MINE FAV SERIER #4

Orphan Black. I denne serien møter vi den foreldreløse og gate vandrende Sarah. Etter å ha vært vitne til at dobbeltgjengeren hennes tar selvmord, stjeler Sarah identiteten hennes. Uvitende om hva som venter henne i den andres kvinnen liv. Sarah blir kastet ut i noe hun aldri hadde ventet seg, på lett etter svar, finner Sarah ut at det er flere som er akkurat som henne. Genetiske like individer som har blitt plantet inn i flere kvinner for å bli oppfostret på forskjellige måter. Med ingen anelse om hvem som skapte dem, trenger hun svar fort før en snikmorder utrydder dem alle. 

 

Scream. Etter en nett mobbing hendelse som resulterer i et brutalt mord, bringer frem minner fra fortiden fra en tidligere massaker, og som kanskje har inspirert en ny morder. En gruppe tenåringer, med to gamle venner som sliter med å koble på hjertet sitt, kjærester, fiender, mistenkte, mål og ofre for en leie morder som er ute etter blod. 

 

The 100. Serien er satt 97 år frem i tid etter at en atomkrig utryddet alt liv på jord. De eneste kjente overlevende er innbyggeren på de tolv romstasjonene “The Ark”, der om lag 2400 mennesker bor. Ressursene er knappe og alle forbrytelser uansett deres natur straffes med døden, med mindre gjerningspersonene er under 18 år. Etter å ha funnet ut at det er lite med oksygen igjen på romstasjonene blir de 100 innsatte ungdommene ofret ned til jorden for å sjekke om det er beboelig. 

Noen serier dere anbefaler eller?:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg