A LITTLE TOUCH OF WHITE

Det vanskeligste jeg vet med å være blogger er hvordan man skal starte et innlegg. Men likevel klarer jeg å starte et innlegg hver gang. I dag har det ikke skjedd så mye, blogget ikke i går for hadde ikke tid. Men er tilbake igjen i dag. Nå er det 2 dager siden jeg blogget og sist jeg blogget kom jeg med et innlegg jeg brukte over 2 timer på å skrive, for jeg syntes det er vanskelig å skrive sånne innlegg ikke fordi jeg blir såra eller noe, men fordi jeg vet ikke hvordan man skal skrive sånne innlegg uten å bli misforstått. Heldigvis for meg ble innlegget tatt godt i mot og jeg fikk en god følelse inni meg om at dette er ikke siste gang jeg skriver et slikt innlegg(innlegget jeg referer til finner du HER). 

Har forresten fått noen skikkelig dårlige nyheter, var hos tannlegen på mandag(satt faktisk og planla hva jeg skulle skrive i mandagens innlegg når jeg var der) der tok vi en hau med bilder siden jeg har en fortann som jeg har rotfylt så den hadde dem lyst til å ta en skikk på. Men den dårlig nyheten som kom innimellom når dem så på bildene var at jeg hadde en visdomstann som vokser skeivt….. Så må tilbake igjennom om et år sånn at dem får planlagt hva dem skal gjøre videre med den. Men jeg hadde null hull da noe jeg syntes er jævlig bra siden jeg aldri har hatt hull i tenna. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Sko-Mamma sine // Bukse-Gina Tricot // Topp-Vero Moda // Gull ringer- Søskenbarnet mitt Henriette sine // Sølv ring-Bjørklund(fått av J i 17 års gave i fjor♥) 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg