– 10 TING Å GJØRE HJEMME –

Det er nok flere som begynner å syntes dette er kjedelig, det å måtte holde seg meste mulig hjemme. Men hvis vi alle er flinke disse 2 første ukene som vi har fått beskjed om, så kanskje vi klarer å begynne som normalt igjen fortere enn vi aner. Men hvis vi skal være regel brytere alle sammen, så kommer dette til å vare lengre enn noen av oss vil. Derfor har jeg tenkt og tenkt de siste dagene over hva man kan gjøre hjemme i disse tider og her er min liste:

🌞 Sett deg ut i solveggen og nyt tiden som er, her jeg bor har det bare vært sol de siste dagene og utifra værmeldingen så er det spådd sol i flere dager fremover. Det er viktig å nyte sola når vi endelig har den, tenker jeg.

🌸 Til dere som har barn, ta dem med ut i skogen for å se etter vårtegn, her jeg bor har snøen endelig begynt å forsvinne i store mengder og jeg har sett flere på facebook i nærheten her som har funnet, hestehov og hvitveis. Så det er bare å begynne å lete.

📚 Les masse bøker, denne passer jo kjempe bra med punkt 1, ta med deg en god bok ut i fin været og bare kos deg med et pledd og kanskje en kopp med te eller kakao. Jeg har ihvertfall mange bøker her hjemme som jeg kan ta med meg ut og lese, akkurat nå drive jeg å leser “Barndommens gåte” av Maria Montessori, for å lære meg enda mer om Montessori pedagogikken.

🏋🏽‍♀️ Tren masse, nå har vi masse tid til å ta oss en god og lang treningsøkt, hvis man deler opp dagen bra. Jeg har ihvertfall fått trent disse dagene jeg har vært hjemme og det er en deilig følelse. Og om dere ikke finner inspirasjon eller motivasjon til dette, så anbefaler jeg dere å sjekke alle trenings videoene til Funkygine, som dere finner på youtube kanalen hennes.

🧹 Rydd og vask rommet ditt eller et annet rom i huset som trenger det, fordel det gjerne også utover flere dager slik at du slipper å bruke opp dette punktet med en gang. Rommet mitt trengte virkelig dette punktet i dag, så nå lukter det kjempe godt her og jeg venter på at sengetøyet mitt skal bli ferdig i tørketrommelen, slik at jeg også får reint sengetøy på senga.

👗 Rydd klesskapet og kvitt deg med det du ikke trenger lengre. Mitt klesskap trenger å ryddes hver 14 dag, siden jeg har altfor mye klær i et bitte lite klesskap.

🍕 Lær deg nye oppskrifter som du vil prøve ut, prøv å bruk det du har i kjøkkenskapet og kjøleskapet først, slik at du slipper å dra unødvendig på butikken og spre smitte, for det er ikke alle som vet at de er smittet derfor er det viktig å prøve å unngå og være mest mulig der det er masse folk inn og ut hele dagen.

🚗 Rydd og vask bilen innvendig, dette er et av punktene jeg har satt opp som jeg skal gjennomføre enten den uken her eller neste uke,og sånn som bilen min ser ut nå, så trenger den virkelig en opprydding og en vask, nesten så jeg også kan ta den utvendig med hageslangen her hjemme, men tror jeg venter enda litt til med det, siden det fortsatt er mye snø som skal smelte og bli til gjørme.

🎀 Ha Barbie eller Disney maraton, er du som meg og elsker å legge deg godt til rette med en film foran deg, så kan jeg sterkt anbefale Barbie og Disney(hvis dere er like glad i det som meg), Viaplay har fått inn 10 Barbie filmer allerede, så gleder meg til det kommer flere. Også har jeg jo en ganske stor samling med Disney filmer på DVD, så jeg tror jeg klarer meg ganske bra.

🐱 Ta ekstra godt vare på dyret ditt i denne tiden, kos masse med det, stell det, gi det enda mer kos og bare vær glad for at dyret ditt alltid er der for deg.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg