MINE TANKER RUNDT PÅBYGG 📖

Etter to år borte fra skolen, var det veldig rart å skulle sette seg ned på skolebenken igjen for å bli undervist. Jeg har jo nå vært vandt med å hjelpe de som trenger det i timen i to år så det å gå tilbake til å være den som trenger hjelp var veldig rart. Nå har vi gått på skolen i 6(?) uker og på disse 6 ukene så har jeg lært igjen ting jeg burde husket fra første året mitt på videregående(ihvertfall i følge noen lærere), men hvor lett er det da? Det er jo ikke akkurat enkelt å huske hva du lærte på skolen for over tre år siden? Men det har ihvertfall vært veldig lærerikt å starte opp igjen med fag som det er over tre år siden jeg hadde sist og fag jeg har savnet veldig mye. 

Det er jo faktisk over tre år siden sist jeg tok i en mattebok så det å skulle sette seg ned med det igjen var jo en utfordring. Norsk er faktisk et av fagene jeg har savnet å gjøre og jeg gleder meg til vi skal begi oss ut på resten av boken.

Påbygg kommer til å bli hardt, så man må virkelig være forberedt på alt som skal komme, de første ukene vi har hatt nå har vært barnemat i forholdt til resten av eventyret vi skal begi oss ut på😉 Så her er det bare å ha tunga rett i munnen og følge med i timen på alt lærerene sier(og øve ekstra godt til prøver). 

Så hvis det er noe dere lurer på angående mitt år på påbygg er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg svare så godt jeg kan.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg