ULEMPER MED Å VÆRE EN BLOGGER

Jeg elsker å blogge det er jo derfor jeg startet med det og har drevet så lenge med det. Men når det kommer til blogging så er det masse ulemper i det som mørketid, dårlig tid osv. Så jeg bestemte meg for å lage et innlegg der jeg forteller ulempene med å være blogger..

– Dårlig bilder. Det går greit å ta bilder på sommeren for da får man veldig fine og lyse bilder som viser brunfarge og sånt, men om vinteren for det første så er det nesten umulig å finne et bra sted å stå for å ta bilder. Det er enten for mye snø, alt for glatt eller så vil bare ikke kameraet fokusere uansett hva du gjør.  Det funker ikke med dårlig bilder på bloggen…

…… bildene blir for lyse

….. eller litt for mørke

……. eller uten fokus

……. eller så er de sånne bilder jeg kan le av om 10 år eller noe sånt

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

– Kleinheten. Når du står med høye hæler og kjole, også skal du ta bildet så står naboen å ser på i stuevinduet. Hva gjør man? Står der og latter som ingenting? Tar med kameraet og går inn igjen eller?? Kommer nok aldri til å bli vant til det.

– Naboene må jo tro jeg er syk i hodet eller noe sånt. Syntes litt synd på naboene mine som må se meg nesten hver dag ute der jeg står og poserer, men jeg gjør det jo fordi jeg syntes det er gøy så jeg pleier og slenge på et par grimaser jeg når jeg først er i gang. 

– Pause, what is that? Så klart kan jeg ta meg en pause om jeg vil, men hva skal jeg liksom blogge om da når jeg bestemmer meg for å starte igjen? Ingenting, det blir jo kjedelig for leserne mine å ikke få innlegg før det har gått sånn 9 dager. 

– Hva skal man blogge om? Største problemet jeg tror mange sliter med, hva skal jeg blogge om i dag? Det blir jo veldig kjedelig å blogge om hva man har gjort i dag hvis du ikke har gjort en shiit. Heldigvis så lager jeg et par innlegg når jeg vet jeg ikke har tid til å blogge. 

2 kommentarer
  1. Du har helt rett i det du skriver om hvordan “håndtere” blogginga, og all creds til deg som har blogget så lenge, det setter én respekt til. Et tips kan være å redigere lyset på bildene!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg