DAGENS OUTFIT

SONY DSC
SONY DSC

Jakke - Nelly.com (dessverre utsolgt, men finnes mange andre fine bomber jakker der)

Topp(direktelink) - Nelly.com

Bukse(Molly) - Gina Tricot

Sko(adlink) - Stayclassy 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

HVILKEN LIKTE DERE BEST?De 9 siste outfitene som har poppet opp på bloggen, syntes nå den siste tiden at jeg har blitt utrolig flink til å ta outfit bilder. Og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg gleder meg til å kjøpe meg nytt kamera og fortsette å ta outfit bilder. Syntes det er så morsomt å vise dere hvordan jeg varierer klærne mine, ene dagen så går jeg i kjole, andre dagen kan jeg gå i en svart bukse eller lys bukse og tredje dagen kan jeg plutselig bare gå så lei at jeg tar på meg joggebukse for jeg rett og slett ikke gidder å gå i noe annet. Men da poster jeg det ikke som en outfit på bloggen, da blogger jeg jo stort sett om noe annet. 

Hvis dere vil vite hvor de enkelte plaggene er fra så kan dere gå på kategori på siden av bloggen og trykke dere inn på outfit, så finner dere linker og butikker som plaggene er kjøpt!

MY NEW DRESSCardigan - Cubus
Kjole(ny) - Cubus

Sko(adlink)- Stayclassy


MINT GREEN


Cardigan - Cubus 

Topp - Ukjent

Bukse(Molly) - Gina Tricot 

Sko - Skoringen? 

 

WHAT A BOMB BOMBER JACKET!Bomber Jakke (adlink)- Nelly.com

Topp(adlink) - Nelly.com

Bukse(Molly) - Gina Tricot 

Sko (adlink)- Stayclassy

Armbånd - Gave fra Fredrik(ste storebror) for noen år siden

ahh, for en dag dere. Jeg har vært super trøtt i hele dag og det hjalp ikke så veldig mye når jeg kom på at vi hadde svømming på jobb i dag. Jeg blir så ekstremt slapp og sliten etter å ha badet i klorvann(vet ikke helt hvorfor), så det var ekstremt deilig når klokken på telefonen viste 14:30 i dag og jeg kunne pakke sammen sakene mine og dra hjem. Resten av dagen skal jeg jobbe med et par oppgaver i forbindelse med skolen, jeg har frist til i morgen så må få gjort jobben i dag når jeg har god tid på meg. Kan ikke drive å levere ting i aller siste liten(er jo siste liten i dag å levere den på). 
 

VINTERFERIE!
Cardigan - Life Time

Topp(adlink) - Nelly.com

Bukse(Molly) - Gina Tricot

Sko(adlink) - Stayclassy 

Nå ligger jeg godt plantet i sofaen snart klar for å spise pizzasnurrer og se på Varg Veum til jeg skal legge meg. Helga har rast forbi som den alltid gjør, men har kost meg sammen med kjæresten som jeg gjør hver helg. Nå er jeg hjemme alene siden vinterferien startet på fredag så mamma og stefar hat pakket sakene sine og dratt på vogna for ferien. Merker det er litt kjedelig siden jeg da må lage maten min selv,haha. Men nå skal jeg runde av og kose meg resten
av kvelden.

PINK SCARF
Skjerf - Cubus

Bukse(Molly) - Gina Tricot

Skjorte - Ukjent

Sko(adlink) - Stayclassy 

Armbånd(rosa) - Farmor og farfar(gave fra dem for et par år siden) 

Armbånd(Gull) - Henriette(søskenbarn) sitt


Hva syntes dere?
 

TODAYS LOOK
Genser - BikBok

Bukse(Molly) - Gina Tricot 

Jakke - Nelly.com(adlinks)

Sko - Stayclassy(adlinks)

Hva syntes dere?
 

SHINEY BOMBER

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Jakke finner du HER!

Denne jakken har jeg gledet meg stort til å vise dere. Hvis noen spurte meg om hva som var det mest brukte i garderoben min ville jeg svart denne jakken her. Jeg har brukt den så ofte etter at jeg fikk den i bursdags gave fra kjæresten. Stoffet på den er tynt, men den er ganske varm til å være tynn. Men vil nok ikke anbefale å bruke den som vinterjakke nå som det er så kaldt. Jeg har en tykk jakke over den, sånn at jeg kan bruke den når jeg kommer på jobb/skole. Jakken finnes i to farger til så er bare og løpe og kjøpe grønn eller svart også før dem blir utsolgt! 
 

A LITTLE TOUCH OF WHITE

Det vanskeligste jeg vet med å være blogger er hvordan man skal starte et innlegg. Men likevel klarer jeg å starte et innlegg hver gang. I dag har det ikke skjedd så mye, blogget ikke i går for hadde ikke tid. Men er tilbake igjen i dag. Nå er det 2 dager siden jeg blogget og sist jeg blogget kom jeg med et innlegg jeg brukte over 2 timer på å skrive, for jeg syntes det er vanskelig å skrive sånne innlegg ikke fordi jeg blir såra eller noe, men fordi jeg vet ikke hvordan man skal skrive sånne innlegg uten å bli misforstått. Heldigvis for meg ble innlegget tatt godt i mot og jeg fikk en god følelse inni meg om at dette er ikke siste gang jeg skriver et slikt innlegg(innlegget jeg referer til finner du HER). 

Har forresten fått noen skikkelig dårlige nyheter, var hos tannlegen på mandag(satt faktisk og planla hva jeg skulle skrive i mandagens innlegg når jeg var der) der tok vi en hau med bilder siden jeg har en fortann som jeg har rotfylt så den hadde dem lyst til å ta en skikk på. Men den dårlig nyheten som kom innimellom når dem så på bildene var at jeg hadde en visdomstann som vokser skeivt..... Så må tilbake igjennom om et år sånn at dem får planlagt hva dem skal gjøre videre med den. Men jeg hadde null hull da noe jeg syntes er jævlig bra siden jeg aldri har hatt hull i tenna. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Sko-Mamma sine // Bukse-Gina Tricot // Topp-Vero Moda // Gull ringer- Søskenbarnet mitt Henriette sine // Sølv ring-Bjørklund(fått av J i 17 års gave i fjor♥) 

BABY IT`S COLD OUTSIDE

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Cardigan-Cubus // Topp-Vero Moda // Skjørt-Cubus // Sko-Floyd 

Men at det er kaldt  ute hindrer ikke meg i gå i skjørt, haha. Var egentlig ikke så kaldt i dag som det har vært denne uka, men blir nok kaldere utover så må passe på nå som vi har litt varme og sommervær. I dag har jeg ikke gjort så spesielt mye, våknet klokka ni men klarte heldigvis å sovne igjen så fikk litt mer søvn. J og jeg tok oss en liten kjøretur i sted, også tok vi noen bilder. Det er vel det som har skjedd i dag. Så  egentlig ikke en så fult spennende dag. 


 

HØST I MITT HJERTE

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Cardigan-Cubus // Topp-Vero Moda // Bukse- Cubus // Sko- vet ikke :/ 

Nå kjenner jeg for fult at høsten virkelig er her, kjørte scooter til jobb i dag og når jeg kom frem var jeg så kald på både henda og beina at jeg løp inn for å få igjen varmen så fort som mulig. Men høsten er jo en av de fineste årstidene vi har syntes jeg da, pga alle fargene og bladene som forsvinner fra trærne. Minusen med det er som nevnt tidligere at det er kjempe kaldt. Men når kulda kommer er det faktisk ikke lenge igjen til bursdagen min, har bursdag i November og fyller endelig 18 år. 

Innlegget skulle bli postet 30.09.2016, men dro for å hente en kompis og ble borte hele kvelden så fikk aldri postet det. 

Hva syntes dere om antrekket?
 

TODAYS LOOK

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Stikker bare innom en rask tur med dagens outfit, nå skal jeg kose meg resten av lørdags kvelden med bakt potet og potetgull med J♥

DARKER HAIR

I går var jeg en tur innom frisørsalongen til svigermor igjen. og der tok vi siste finish på hårfargen min, så nå jeg er offisielt brunette igjen. Jeg elsker at håret ble så mørkt som det ble, så nå håper jeg fargen holder lengre en de tidligere fargene mine har gjort. Men med riktig shampo og balsam så skal nok det gå bra. hehe. I dag har det ikke skjedd så mye spesielt har bare ryddet litt i huset med mamma. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med strikketøyet mitt, kjæresten og Criminal Minds. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Hva syntes dere?

ADDICTED TO THIS DRESS

♥Bildedryss♥


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC


// Kjole Cubus // 

Jeg har aldri følt meg så vel i  en kjole før som jeg gjordet i denne nye fine kjolen min fra Cubus. Ikke bare er den super fin, men den er skikkelig komfortabel også, så denne kan man både bruke til hverdags og til fest. Dette er garantert en av mine favoritt kjoler, som dere kommer til å se mye til fremover her på bloggen i mange forskjellige outfiter. 

Hva syntes dere om kjolen?
 

OLD OUTFITS

Rart å se tilbake i arkivet på pc`en og finne alle de gamle outfitene mine. Bruker mye av de samme klærne enda faktisk, og noen av outfit bildene  dere ser her er fra 3-4 år siden, så det sier seg selv hvor glad jeg er i klærne mine når jeg fortsatt nesten bruker alle plagene vi ser her, hahah. Litt trist at jeg ikke er like flink til å ta outfit bilder nå som jeg var, men det skal jeg begynne å bli flinkere til skal bare kjøpe meg nytt kamerastativ så og få kjæresten til å ta noen flere outfit bilder for meg, hehe. Siden han har tatt de fleste outfit bildene mine som har kommet på bloggen det siste året. 

Hvilken outfit likte dere best?:)
 

TODAYS OUTFIT

SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

// Smykke-Ebay // Topp-BikBok // Skjørt-Cubus // Sko- Floyd //

Dagens antrekk dere, føler det går så lenge mellom hver gang jeg tar outfit bilder til  dere så nå som det er ferie har jeg tenkt til å bli flinkere til det. Har ikke gjort noe spesielt i dag som er så spennende å fortelle om. Resten av dagen skal jeg bruke til å slappe av og se på Pretty Little Liars, og ta det med ro etter en sykt god middag som J lagde til oss i sted. Løvstek med pommes fritt, salat og bearnaise saus♥ Kjenner jeg kanskje blir litt sulten igjen jeg selv om jeg er stapp mett, hehe

Hva syntes dere om dagens outfit? 

DETAILS


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC


 

OUTFITS LATELY

Påminnelse til meg selv: 

Husk å ta flere outfit bilder til bloggen.

Hvilket antrekk likte dere best?
 

PINK SKIRT

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

// Topp- BikBok // Skjørt- Ebay // Sko- Floyd // Smykke- Ebay // Cardigan- Cubus //

Det er sommerferie for fult og det merker jeg godt. Selv om jeg sto opp klokka sju i dag for å være med til tante Torhild, som er tanten til mamma. Her skal jeg være til onsdag eller torsdag sammen med lillesøster og bare kose meg. Men jeg har et ørlite problem når det kommer til bloggingen denne uken, siden jeg glemte kamera laderen min hjemme og kameraet er snart tom for strøm. Så bilder det må jeg se litt ann, jeg var veldig heldig med å få knipset bildene over her for det er ikke strøm igjen til alle dagene..... Får håpe at jeg finner en ålreit løsning på det lille problemet mitt. 

Hva syntes dere om antrekket?
 

BIRTHDAY OUTFIT


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

// Cardigan- Cubus // Topp- BikBok // Skjørt- Cubus // Sko- Floyd // Klokke- Ebay //

Dagens outfit i dag, har vært å feiret bursdagen til kjæresten som er om to dager og bursdagen til ste pappaen hans. Ble hentet så seint der, så ble litt sein blogging i dag også. Men det ble blogging i alle fall. Jeg har ihvertfall kost meg i dag med grillmat og kaker. 

Hva syntes dere om dagens outfit?
 

11.06.2016

ojjj, det var ikke meningen at bloggingen skulle bli så sein i dag. Men det ble den dessverre, jeg har vært på farten i hele dag og har ikke hatt tid til å sette meg ned for å skrive for dere. Men nå ti over halv tolv på kvelden har jeg det, jeg har vært som sagt på farten i hele dag. Skulle grille med noen venner i dag så det er vel det som har tatt opp mye av tiden min, på å handle inn til det og gjøre i stand. Pluss jeg har sett på film med Joakim, så det har jeg brukt litt tid på også. Nå er jeg egentlig klar for å legge meg til å sove, men ville bare stikke innom å si noen ord før jeg skulle legge meg.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Så mye har jeg forandret meg siden 2013!

Fordelen med å være blogger er at man kan se tilbake i arkivet fra du startet å blogge og se hvor mye du har forandret deg. Jeg har ikke forandret meg så mye utseende messig, men i klesveien har jeg forandret meg veldig mye. 

August 2013

SONY DSC

Februar 2014

SONY DSC

April 2014

SONY DSC

Mai 2014

SONY DSC


Juni 2014

 

SONY DSC

Juni 2014

SONY DSC

Oktober 2014Januar 2015

SONY DSC

Februar 2015Mai 2015

SONY DSC

Juli 2015

SONY DSC

September 2015April 2016

SONY DSC

♥ ♥

Soon Weekend

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 //Sko- Skoringen? // Bukse- Molly bukse fra Gina Tricot // Topp- BikBok // Cardigan- Cubus(Den er ny og super comfy) //
 

Nå er det faktisk ikke lenge igjen til helg og det skal bli godt føler jeg. Skal nedover til pappa denne helgen så gleder meg litt ekstra mye for denne helga her. Men kjenner at jeg har mye å gjøre selvom det er helg, vi har nylig startet opp tredje og siste praksis periode for dette året. Så det er litt mye stress med en stor oppgave som skal leveres til slutt og det skal skrives logg for hver uke. Så jeg kjenner egentlig bare nå at jeg gleder meg til alt er over. For da kan jeg senke skuldrene og slappe av. 

Hva skal dere gjøre i helga?

White Pants


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Cardigan- Cubus // Topp- Cubus // Bukse- Gina Tricot // Sko- Skoringen? 

I dag er det kjempe fint vær så da tok jeg meg den friheten med å dra med meg J ut for å ta noen bilder. Vi har ikke tenkt til å finne på noe spesielt i dag bare slappe av litt og kose oss med god mat og film. Med andre ord en koselig kjærestekveld♥

Hva syntes dere om antrekket?

About time

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Endelig kom jeg meg til svigermor for å farge håret. Det var på tide, begynte å få flere forskjellige hårfarger i håret. Så var virkelig godt å komme tilbake kun til en farge igjen. Jeg blir like fornøyd hver gang jeg er hos svigermor, men det er jo ikke så rart når svigermor er så flink som hun er. 

Dagen i dag har egentlig ikke gått ut på så mye, men nå er jeg ihvertfall klar for helg. Skal i 70-årslag i morgen til bestefaren min på mamma siden, så håper jeg får blogget for dere før jeg drar. Hvis ikke får jeg oppdatere dere når jeg kommer hjem. Hvis det ikke blir altfor seint, men vi får se. Dere får ihvertffal ha en fin kveld videre og kose dere masse♥

♥God helg♥

Hva syntes dere?

A day off

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Det beste jeg vet med torsdager er at det ikke er lenge igjen til helg. Og det beste jeg vet med denne torsdagen er at vi hadde avspasering i dag pga åpen skole. Det passet egentlig ypperlig og få en fri dag sånn at jeg fikk fokusert på å rydde rommet og litt forskjellig i dag. Så det har egentlig ikke vært en så veldig spennende dag, men det får gå. Kom på at det bare er seks skoledager igjen så er det påskeferie, passer kjempe bra egentlig siden jeg er så glad i fri, hehe. 

Men dere får ha en kveld videre og bare slappe av♥

Hva har dere gjort i dag?

BLUE #27122015


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

// Topp- BikBok // Cardigan- Cubus // Bukse- Vet ikke // Sko- Vet ikke //

#120915


Blomsterkrans- Cubus // Topp- Bik Bok // Bukse- Fått av søskenbarnet mitt // Lommebok- Gave fra stefar //

A Little Bit Of Attitude

Genser-Cubus // Skjorte-Cubus // Bukse- Cubus // Sko- Sport 1 // Vekse-Michael Kors(fått av storesøster)

Hva syntes dere?

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits