221213Det har skjedd veldig lite idag. Vi har bare vært på dokka også har vi pynta juletre som dere ser på bildene. Jeg måtte også droppe cheerleadning trening idag pga en vond skulder.  I morgen anner jeg ikke hva vi skal gjøre! Så ja! Jeg har egentlig ikke noe å blogge om så hvis dere kunne kommet med forslag hadde det vært supert!

Juleball 2013

Verdens herlighste kveld fant sted i Søndre Land i går! Må bare si jeg koste meg masse på juleball med mange hærlige folk! Det er virkelig synd det var mitt siste juleball på ungdomsskolen! Det meste av kvelden gikk til dans! Masse dans! Det var ikke lite med dans skal jeg si dere! Jeg fikk ikke tatt så mange bilder i går så dere for kose dere med de jeg legger ut her!


 

Julegrantenning

Hei kjære lesere!:)

Jeg blogget ikke i går pga storprosjektet vi i 10.klasse hadde. Vi hadde det først for skolen også måtte vi være igjen i kinosalen til den andre forestillinga vi skulle ha startet, den startet sånn litt over seks. Etter det var det rydding, også ble jeg med stemor, farmor, storebror og lillebror hjem igjen til Ådal. Når vi kom ned hit hadde klokka blitt så mye at jeg bare hoppet i dusjen og gikk å la meg.

Idag har jeg vært i byen en tur, handlet bursdags gave til lillebror og til pappa. Skal feire lillebror i morgen, også har pappa bursdag på søndag. Passer  jo bra dette! I byen var jeg først med min kjære storebror. Også var jeg med storesøster og typen hennes også må vi ikke glemme lille Linn Mathea mor! Vi var ikke alene så lenge før pappa, lillesøster og lillebror dukket opp. Nå er det ikke lenge siden vi kom hjem fra julegrantenning, stor koste meg i kulda jeg.


 

Sverige

Jeg fikk ikke tid til å blogge i går før vi dro og når vi kom hjem var det så mye som skulle pakkes ut. Lillebror skulle legge seg og så mye mer. Så jeg fikk heller ikke blogget i går kveld. Men det fortalte jeg i det andre innlegget at jeg ikke fikk tid til. Dagen i går gikk greit. Føltes ikke som det tok så langt tid å  kjøre til Sverige, men tilbake føltes det ut som en evighet. Vi stor koste oss i Sverige. Kan ikke si noe annet på det. Vi var innom et sted jeg ikke husker navnet på, men hvem bryr seg. Det var ikke der jeg kjøpte noe. Etter vi hadde vært på det stede jeg ikke aner hva heter dro vi til Nordby Senteret. Dervar vi resten av dagen. Beina mine prøvde å ta livet av meg, mens vi var der. Vi kom oss i alle fall trykt tilbake til Norge. Idag sto jeg opp 09:22. Det snødde som bare det når jeg kom ned i stua til de andre. Så nå skal vi snart kle på oss å gå ut å leke i snøen.

Gårsdagens innkjøp. Kjøpte meg bare bukse og to luer. Hårfargen kjøpte pappa til meg.

Today

Jeg vet ikke om jeg får blogget noe i morgen. Vi skal til Sverige, skal se om jeg rekker å blogge. Hvis jeg ikke rekker å blogge kommer jeg ikke til å blogge noe i morgen bare for å si i fra. Idag har jeg ikke gjort så stort. Jeg har vært på skolen. Ikke en vanelig skole dag. 10.klasse driver med noe som kalles stor prosjekt. Vi setter opp noe jeg ikke har peiling på hva er, men jeg vet det heter “Hair” det vi setter opp. Men ja, jeg sitter nå nede hos pappa og Lise igjen. Skal til Sverige med de i morgen. Julegave handel og litt til. Så ja, jeg blogget heller ikke noe i går pga når jeg kom hjem fra trening spiste vi også ryddet jeg rommet for så  å skrive ferdig oppgaven min i samfunnsfag. Etter det så jeg på Criminal Minds. Når dobbelt episodene der  var ferdig var klokken nesten over tolv. 

 

1.Desember

Desember 2013. Endelig har ventet på denne måneden lenge nok nå. Igår på kvelden, man kan vel kalle det kvelden. Jo, så dro jeg ste broren min og kompisen til ste bror på råne treff på Tryvann!<3 Kjempe morsomt å se på alle som drifta rundt om kring og alt. Turen gikk til CC Drammen etter det også gikk turen hjem til Hønefoss igjen. Kan si jeg var sliten når jeg kom hjem. idag har jeg vært å feiret bursdagen til tanten min. Gratulerer med dagen tante. Også når jeg sto opp i dag fikk jeg en trist nyhet. Paul Walker han som spiller i Fast and Furious filmene døde i natt. Fryktelig å tenke på, han var ikke gammel heller. R.I.P Paul Walker!<3 Blir ikke det samme å sitte å se på F&F filmene nå.