? 8 SPØRSMÅL OG SVAR ?

Noe som gjør meg glad akkurat nå… Det som gjør meg glad akkurat nå er at jeg har en familie som er glad i meg og en kjære ste som elsker meg.

En ting jeg har funnet ut av denne uken…Nå har jo uken akkurat startet, men en ting jeg fant ut forrige uke var at man aldri burde øve til prøver i siste liten(selvom det gikk bra), hehe. Alltid pugg over en lengre periode sånn at du får med deg alt som er viktig. 

Noe som irriterer meg akkurat nå… Det som irriterer meg akkurat nå er at vi må velge tema for særemne i norsk og jeg står virkelig helt fast. Så håper virkelig inspirasjonen detter ned i hodet på meg sånn at jeg finner et tema og bøker jeg kan lese. 

Noe jeg har tenkt mye på den siste uken… At jeg virkelig savner julen, jeg så på bilder fra juleferien i fjor og bilder fra julaften og jeg savner virkelig all julepynten og det å kjøpe gaver til noen du er glad i. Gleder meg virkelig til julaften i år.

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var… I varmere strøk med kjæresten eller i kjærlighetens by Paris. Gleder meg til den dagen vi skal ut å reiser sammen. 

Noe jeg gleder meg til…. Jeg gleder meg masse til høstferien fordi da skal jeg sove og slappe av, hehe. 

Planene for kvelden… Planene mine for i kveld er så jobbe med litt matte og slappe av og se på serier. 

Hva gjorde du på denne dagen i fjor?… Det husker jeg faktisk ikke, men tror det var en søndag og at jeg slappet godt av i sengen til kjæresten. 

3 kommentarer

Siste innlegg