunk og jeg kom på i dag at det kun er igjen fire uker til påskeferien! Tenk på det da, det begynner å nærme seg vår med muse skritt(skulle skrevet storm skritt, men det snør nesten hele tiden her hos oss). Jeg gleder meg så til varmere tider kommer og jeg kan begynne å gå i shorts og skjørt igjen + kjoler da!

Denne helgen har jeg ikke så mye på planen bortsett fra å slappe maks av og vise frem russebilen i morgen, har enda ikke fått solgt russebilen fra fjorårets russefeiring, men håper på å få gjort det i morgen og at de som kjøper den blir like fornøyde som det jeg og jentene jeg delte russebil med var. Skal bli godt å bli kvitt den ihvertfall. Men kommer til å savne den veldig mye da, like mye som jeg savner #RT16 </3 
Resten av outfiten kommer senere!

HELT UTROLIG!
Jeg er så veldig glad om dagen, mye av gleden jeg hadde i kroppen i dag var vel fordi jeg klarte teorien i går. Noe jeg aldri jeg skulle klare på første forsøk siden jeg sliter veldig mye når det kommer til teori, men jeg fikk det til og det er jeg så glad for. Et skritt nærmere lappen dere!!! 

Men over til noe annet, leser tallet her på bloggen har jo bare skutt til skyene de siste dagene og det gjør meg også veldig glad for at det er så mange som vil ta seg tid til å klikke seg inn på bloggen min for å lese den. Også har det tikket inn så mange fine kommentarer de siste dagene at jeg vil gi dem en ekstra stor takk for å være så gode og snille. 

Blogg motivasjon min har stått i taket de siste dagene så jeg gleder meg til å fortsette å blogge videre framover, vet jeg er litt frem og tilbake på bloggingen. Men nå vet jeg at det er lenge til jeg tar meg en ny pause, for jeg skal si dere at denne blogg motivasjonen kommer ikke til å gi seg med det første. Så dere kan forvente dere mange innlegg fremover.BESTÅTT!Et stk veldig nervøs Inger Berit i dag tidlig klar til å ta teorien på bil som planlagt(dere skal vite at det var nesten så jeg ikke ville)Men jeg fullførte og jeg besto!!!!! Har aldri vært så glad før, dette var virkelig helt fantastisk. Var så redd for at jeg skulle bomme og få en feil for mye eller noe, men jeg klarte det akkurat med de 7 tillate feilene!!!Etter teorien så bar det rett av gårde til skolen, på skolen har jeg kun jobbet med en masse oppgaver også har jeg søkt meg lærlingplass igjen siden jeg var en av ulykkesfuglene i fjor som ikke fikk kapret seg en lærlingplass så håper på å være mye heldigere denne gangen, siden jeg har fått en god del med arbeidserfaring.Før jeg runder av dette innlegget må jeg bare ta med dette bildet av en ny sjokoladesaus på rema 1000 med CHILISMAK?????? Har aldri i mitt 18 år lange liv hørt om sjokolade og chili sammen før? Lurer på om denne kanskje må testes?

 

20 QUESTIONS AND ANSWERS

1. Et sted du ikke har vært, men vil reise til?

Tror jeg vil svare Paris her, har så lyst til å ta med meg kjæresten på en romantisk tur til Paris♥

2. Hvor mange hårfarger har du hatt?

Brunt, blondt, rødt, lilla= 4! Har en evig ond sirkel der jeg ikke får bestemt meg for disse fire fargene(er en stund siden jeg har hatt blondt hår da vel og merke så er nok kun de 3 andre jeg ikke klarer å bestemme meg for). 

3. Hvem ser du opp til?

Mammaen min ser jeg veldig mye opp til, det er en dame som har gått igjennom så  mye som hun ikke fortjener men som likevel fortsatt står på egne ben.

4. All time favoritt serie-par?

Isak og Even #Evak4ever + Stefan og Elena♥

5. Du blir mest irritert når?

Noe jeg ikke vil skal skje i en tv serie jeg ser på skjer, som for eksempel når en av favoritt personene mine dør.......

6. Beste avgjørelse?

Her vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare!

7. Dårligste avgjørelse?

Bruke for mye penger på mat, denne avgjørelsen gjentar seg for mye

SONY DSC

 

8. Drikker helst?

Vann, pepsi max eller fanta exotic

SONY DSC

 

9. Hva kunne du spist 7 dager i uka?

Big tasty bacon fra Mc donalds eller spagetti

10. Hva blir du rørt av?

Når en film ender akkurat slik jeg vil den skal ende. Da blir jeg både happy og rørt på samme tid, og tenker yes endelig!!!!!

11. Hvor er du om 10 år?

Akkurat på denne dagen om 10 år bor jeg med Joakim, vi står og lager middag. Mens mini Joakim(sønnen våres) sitter i stua og ser på tv og venter på at pappaen hans skal rope at det er mat


 

12. Hva er det kuleste som har skjedd i 2017?

Har ikke skjedd noe spesielt kult enda, men håper det snart gjør det

13. Ultimat sommer er for deg?

Fint vær, grillkveld på campingen med familien, fester en sen sommerkveld 

14. Hva er din verste egenskap?

Jeg er en som utsetter ting til siste liten

15. Hva står det ordrett på siste mottatte SMS?

?Ringer deg jeg♥"

16. Hvem fikk du meldingen i punkt 15. fra?

Mamma

17. Hvor er du når du er 70 år gammel?

Da sitter jeg på verandaen til ferie huset mitt på Fiji

18. Du får en flybillett og ubegrenset opphold, hvor drar du?

Da ville jeg tatt turen ned til Fiji igjen, har så lyst til å oppleve denne fantastiske plassen igjen i livet mitt før jeg dør. Det er et av mine største ønsker her i livet. For er det noe jeg savner så er det virkelig den plassen der. 


 

19. Favoritt band som minner deg om barndommen?

Har ikke noe favoritt band som minner meg om barndommen

20. Instagram eller snapchat?

Vanskelig avgjørelse det der altså.. Tror jeg velger instagram, mye på grunn av at de appene begynner å bli så like. Men jeg får så mye inspirasjon fra instagram at jeg må nok velge den. Men jeg bruker begge appene like mye, det skal dere vite. 

Inspirasjon til innlegget kom fra Sofie Kvelland

FREDAG 3.MARS 2017 

Tenk deg at det er fredag, du sitter og øver til teorien på bil som du skal ta om et par dager og gruer deg som et helvete. Midt under øving inni en test får du en melding som kan forandre livet ditt på mange måter. En melding som får deg til å innse at livet skal man faen ikke kødde med. 

Jeg fikk melding av min far på fredag om at lillebroren min hadde blitt rygget ned av en bil, mine første tanker var at dette bare måte være tull. Pappa måtte jo bare tulle med meg, men det gjorde han altså ikke. Det første jeg gjorde var å ringe til mamma for å høre om lillesøster Ine Johanne hadde fått samme meldingen, det kunne ikke mamma svare på siden IJ ikke var med mamma. Jeg stri grått mens jeg fortalte mamma at lillebror hadde blitt rygget ned og ut ifra tonefallet hennes hørtes hun lettere sjokkert ut, mye var vel på grunn av at hun ikke fikk med seg hva jeg sa først siden jeg hulket ordene ut av meg. 

Mamma ringte med en gang til pappa og sa at han skulle ringe meg. Pappa ringte, og fortalte det han viste. Lillebror var fraktet til sykehuset og det så ut som det skulle gå bra med han. 

Du sitter milevis unna et menneske som betyr så mye for deg, som du var redd for å miste den dagen. Men dette lille menneske som beviser gang på gang at han tåler mer en de fleste. 

Lillebroren min er en fighter♥

THROUGH MY PHONE

1. På tur med barnehagen i fjor og vintersolen meldte en vakker ankomst en desember morgen. 2. Seeeelfie. 3. Rosa himmel her i forrige uke på  vei til jobb. 


4. Enda en selfie gitt. 5. Dessert. 6. Enda en gå tur med barnehagen her i fjor, regnbue midt på vinteren er ikke ofte man ser. 

FOR ET ÅR SIDEN.........

SONY DSCSatt jeg og spiste pannekaker og hadde akkurat startet å blogge igjen etter en lang pause borte fra bloggen. Jeg skjønner ikke helt hva det er med meg og disse pausene jeg tar fra bloggen hele tiden, og da snakker vi hele tiden. Jeg syntes det er kjempe morsomt og befriende å blogge. Men noen ganger så tror jeg at jeg glemmer litt av at jeg har en blogg, dette er ikke en unnskyldning på at jeg er så dårlig på å blogge. Men heler en oppvekker til meg selv om at bloggen betyr mye for meg og at jeg skal begynne å skjerpe meg når det kommer til bloggen. For dette er noe jeg syntes er avslappende å gjøre og bloggen får meg til å føle meg litt fri. 

Vil dere forresten ha oppskrift på disse pannekakene? 

SENGELIGGENDE BLOGGER!

Nå blogger jeg for dere under 3 dyner, men fryser fortsatt som et uvær. Jeg har nemlig klart å bli syk, takken for at jeg jobber i barnehage;) hehe, neida. Tok febermåler på jobben i sted og hadde 39,5 i feber så da dro jeg hjem. Og har ligget i senga helt siden jeg kom hjem. Føler på kroppen at jeg trenger noen dager til å bli frisk, men håper på å være tilbake på beina igjen på onsdag for da er det ake dag på jobb og den vil jeg helst ikke gå glipp av. Men tenkte jo fortsatt at jeg skulle stikke innom med et par ord til dere sånn at dere vet at jeg er her. Så nå de neste dagene skal jeg kose meg i sengen min til jeg blir frisk med en god kopp med te og the vampire diaries(og keeping up with the Kardashians).  

MITT BESTE FERIEMINNE!

~FIJI 2011~

Et av de beste ferieminnene jeg har fra mitt 18 år gamle liv er fra  når jeg var på Fiji med fosterfamilien min i 2011.  Denne ferien husker jeg spesielt godt fordi det skjedde så mye, vi var innom så mange fantastiske steder på bare 3 uker. Og det er ingenting jeg vil mer en å få dra tilbake hit igjen i løpet av livet mitt. På denne turen var vi også innom Hong Kong i fire dager før turen gikk tilbake til Norge, og er det noe jeg virkelig savner så er det Ocean Park i Hong Kong. En kjempe stor fornøyelsespark med dyrehage(og et av de største saltakvarium i verden). 

Har mange gode minner fra denne turen som jeg kommer til å ta med meg videre. Husker spesielt godt at vi ble evakuert oppi skogene på Øya Castaway Island pga tsunamien som traff Japan i 2011. Dette var en natt som jeg ikke skjønte så mye av, fordi det skjedde så mye som jeg ikke fikk med meg. Men i så fall så tilbragte vi fire timer oppi skogen med masse mygg, til vi fikk klar signal om at vi kunne bevege oss ned igjen til hotellet vi var på. 

Så dette var ihvertfall et av de beste ferieminnene jeg har hatt, hvis dere likte innlegget så har jeg flere eksotiske steder jeg har besøkt som jeg også kan fortelle litt om?
 ~Hong Kong, Ocean Park 2011~

ONE LAST GOODBYE

SONY DSC

I dag tok vi et siste farvel med en fantastiske dame som betydde så mye for så mange.

I dag fulgte vi henne til hennes siste hvile sted der hun skal være rolig og fredelig og ikke bli forstyrret av noen andre.

I dag ble mange tårer felt når vi fikk høre mange fantastiske ord om en helt fantastisk dame.

I dag savner vi henne mer en noen gang, og i dag ble vi minnet på hvor fantastisk hun er. 

I dag var en fin dag på mange måter, men også en trist dag som vi ikke kommer til å glemme. 

I dag sovner vi og tenker på alle de fantastiske minnene vi har delt med denne damen♥

MOLLY HIGH WAIST
~Perfect Jeans~

Tenkte jeg skulle tipse dere fantastiske lesere om de fantastisk gode buksene jeg kjøper når jeg kjøper meg bukser. Dette er da Molly High Waist Jeans fra Gina Tricot og de eneste buksene jeg bruker og handler. Jeg har aldri hatt det så godt i en bukse før jeg ble introdusert for disse buksene av ste søsteren min. Har alltid hatt det problemet med at jeg kjøper bukser som ikke er riktig for meg, mine tidligere bukser viet seg ekstremt mye ut i beina og jeg følte meg ikke veldig fin i dem. Men så dukket disse fantastiske buksene opp og jeg kan ikke få nok av dem. Jeg har kun tre stykker nå, men det kommer til å havne en del mer av dem i bukse skuffen min for å si det sånn.

Det som er så bra med disse buksene er at de ser små ut ved første øyekast når du plukker dem opp i butikken, men de er så elastiske at de passer seg etter figuren din når du tar dem på deg. Så når du vasker dem går de tilbake til en liten bukse. Og disse vier seg ikke ut i beina og er helt fantastisk gode å gå med. Jeg liker også ekstra godt at det er høytlivs bukse, har aldri vært noe fan av hofte bukser. Mye av grunnen til det er nok fordi jeg ikke føler meg fin nok for dem, men nå har jeg funnet buksene som passer for meg og er super fornøyd. 
Alle tre buksene på og de passer som et skudd. Skal definitivt kjøpe flere sånne i løpet av dette året her.
  

HUSKER DU?

Husker du den gangen vi møttes og du gjorde meg så forelska i deg som overhode mulig bare med hjelp av noen få ord og et kyss på kinnet?

Husker du den gangen vi kysset for første gang og sommerfuglene sto til alle kanter i magen?

Husker du den gangen vi dro på vår første date og spiste en forferdelig stor kebab pizza?

Husker du den gangen jeg sølte is utover hele dyna og vi måtte dele en liten dyne på det kalde soverommet ditt en hel natt?

Husker du den gangen vi dro på vår første "lang" tur sammen, nå vi dro for å besøke pappa og dem på campingvogna og vi måtte sove i et lite telt en hel helg?

Husker du den gangen vi dro til utlandet for første gang sammen(det var vel og merke bare Sverige)?

Husker du den første gaven vi kjøpte til hverandre? Jeg kjøpte en parfyme til deg og du betalte for en frisørtime for meg♥

Husker du den gangen vi kranglet så gikk det ikke flere dager før vi pratet sammen? 

Husker du den første nyttårsaften vi feiret sammen? Når vi kysset hverandre godt nytt år inn i det nye året?♥

Husker du den gangen vi feiret din 18 årsdag og den gangen vi feiret min 18 årsdag? 

Husker du den gangen vi dro ut for å spise for å feire at vi hadde vært kjærester i et helt år?♥

Husker du den gangen vi feiret jul for første gang sammen? En av de koseligste julefeiringene jeg har hatt i mitt 18 år gamle liv her på jorden♥

Husker du den gange jeg sa hvor mye jeg elsket deg og mente det?

♥For jeg elsker deg veldig høyt kjæresten min og det håper jeg du vet♥

SONY DSC

 

UKEN FRA HELVETE

Jeg kan med hånden på hjerte si at det var godt og vite at det var fredag i dag og at dagen har gått super fort. Jeg har helt ærlig følt meg slapp og sliten i hele dag på jobb, så når klokken var 15:15 var det godt å pakke sammen sakene mine og si god helg til alle sammen i barnehagen! Jeg har egentlig ikke følt meg i helt 100% form denne uken, så det er et stort pluss at det nå er helg og jeg kan slappe 100% av. 

Denne uken har heler ikke hvert lett med tanke på at vi mistet et familiemedlem denne uken, og denne damen har jeg kjent i såpass mange år at å få høre fra mamma at hun hadde gått bort var rett og slett kjempe fælt. Men det er godt at hun slapp unna smerter og er nå på et bedre sted♥ Er alltid vondt å miste noen nære og kjære, spesielt når min kjære oldemor skulle ha fylt 94 år i går♥ Hun døde for snart 2 år siden og når dødsfall i familien skjer så nærme hverandre er det helt forferdelig å tenke på at vi skal videre i livet uten disse fantastiske personene som har gjort livet ditt så bra i så mange år. 

Det skal bli godt og endelig slappe av å senke skuldrene i bare tenke på alle de flotte personen du har i livet ditt. Det skal ihvertfall jeg gjøre denne helgen her♥

SONY DSC
SONY DSC

~15 FACTS ABOUT ME~

SONY DSC

1. I mars i fjor var jeg og Joakim + et venne par av oss i Sverige, der klarte jeg å prestere å kjøpe en diger bøtte med søpeldynga godteri. Denne tenkte jo lille meg at ville forsvinne i løpet av noen dager. Men der tok jeg grundig feil, Joakim endte opp med å kaste halvparten av innholdet når de skulle flytte inn i nytt hus. Så note to myself, aldri kjøp noe du vet du ikke kommer til å spise opp. 

2. Jeg er avhengig av instagram, jeg må sjekke instagram hver bidige dag. Egentlig jævlig rart at det skal være sånn, men føler jeg mister så mye på det sosiale hvis jeg ikke sjekker appen. Men så mister jeg jo egentlig ikke neon ting, når jeg tenker meg om. Uff, må legge fra meg den uvanen her. Skal begynne å bruke mindre tid på telefonen her etter. 

SONY DSC

3. Jeg har blitt avhengig av å ha på meg neglelakk, men har funnet ut at jeg suger til å ta det på meg for når jeg tar på meg neglelakk så klarer jeg ikke sitte i ro så all neglelakken blir klint utover fingeren i løpet av et sekund etter første strøket.... Men jeg lærer aldri da og bare fortsetter å ta det på meg. For de som lurer er jeg veldig glad i fargen hvit, grå og lyse lilla♥

4. Jeg fikk en bamse i julegave av kjæresten som det går ann å varme i mikrobølgeovnen, ikke at jeg har prøvd det for syntes det er ekkelt å sette bamsen inni der vi varmer opp igjen mat. Men jeg sover med denne bamsen hver natt da, og han er så heldig at han har fått navnet Joakim etter den fantastiske kjæresten min♥

SONY DSC

5. Når jeg ble sammen med Joakim så hadde jeg lovet meg selv at jeg skulle hvertfall la det gå to år før jeg farget håret mitt, men så kom den store overraskelsen mammaen til Joakim aka svigermor var frisør. Da gikk det løfte i vask, for jeg farget jo håret rødt like etterpå nesten, haha. Og for de som lurer bruker jeg svigermor som frisør, klarer ikke bruke noen andre er redd for at resultatet ikke skal bli like bra som det er hos svigermor. 

6. Jeg er avhengig av å vaske sengetøyet mitt hver fjortende dag, og jeg må vaske det hvis noen andre en meg og Joakim har brukt det. Ikke fordi jeg syntes de som har sovet i det er møkkete, men fordi jeg bare klarer ikke å sove i sengetøyet som noen andre har sovet i. 

7. Jeg må egentlig bruke briller, men føler jeg så forferdelig stygg med dem at jeg lar dem ligge. Noe som egentlig er veldig dumt siden jeg ser som en gammel dame på 90 år nå og det passe ikke veldig bra i en alder av 18 år, hehe. 

8. Jeg har hatt to blogger som het Berntsen13 og Berghagen12, heldigvis er begge to slettet og ute av verden. 

SONY DSC

9. Jeg er overmiddels glad i søppel mat(hamburger, pommes fritt, pizza osv) så ved alle sjanser jeg får så kjøper Joakim det til meg. Har prøvd å slutte med denne uvanen, men klarer ikke helt gi slipp på den. Men skal prøve hardere nå som vi er inne i et nytt år. 

10. Jeg har 956 kommentarer på bloggen. Sikkert ikke mye for enkelte, men syntes det er mye til at jeg har en liten blogg. 

11. Også har jeg 534 innlegg som er publisert på bloggen, veldig lite og håper på å komme oppi 1000 innlegg innen dette året er over. 

12. Jeg elsker Molly buksene fra Gina Tricot, er de eneste buksene jeg bruker. Pluss alle joggebuksene mine da, er fryktelig glad i dem også. 

SONY DSC

13. Jeg elsker å skrive, dette er mye av grunnen til at jeg lagde meg en blogg. Men jeg syntes selv at jeg skriver helt forferdelig dumt, derfor det aldri har kommet neon personlige innlegg på bloggen. Dette har jeg veldig lyst til å endre på nå i 2017, og håper at dere vil like den nye skrive måten min dette året her. 

14. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i sjokolade, sorry til alle sjokolade elskere der ute. Jeg liker sjokolade, men blir veldig fort dårlig hvis jeg spiser mer en 2 biter fra en melkesjokolade. Dette er mye av grunnen til at jeg holder meg til potetgull og is

15. Jeg hater å blogge når jeg ikke har noe å blogge om eller har motivasjon til det. Derfor har det vært veldig lite blogging i 2016 og starten av 2017. Men blogglysten er på topp nå så jeg har mye moro i vente for bloggen dette året her

TIPS FOR SUNNERE HÅR♥Rettetang og krølltang. 

Det finnes alltid noen der ute som er avhengig av å rette eller krølle håret hver dag. Men da skal jeg gi dere det beste tipset jeg kan gi, legg bort begge delene og heler vis frem ditt naturlige fine hår. Retting og krølling sliter ekstremt mye på håret ditt og hvis du vil ta vare på det så legg bort det varme og gå for det kalde ;) Men hvis du er helt avhengig av å rette eller krølle håret så burde du bruke varmebeskyttende spray. 

♥Vask håret minst mulig. 

Jeg vasket håret mitt annen hver dag og syntes det funker fett på håret mitt. Så er du en av de som er avhengig av å dusje håret hver dag, så prøv å minske dusjing av håret minst mulig. Hvis du føler at håret ditt blir fort fett er det fordi du dusjer det altfor ofte, men hvis du prøver å minske dusjingen din så skal du se at du får igjen for det. 

♥Hårkur. 

Jeg kurer håret mitt en gang i uken, dette er for å hindre at det blir så fort slitt og ødelagt etter all farging håret mitt har gått igjennom. Jeg bruker en hårkur fra Goldwell som jeg har fått anbefalt av svigermor som er frisør. (Se bildet) Denne hår kuren er en 60 sekunders kur for å bygge opp igjen håret mitt. 

SONY DSC

♥Klipp det. 

Det er ikke snakk om å klippe håret tredje hver uke, men en gang i blandt skader ikke. jeg pleier å la det gå 8-9 uker før jeg sender en melding til svigermor og spør om hun kan ordne en time til å klippe håret mitt. Det varierer stort fra person til person om hvor ofte man bør klippe det. Men er du usikker så kan du bare ta deg en tur innom nærmeste frisør og spør om de syntes håret ditt trenger en klipp eller ikke. 

♥Unngå hårstrikker med masse dill dall i seg og spesielt de med metallfester.

Metallfestene i hårstrikken kan rive opp og slite på håret ditt.(Se bildet for anbefalt hårstrikk av frisør)

SONY DSC

♥B-vitamin er bra for håret.

Dette er veldig viktig for en bra hårvekst. Dersom du har et godt og variert kosthold burde ikke mangel på vitaminer være noe problem i det hele tatt. Gode kilder til b-vitamin er: kornprodukter egg, melk, grønnsaker, fisk osv.  

SONY DSC
 

CHAPTER 1 OF 365

SONY DSC


SONY DSC


SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
 

Bildedryss fra gårsdagens nyttårsfeiring. 

NEW YEARS EVE

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Siste dagen av 2016 har sneket seg inn på oss. Og her i hus er vi godt i gang med å steke kalkunen, og vi er allerede ferdig med å dekke bordet. Som vi alltid er mange timer før vi skal spise. Egentlig ganske greit at vi er ferdig tidlig med det sånn at vi har god tid til alt annet. Her ser dere også at mamma ikke har gitt opp på julen enda, selv om det er nyttårsaften. Tittet egentlig bare innom for å ønske dere et godt nytt år og håper at dere koser dere masse med venner og familie. Dagens outfit kommer enten ut i et innlegg senere i dag eller så kommer det i morgen. Så langt har jeg ikke rukket å kledd på meg en gang, så vurderer å gjøre det nå før dagslyset sniker seg bort foran øynene på meg. 

Godt nytt år alle fantastiske lesere♥ Måtte 2017 bli like bra som 2016

HIGHLIGHTS OF THE YEAR - 2016

2016 nærmer seg slutten, og jeg har stor kost meg dette året. Så mye har skjedd og jeg har tatt med meg hvert eneste minne videreI Mars i år dro jeg og Joakim sammen med et vennepar av oss til Sverige, her endte jeg og Joakim så klart opp med for mye godteri. 

SONY DSC

I slutten av Mars, starten av April så begynte russklærne å bli sendt ut og jeg var så glad når jeg var å hentet tingene mine på posten.

SONY DSC
SONY DSC

Dokka russen ble døpt 29.april. Jeg hadde en helt fantastisk russetid sammen med jentene jeg delte bilen Ladies In Black med. Mange fantastiske minner og sene kvelder som jeg sent vil glemme. Fylte et helt år sammen med J den 14.mai♥

Etter russetiden kom til sin ende så åpnet eksamens veien seg istedenfor. Var noen slitsomme dager som vi hadde i vente, med tverrfaglig eksamen i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Men jeg sto med glans, mener nå jeg. Og er veldig glad for resultatet jeg tok med meg videre. 

SONY DSC
SONY DSC

Belønnet meg selv med nye sko etter eksamen, syntes jeg fortjente det etter innsatsen på eksamen. 

SONY DSC
SONY DSC

Kjæresten fylte 19 år i juni og dagen ble feiret sammen med familien hans. 
Jeg gjorde ferdig 12 år med skole, litt sykt å tenke på egentlig. 

SONY DSC

Sommerferien startet og jeg koste meg ved basseng kanten hos tante Torhild de første dagene av ferien. I Juli ble jeg tante igjen til en liten gutt. Jeg tok derfor bloggfri en dag for å dra nedover for å  møte han. Og fortalte det ikke før et par dager senere hva jeg hadde gjort den dagen jeg tok bloggfri. Jeg og Joakim tok turen til tusenfryd sammen med et vennepar. Jeg festet med Robin Stones fra Robin og Bugge i sommer. 

SONY DSC

Jeg bestemte meg for at jeg ikke ville ha rødt hår lengre, så da farget jeg det mørke brunt. En lang prosess, men veldig morsom å se resultatet. 

SONY DSC

Jeg kjøpte meg blinke sko, hehe♥Jeg fylte de store 18, den 16.november og feiret dagen skikkelig den 19.november sammen med mange gode venner. Hadde tidenes fest i lokalet som er i Odnes her med neon party som tema.

SONY DSC

Så dette var da altså highlights of the year fra min side, håper dere har hatt et like fint år som det jeg har hatt. Og at dere koser dere de siste dagene av 2016.

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits