STEDER JEG VIL BESØKE

Nå er det mange år siden sist gang jeg satt på et fly til et annet land, men mitt største ønske her i verden er å kunne dra mer og oppleve mer av verden så nå tenkte jeg at jeg skulle nevne 3 steder jeg har lyst til å utforske og dra til. 

1. Paris

Bilde hentet fra We♥it

Hvem har vel ikke lyst til å ta en kjærlighets ferie til Paris? det har ihvertfall jeg og jeg håper at det ikke er lenge til jeg og kjæresten tar oss turen hit. Jeg har så lyst til å ta bilde foran Eiffeltårnet og ta turen innom Disneyland Paris, det er drømmen det. Og jeg drømmer meg bort allerede. 

2. London

Bilde hentet fra We♥it

Mitt neste drømme reisemål er London, jeg har allerede vært i London en gang før, men det var bare en mellom landing på noen timer når jeg var på vei nedover til Fiji. Så drømmen er å kunne gå rundt i Londons gater og shoppe masse, se Big Ben og ta London eye. Så dette er definitivt et reisemål jeg vil få oppleve.

3. Los Angeles 

Bilde hentet fra We♥it

Tredje og siste reisemål i dette innlegget er Los Angeles, tenk så kult å få oppleve å reise hit da?  Så mange steder og besøke + at det er varmt!! Dette er et stort pluss i boka, jeg drømmer meg bort i det å kunne reise hit. Jeg har spesielt lyst til å se Hollywood skiltene, det er på min “to do list” her i livet. 

Kan jo også slenge på et lite tips om å sjekke ut Karoline Pedersen på youtube, hun var i LA i fjor lagde Vlogger fra alle dagene hun var der og de var veldig detaljerte, syntes i alle fall jeg da:

Her er den første LA vloggen hennes

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg