#230214

Heia!

Wow, jeg kommer med et innlegg så tidlig! Det er ikke likt meg!  Men ja, det har ikke skjedd noe spennende så langt i dag! Jeg skal til pappa litt seinere i dag! Det er vel det som kommer til å skje i dag! Føler på meg at dette ikke kommer til å bli noe bra innlegg, men men! Håper dere får en fantastisk søndag videre!

 

Hva skal dere gjøre i dag?

Skidag

Skidag, noe jeg virkelig elsker. Kunne du lese ironien lang vei der eller? Haha, jeg har aldri vært noe ski menneske. Men jeg har hatt skidag på skolen i dag! Mange som stiller med ski på beina og er klare til å gå. Det er jo en veldig fin dag. Det er bedre å ha ski på beina og gå et par kilometer enn å sitte på skolen helle dagen nesten! Jeg, Sunniva og Henriette gikk den korteste løypa i dag, pga jeg har fått bronkitt. Ikkje bra:( Men jeg skal ikke la en liten bronkitt ødelegge dagen min. Dagen ble faktisk fantastisk. Vi kom til skihytta i god tid og koste oss i et par timer der, før vi dro nedover til der bussene skulle hente oss! Etter skidagen ble jeg med Henriette hjem. Vi gjordet egentlig ikke så mye. Mye snakking, så hørte vi på musikk!

 

Hva har dere gjort i dag?

Shopping

Dagen idag startet veldig interessant, bussen våres ble “ødelagt” på en måte på vei til skolen så vi måtte vente på en ny buss som skulle kjøre oss til skolen. Haha, mange håpet på at vi skulle komme for sent til skolen! Skoledagen våres ble også kort varig! OL og pizza i de to siste timene på skolen slår ikke feil! 

Ellers så har jeg vært på Gjøvik med Henriette i dag og shoppet. Det var vel på tide med en shopping tur tenkte vi! Jeg kjøper meg aldri mye når vi er ute å shopper, men hva gjør vel det? 

 

Hvit topp/Genser på Gina Tricot til 149 kr.

Rosa topp/Genser på Gina Tricot til 149 kr.


Tøffler/Sokker på Cubus til 149 kr. 

Hva syntes du om innkjøpet?