WHAT A BOMB BOMBER JACKET!Bomber Jakke (adlink)- Nelly.com

Topp(adlink) - Nelly.com

Bukse(Molly) - Gina Tricot 

Sko (adlink)- Stayclassy

Armbånd - Gave fra Fredrik(ste storebror) for noen år siden

ahh, for en dag dere. Jeg har vært super trøtt i hele dag og det hjalp ikke så veldig mye når jeg kom på at vi hadde svømming på jobb i dag. Jeg blir så ekstremt slapp og sliten etter å ha badet i klorvann(vet ikke helt hvorfor), så det var ekstremt deilig når klokken på telefonen viste 14:30 i dag og jeg kunne pakke sammen sakene mine og dra hjem. Resten av dagen skal jeg jobbe med et par oppgaver i forbindelse med skolen, jeg har frist til i morgen så må få gjort jobben i dag når jeg har god tid på meg. Kan ikke drive å levere ting i aller siste liten(er jo siste liten i dag å levere den på). 
 

VINTERFERIE!
Cardigan - Life Time

Topp(adlink) - Nelly.com

Bukse(Molly) - Gina Tricot

Sko(adlink) - Stayclassy 

Nå ligger jeg godt plantet i sofaen snart klar for å spise pizzasnurrer og se på Varg Veum til jeg skal legge meg. Helga har rast forbi som den alltid gjør, men har kost meg sammen med kjæresten som jeg gjør hver helg. Nå er jeg hjemme alene siden vinterferien startet på fredag så mamma og stefar hat pakket sakene sine og dratt på vogna for ferien. Merker det er litt kjedelig siden jeg da må lage maten min selv,haha. Men nå skal jeg runde av og kose meg resten
av kvelden.

PINK SCARF
Skjerf - Cubus

Bukse(Molly) - Gina Tricot

Skjorte - Ukjent

Sko(adlink) - Stayclassy 

Armbånd(rosa) - Farmor og farfar(gave fra dem for et par år siden) 

Armbånd(Gull) - Henriette(søskenbarn) sitt


Hva syntes dere?
 

SHINEY BOMBER

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Jakke finner du HER!

Denne jakken har jeg gledet meg stort til å vise dere. Hvis noen spurte meg om hva som var det mest brukte i garderoben min ville jeg svart denne jakken her. Jeg har brukt den så ofte etter at jeg fikk den i bursdags gave fra kjæresten. Stoffet på den er tynt, men den er ganske varm til å være tynn. Men vil nok ikke anbefale å bruke den som vinterjakke nå som det er så kaldt. Jeg har en tykk jakke over den, sånn at jeg kan bruke den når jeg kommer på jobb/skole. Jakken finnes i to farger til så er bare og løpe og kjøpe grønn eller svart også før dem blir utsolgt! 
 

A LITTLE TOUCH OF WHITE

Det vanskeligste jeg vet med å være blogger er hvordan man skal starte et innlegg. Men likevel klarer jeg å starte et innlegg hver gang. I dag har det ikke skjedd så mye, blogget ikke i går for hadde ikke tid. Men er tilbake igjen i dag. Nå er det 2 dager siden jeg blogget og sist jeg blogget kom jeg med et innlegg jeg brukte over 2 timer på å skrive, for jeg syntes det er vanskelig å skrive sånne innlegg ikke fordi jeg blir såra eller noe, men fordi jeg vet ikke hvordan man skal skrive sånne innlegg uten å bli misforstått. Heldigvis for meg ble innlegget tatt godt i mot og jeg fikk en god følelse inni meg om at dette er ikke siste gang jeg skriver et slikt innlegg(innlegget jeg referer til finner du HER). 

Har forresten fått noen skikkelig dårlige nyheter, var hos tannlegen på mandag(satt faktisk og planla hva jeg skulle skrive i mandagens innlegg når jeg var der) der tok vi en hau med bilder siden jeg har en fortann som jeg har rotfylt så den hadde dem lyst til å ta en skikk på. Men den dårlig nyheten som kom innimellom når dem så på bildene var at jeg hadde en visdomstann som vokser skeivt..... Så må tilbake igjennom om et år sånn at dem får planlagt hva dem skal gjøre videre med den. Men jeg hadde null hull da noe jeg syntes er jævlig bra siden jeg aldri har hatt hull i tenna. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Sko-Mamma sine // Bukse-Gina Tricot // Topp-Vero Moda // Gull ringer- Søskenbarnet mitt Henriette sine // Sølv ring-Bjørklund(fått av J i 17 års gave i fjor♥) 

HØST I MITT HJERTE

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Cardigan-Cubus // Topp-Vero Moda // Bukse- Cubus // Sko- vet ikke :/ 

Nå kjenner jeg for fult at høsten virkelig er her, kjørte scooter til jobb i dag og når jeg kom frem var jeg så kald på både henda og beina at jeg løp inn for å få igjen varmen så fort som mulig. Men høsten er jo en av de fineste årstidene vi har syntes jeg da, pga alle fargene og bladene som forsvinner fra trærne. Minusen med det er som nevnt tidligere at det er kjempe kaldt. Men når kulda kommer er det faktisk ikke lenge igjen til bursdagen min, har bursdag i November og fyller endelig 18 år. 

Innlegget skulle bli postet 30.09.2016, men dro for å hente en kompis og ble borte hele kvelden så fikk aldri postet det. 

Hva syntes dere om antrekket?
 

DARKER HAIR

I går var jeg en tur innom frisørsalongen til svigermor igjen. og der tok vi siste finish på hårfargen min, så nå jeg er offisielt brunette igjen. Jeg elsker at håret ble så mørkt som det ble, så nå håper jeg fargen holder lengre en de tidligere fargene mine har gjort. Men med riktig shampo og balsam så skal nok det gå bra. hehe. I dag har det ikke skjedd så mye spesielt har bare ryddet litt i huset med mamma. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med strikketøyet mitt, kjæresten og Criminal Minds. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Hva syntes dere?

BIRTHDAY OUTFIT


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

// Cardigan- Cubus // Topp- BikBok // Skjørt- Cubus // Sko- Floyd // Klokke- Ebay //

Dagens outfit i dag, har vært å feiret bursdagen til kjæresten som er om to dager og bursdagen til ste pappaen hans. Ble hentet så seint der, så ble litt sein blogging i dag også. Men det ble blogging i alle fall. Jeg har ihvertfall kost meg i dag med grillmat og kaker. 

Hva syntes dere om dagens outfit?
 

Så mye har jeg forandret meg siden 2013!

Fordelen med å være blogger er at man kan se tilbake i arkivet fra du startet å blogge og se hvor mye du har forandret deg. Jeg har ikke forandret meg så mye utseende messig, men i klesveien har jeg forandret meg veldig mye. 

August 2013

SONY DSC

Februar 2014

SONY DSC

April 2014

SONY DSC

Mai 2014

SONY DSC


Juni 2014

 

SONY DSC

Juni 2014

SONY DSC

Oktober 2014Januar 2015

SONY DSC

Februar 2015Mai 2015

SONY DSC

Juli 2015

SONY DSC

September 2015April 2016

SONY DSC

♥ ♥

Soon Weekend

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 //Sko- Skoringen? // Bukse- Molly bukse fra Gina Tricot // Topp- BikBok // Cardigan- Cubus(Den er ny og super comfy) //
 

Nå er det faktisk ikke lenge igjen til helg og det skal bli godt føler jeg. Skal nedover til pappa denne helgen så gleder meg litt ekstra mye for denne helga her. Men kjenner at jeg har mye å gjøre selvom det er helg, vi har nylig startet opp tredje og siste praksis periode for dette året. Så det er litt mye stress med en stor oppgave som skal leveres til slutt og det skal skrives logg for hver uke. Så jeg kjenner egentlig bare nå at jeg gleder meg til alt er over. For da kan jeg senke skuldrene og slappe av. 

Hva skal dere gjøre i helga?

About time

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Endelig kom jeg meg til svigermor for å farge håret. Det var på tide, begynte å få flere forskjellige hårfarger i håret. Så var virkelig godt å komme tilbake kun til en farge igjen. Jeg blir like fornøyd hver gang jeg er hos svigermor, men det er jo ikke så rart når svigermor er så flink som hun er. 

Dagen i dag har egentlig ikke gått ut på så mye, men nå er jeg ihvertfall klar for helg. Skal i 70-årslag i morgen til bestefaren min på mamma siden, så håper jeg får blogget for dere før jeg drar. Hvis ikke får jeg oppdatere dere når jeg kommer hjem. Hvis det ikke blir altfor seint, men vi får se. Dere får ihvertffal ha en fin kveld videre og kose dere masse♥

♥God helg♥

Hva syntes dere?

#120915


Blomsterkrans- Cubus // Topp- Bik Bok // Bukse- Fått av søskenbarnet mitt // Lommebok- Gave fra stefar //

A Little Bit Of Attitude

Genser-Cubus // Skjorte-Cubus // Bukse- Cubus // Sko- Sport 1 // Vekse-Michael Kors(fått av storesøster)

Hva syntes dere?

Overskrift?

Merker det er lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg til dere nå, vet nesten ikke hva jeg skal skrive. I dag kom i alle fall mamma hjem fra Rhodos, kjempe godt å ha henne hjemme igjen. Hun har forresten bursdag på søndag og jeg sitter i en knippe der jeg ikke vet hva jeg skal kjøpe til henne, så hvis dere har noen forslag så er det bare å komme med dem. Videre tilbake til blogg innlegget, resten av dagen skal bli brukt på å kose meg med kjæresten min, han står nå på kjøkkenet å lager mat til oss. Så jeg må vel snart runde av dette innlegg sånn at jeg kan gå å hjelpe han litt med maten. 

 //Jakke-Cubus // Topp- Cubus // Klokke- Rhodos // Bukse-Cubus //

PS: Kjæresten som har vært flink fotograf<3

Hva syntes dere om dagens outfit? 

 

Ready.Set.Go

.........FREEEEDAG♥♥♥
 //Topp- Gina Tricot // Bukse- Cubus // Sokker- Cubus(viktig å få med seg haha) //

Helg dere, dette har jeg ventet på hele uken. Når dette innlegget blir postet sitter jeg på skolen så det er vel ikke helt helg enda. Men er ikke lenge til vi er ferdige på skolen nå. Jeg har forhåndsskrevet dette innlegget siden jeg skal til pappa så seint i dag siden mamma jobber så hun kunne ikke kjøre meg rett etter skolen til Bjoneroa. Også når jeg kommer hjem så skal jeg pakke og øve litt på prøver og sånt så derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle gjøre dette sånn at jeg får bogget for dere. 

Men jeg håper dere får en super helg med de dere er glad i ikke glem å sett pris på dem mens du har dem og alltid si at du er glad i dem. Får aldri nok av å si det til mine nærmeste♥ Kos dere masse♥

 

The Pink Dress

Da har jeg inntatt pappa helg og venter bare nå på at finalen i Mitt Dansecrew skal starte. Krysser fingrene for at Finger`n vinner. Har heiet på han hele veien, men nok om det denne helgen skal jeg nytte siden på mandag er det tilbake på skolebenken og Cheerdance trening. Men skal ikke klage denne ferien trengte jeg virkelig, lå jo med influensa uka før vinterferien så har ikke hatt så veldig mye krefter. Tilbake til helgen, denne helgen skal vi på vinterlyden. I morgen faktisk, skal innover til Oslo ganske tidlig så skal kose meg i hele morgen med pappa og stemor. 

// Kjole- Fått av stemor // Sko- Husker ikke // Cardigan- Cubus // Klokke- Rhodos // 

Hva syntes dere?

#OOTD


Skjorte- Cubus // Topp- Cubus // Bukse- Cubus // Sko- Bianco // Veske- Marc By Marc Jacobs 

Heia!

Og god valentines day, for meg er det en vanlig dag siden jeg er singel så er det ingen kjæreste å feire denne dagen med. Men det gjør ingenting for meg, dagen i dag har blitt brukt og kommer til å bli brukt til ting jeg må få gjort unna. Men skal også kose meg resten av dagen med Frustrerte fruer. Trodde den serien var kjempe kjedelig, men den var døds bra glad for at jeg fortsatt er på sesong en og at alle sesongene er på Viaplay. Men nå skal jeg ikke skrive noe mer har en seng å legge på, rent rom og nytt sengetøy er det beste på en lørdag. Kos dere resten av dagen:)

Hva syntes dere om outfiten?

Kveldens Outfit
Genser- Mamma sin // Bukse- Cubus(ny btw) // Sko- Bianco //

Hva syntes dere?

Mornin`

God morgen alle sammen:)

Jeg har vært oppe en stund så det er vel ikke noe god morgen til meg nå, men det gjør vel ingenting å ønske dere fantastiske lesere en god morgen. Hele dagen i dag er planlagt fra punkt til prikke. Skal ikke skrive så mye om det, men sa jo i går at jeg skulle skrive litt om klassefesten jeg skal på i dag. Selv om jeg ikke vet hva jeg skal skrive så kan jeg vel si at det sikkert blir gøy, det har vært planlagt en god stund så ja. Men nå skal jeg få i meg litt frokost før jeg sulter.


Hva skal dere i dag?

Tanker

Du vet den følelsen når du sitter og tenker på noe hele tiden og får ikke den tanken ut av hodet. Det er sånn jeg har det akkurat nå, det har skjedd så mye de siste dagen både godt og dårlig. Men jeg vet ikke hva jeg skal tenke om noen av dem egentlig, jeg sitter her bare å tenker. Tankene bare strømmer igjennom hodet, og du sitter der og bare tenker skal jeg tenke godt eller skal jeg tenke vondt. Tanker er noe som sitter og gnager i hodet hele tiden, man kan bare ikke slutte å tenke, men nå har jeg inderlig lyst til å bare la tankene ligge og få dem ut et sted. 


Bare slipp alle tankene ut et sted...

Cardigan- Cubus // Topp- Mamma sin // Bukse- Cubus // Sko- H&M //

New years eve

Vi overlevde 2014 dere! Nå er kapittelet for dette året over, dag 365 av 365. Kan virkelig ikke tro det, dette året har gått litt for fort egentlig. Men det skal bli kjempe godt å starte på et nytt år med fantastiske venner og familie. I dag har vi tenkt til å feire med familie og noen venner av storebroren min. Men har egentlig ikke noe mer å skrive mer så godt nytt år til dere fine leserne mine. Håper 2015 blir like fantastisk som 2014 har vært. Skjørt- Cubus // Topp- H&M //Fine lillesøster<3

 

Tell 'em that is my birthday

Kort oppsummering av bursdagsfeiring i går. Det gikk supert hadde det sykt gøy og glemte at jeg hadde med meg kamera så jeg fikk ikke tatt noen bilder, men hvis dere følger meg på insagram så la jeg ut et bilde av alle sammen som var med. --->ingerbbb 

I dag fylte jeg 16 år. Hipp hurra for meg, skal feire dagen med hele familien på mamma sin side. Gleder meg kjempe mye. Det har kommet noen så jeg må bli ferdig med dette innlegget sånn at jeg kan gå og hilse på dem. Men dere skal få dagens outfit før jeg må gå.

-birthday outfit-


Hva syntes dere?

 

Outfit

 

Cardigan- Cubus // T-skjorte- Rhodos(fått av søskenbarnet mitt Karoline) // Bukse- Cubus // Sko- fått av stefaren min pga gode resultater på muntlig som gikk veldig bra dere //

Hva syntes dere?:)
 

#thatdress


Kjole fra Cubus

Bursdags gave fra farmor og farfar :)

Hva syntes dere?:)

Class n sass

Pappa helg står får tur om et par timer så dere hører faktisk fra meg i helga siden vi skal være hjemme, håper på at nettet nede der er nok til å blogge fra. Høstferien går jo mot slutten så jeg vil gjerne blogge for dere så  lenge jeg fortsatt har ferie. Dagen i går gikk kjempe bra for stefaren min, han koste seg masse og likte gavene vi ga til han. Jeg, mamma og lillesøster ga han roser, sjokolade og et kort. Husker ikke helt hva mommo ga, men han ble ve glad for den gavene også.Syntes?:)

Cute Autumn OutfitSkjerf- stemor sitt // Skjorte- Cubus // Skjørt- Cubus // Sokker- Cubus // Jeffrey campbell- Fått av storesøster bloggenhennesher //

Hva syntes dere?:)

Pretty in pink

Topp- Cubus // Bukse- BikBok // Skjerf- stemor sitt //

Hva syntes dere?:)

Autumn is here

Man vet høsten er her når:

........bladene begynner å skifte farge 
Dagens outfit:


Hva syntes dere?:)

ClassyTopp- BikBok //  Skjørt- Cubus // Cardigan- Cubus // Sko- Husker ikke //

Hva syntes dere?:)

CONVERSE ALL STAR

God morgen!

I dag drar jeg til  pappa og dem, vi skal være på vogna så da blir det ikke noe god oppdatering siden nette oppe der suger -_- Men jeg har et par innlegg som jeg ikke har publisert som jeg skal tidsinnstille sånn at de kommer ut en etter en. Jeg skal se om jeg får nett oppe på vogna men kan ikke love noe. Men nå skal jeg vise dere den andre outfiten jeg hadde på i mamma sin bursdag. Det begynte å bli litt varmt med kjolen jeg gikk med derfor skiftet jeg.

  
Denne fine selvlysene t-skjorten fikk jeg av søskenbarnet mitt, den er kjempe fin så den kommer dere til å få se mye av på bloggen. Detter er da gaven jeg fikk av Karoline:) Dette ble vist et veldig bildefylt innlegg.

Hva syntes dere?:)

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits