NYTT KOSTHOLD?

Nå er det ca fem uker siden jeg endre kostholdet mitt totalt, fem uker siden jeg begynte å kutte ut brød, pasta osv. Fem uker på lavkarbo har vært veldig lærerikt og spennende, fun fact jeg tror jeg aldri har spist så mye salat og kjøttdeig i hele mitt liv som jeg har gjort på disse fem ukene. men jeg tror jeg aldri har følt meg så bra og kvikk før som jeg har gjort etter jeg la om kostholdet mitt. Jeg har lært så mye mer om mat og forskjellige matretter på disse fem ukene enn det jeg har gjort før. Og jeg gleder meg til å eksprimentere mer med lavkarbo fremover, det kommer også til å komme oppskrifter på lavkarbo mat jeg digger og vil anbefale videre. Jeg gleder meg til å lage flere forskjellige salater, gratenger, brownies(jepp du leste riktig) og masse mer. 

Det beste jeg viste før jeg endret kosthold var ristet brød med smør og ost. Nå er kokt egg eller stekt egg min favoritt frokost og jeg går ikke lei. Kjøttdeig og blomkålgrateng er også en stor favoritt hos meg og den gleder jeg meg til å dele oppskrift på med dere. 

Skeier du aldri ut? Jeg har nesten kun drukket vann disse fem ukene, men hvis jeg har hatt lyst på noe godt mitt i uken så passer zeroh sin saft utmerket, denne er uten karbohydrater så denne kan jeg drikke så mye jeg vil av. I helgene kan det hende det blir en sukkerfri brus hvis jeg har lyst på.

Kylling har jeg også blitt veldig glad i, kylling med kremost og bacon er kjempe godt. Men kylling suppe er kanskje hakke bedre syntes jeg.

Når man er sulten, men ikke vet helt hva man skal ha så har jeg funnet ut at kjøttdeig med tomatpure, ost og rømme er veldig godt. 
For å avslutte innlegget vil jeg si at jeg råder de som vil endre kostholdet sitt til å undersøke det nøye og ikke bare hoppe rett ut i det, jeg undersøkte lavkarbo nøye før jeg bestemte meg for at det var dette jeg ville gjøre resten av livet. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg