– 12 SPØRSMÅL OG SVAR –

Hva skal du i dag? I dag skal jeg bare slappe av, siden jeg fortsatt har et brekt ribbein som trenger å gro uten at jeg skal være helt bajas. Tror jeg har fått lit ekstra vondt siden jeg har vært på jobb hele uken, har prøvd å slappe av så mye som mulig der og alle har vært veldig flinke til å tilrettelegge for meg, men i går var det en av ungene som klarte å stange borti det brekte ribbeinet og det var ikke akkurat veldig behagelig.

Hvordan ser den perfekte daten ut? De siste årene har jeg blitt veldig glad i å lage mat, så et hjemmelaget måltid, med en god film på skjermen, pluss noe godt i glasset hadde vært helt perfekt for meg. Hadde heler ikke takket nei til en hyttetur bare meg og Joakim, i kanskje en av tretopphyttene som er bygget litt over alt i Norge, eller kanskje en tur til kragerø? Den perfekte daten for meg kan egentlig være hvor som helst, bare jeg er med Joakim.

Hva er det gøyeste med å jobbe i barnehage? Det gøyeste med å jobbe i barnehage må jo være alt du hører hver eneste dag fra ungene, det kommer alltid nye gullkorn hver eneste dag og skjer alltid noe morsomt som man alltid kan tenke tilbake på å smile og le litt av. Pluss at jeg alltid lærer noe nytt hver dag fra de fantastiske kollegene jeg jobber med, som jeg kan ta med meg videre og kanskje bruke en gang senere i livet.

Hva ønsker du deg akkurat nå? Å flytte inn med Joakim står høyt oppe på ønskelisten min, men akkurat nå ser det litt dårlig ut, siden det bare er jeg som har jobb, og Joakim fortsatt går på skole, men håper på at det ikke er så lenge til vi kanskje kan sette oss ned og begynne å lette etter et sted å bo. Jeg har også ønske om å kjøpe meg en ny bil i nærmeste fremtid, siden jeg begynner å bli litt lei av alle feilene som dukker opp på bilen min hele tiden.

Hva gjør deg sint? Vet du hva, nå i det siste så er det veldig lite som har fått meg til å bli sint, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal svare på dette spørsmålet.

Trives du med å bo hjemme? Ja, det gjør jeg, men skulle virkelig ønske at jeg og Joakim hadde noe som snart bare var vårt, sånn at vi for eksempel kunne slappet av uten å måtte høre lillesøsteren hans skrike i stua for full hals, eller gå å dusje utenom av dusjen var opptatt. Eller lage mat uten at noen skal skikke deg over skulderen og spørre hva du lager når man helt 100% sikkert kan se hva man lager😂 Men ja, jeg trives fortsatt hos mamma og Trond, men noe eget hadde vært fint snart.

Har du noen gang meldt deg på et tv program? Nei, det har jeg nok ikke, men hvis jeg skulle vært med i et tv program så tror jeg nok det måtte ha blitt bloggerne, hehe. Selvom jeg høres ut som en mann på video, hahha 😂

Hva er det mest utfordrende med å jobbe i barnehage? Oiii, dette var et litt vrient spørsmål å svare på, så tror jeg må tenke litt på den og komme tilbake til denne en annen gang.

Favorittsitat? Jeg har virkelig ingen favorittsitater, men jeg liker veldig godt å si til meg selv og andre at livet er for kort til å gå i dårlig klær. Det er jo mange som legger merke til at jeg liker å pynte meg og gå i fine klær, og dette er jo fordi jeg mener at livet virkelig er for kort til å ikke gå i det man føler seg komfortabel i.

Favoritt sport på tv? Jeg har virkelig ingen favoritt sport, men hvis jeg virkelig må se på noe på tv og det er sport, så velger jeg kvinne håndball.

Hva gleder du deg til akkurat nå? Jeg gleder meg til vi virkelig kan se vår tegn i luften, også gleder jeg meg til jeg får lønn neste fredag sånn at jeg kan betale regningene mine, noe av det beste jeg vet er når jeg kan betale regninger og få dem ut av verden. Jeg gleder meg også til påskeferie, for da griller vi, har noe godt  glasset og bare koser oss som en familie.

Hvor tror du at du befinner deg om 5 år? Jeg håper at jeg enten er ferdig med utdanningen min i barnevernet eller ihvertfall har fått startet på den, håper også at jeg og Joakim har flyttet sammen. Jeg vet egentlig ikke helt, jeg liker å leve en dag av gangen og se hva morgendagen bringer.

Er det noe du ser frem til i 2020? Sommer, konserter, jobbe masse, Joakim og jeg vurderer en sydentur, så vi får se om det blir noe av eller om vi tilbringer sommeren her i Norge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg