HVA SKJER TIL HØSTEN?

Nå begynner lærlintiden min virkelig å nærme seg slutten. Jeg har hatt to helt fantastiske år som lærling ved Montessori skolen og barnehagen her jeg bor. Og jeg ville ikke byttet det for alt i verden, men nå som to år som lærling går mot slutten så er jo spørsmålet, hva skjer da til høsten? Skal jeg fortsette å jobbe? Skal jeg studere? Skal jeg ta et friår? Hva skjer?

Jeg søkte påbygging til generell studiekompetanse i mars og har egentlig alltid hatt det som planen at jeg skal få ferdig den generelle studiekompetansen sånn at jeg kommer meg inn på høgskolen. Men jeg har jo også fått noe vi kaller yrkeskompetanse nå etter to år som lærling og fagbrev. Derfor skal jeg bare ha fire fag til høsten(men seff de vanskeligste fagene, hehe neida, joda, neida) derfor skal jeg også fortsette å jobbe oppe på skolen og kanskje i barnehagen der jeg har vært lærling(hvis skoledagene tilsier det) Men jeg gru/gleder meg ihvertfall til å ta fatt på skolebøkene igjen og komme i gang med prøver og innleveringer til høsten(neida, joda). Tenkte jeg også skulle komme med et eget innlegg der jeg viser hva jeg har kjøpt til skolestart(har allerede startet så smått med å kjøpe inn ting eksempel skolesekk).

Hvis dere vil kan jeg også lage et eget innlegg om hvordan det har vært å være lærling ved en Montessori skole og barnehage(som de fleste vet er dette en privat skole og barnehage så det funker ikke på helt samme måte som en offentlig skole)?

Siste innlegg