KJØTTFORM MED POTETMOSLOKK

Sein blogging i dag og det gjør jeg opp med å dele en helt fantastisk god oppskrift med dere. I dag laget jeg kjøttform med potetmoslokk til meg og J til middag, og jeg tenkte da at jeg skulle dele den med dere. Jeg lover dere at det er verdt det å lage denne godbiten en gang. 

Du trenger:

♥Løk
♥Kjøttdeig
♥Potetmos
♥Tomatpure 
♥Ost
♥Salat
♥Mais

Slik gjør du:

1. Potetmos, du kan bestemme selv om du vil lage din egen potetmos eller om du kjøper fra frysedisken på butikken. Jeg kjøpte fra frysedisken nå siden jeg ikke har ro i sjela til å vente på at poteter skal kokke, haha. Kjøper du ferdig potetmos fra frysedisken står det på pakken hva du skal gjøre. 

2. Stek kjøttdeig  en stekepanne med margarin eller olje, sett kjøttdeigen til side. Fres løk til den er mør, ha i tomatpuré, og fres ytterligere et par minutter. Tilsett kjøttdeig og mais. Bland godt og smak til med krydder.

3. Ha kjøttsausen i en dyp ildfast form, eventuelt i små porsjonsformer. Legg  potetmos som et lokk over kjøttsausen og dryss ost på toppen.

4. Sett den ildfaste formen i stekeovn på 180 °C og stek i 30-40 minutter til osten er smeltet og toppen har fått en gyllen farge.

♥Server kjøttformen med en frisk salat og godt brød♥

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg