– 9 KJAPPE~Q&A –

Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges? Det første som slo meg når jeg sto opp av sengen og så meg i speilet som henger på klesskapet mitt var at jeg måtte huske å re opp sengen etter at jeg hadde vært på badet og ordnet meg. Jeg har som mål i april at sengen skal res opp hver morgen, så da startet jeg likeså godt nå i slutten av mars med det. Men ellers når jeg ser meg i speilet så tenker jeg alltid over hvordan håret mitt ser ut, for noen ganger så ser det ut som jeg har vært i slåsskamp og noen ganger ser det ut som jeg har gredd det i søvne.

Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din? Det er hun ene jeg jobber med som ringe for å avtale dagene jeg skal jobbe den uken her oppe på jobb, takk og lov for at jeg fikk jobbe denne uken her også, holder på å løpe på veggen snart av å kun være hjemme.

Hva står det i den siste sms-en i innboksen din? Den er fra sjefen min, så den lar jeg være å skrive her, men jeg svarte ihvertfall med “Den er grei😊”.

Hva har du på deg akkurat nå? Akkurat nå har jeg på meg den grå kjole/genseren min, som vist på bildene og strømpebukse.

Hvilke serie anbefaler du? Akkurat nå kan jeg anbefale “Blindspot”, jeg begynte  se på det igjen når jeg så at dem hadde fått inn sesong 4 på viaplay, så da tenkte jeg at jeg kunne se på det sammenhengende så da begynte jeg på sesong 1 igjen.

Din favoritt-sang akkurat nå? “Gatelongs” av Rotlaus må jo havne ganske høyt oppe på listen min over favoritt sanger akkurat nå. Den er fengende å høre på og får deg i godt humør.

Hva skal du i morgen? I morgen skal jeg vel jobbe på hjemmekontoret som vanlig, spise en god frokost, trene med mamma og lillesøster(vi har begynt å gå tur nesten hver eneste dag) og generelt bare holde meg oppdatert på situasjonen vi er inne i.

Hvor ville du helst vært nå? Jeg ville faktisk helst vært på jobb, savner virkelig å jobbe, være med andre voksne enn de jeg bor med og bare gjøre jobben jeg savner.

Hvilke produkt(er) er det du ikke klarer deg uten? Hårkuren min fra Goldwell klarer jeg meg ikke uten, føler håret mitt blir så deilig etter at jeg har brukt den når jeg vasker håret.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg