Dagens Outfit

Heihei!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit i dag, men buksa jeg hadde på meg revna. Så jeg hoppet rett i en joggebukse. Haha dagens komistund på bloggen. Men jegg kan jo fortsatt komme med et par bilder til dere av hvordan joggebuksa mi ser ut.

Joggebuksa er fra Cubus og jeg skal gi dere et smart tips hvis dere er på jakt etter en ny joggebukse så er de fra Cubus super gode å gå i. Bare sånn til info. Men ja, jeg har utnyttet dagen maks ute sammen med stesøster og stesøsteren hennes. Vi sto ute en ganske god stund og snakket om forskjellige tv-serier vi ser på eller jeg og stesøsteren til stesøsteren min snakket om de felles tv-seriene vi ser på. Haha, komplisert. Men dere for kose dere resten av dagen. 

En fantastisk helg

Jeg har hatt det supert i helga! Godt å ikke bekymre seg om masse skole og bloggen! På fredag tok jeg og lillesøster bussen til Fagernes først før vi hoppet på en ny buss som gikk mot Beitostølen. Vi ble hentet av fostermoren våres og koste oss resten av fredagen. På lørdag var det opp tidlig sånn at vi var på Beitostølen til det åpnet nesten så vi fikk mye ut av dagen. Klokka tre sånn ca dro vi hjem for å dusje og slappe av resten av kvelden. Idag har vi vært ute og lekt i snøen også har vi pakket og dratt hjem. Det er vel sånn helga mi har vært.


Hva har dere gjort i helga?

Hva syntes dere om bildene?

lucky day

Idag våknet jeg til masse snø. Hadde mer lyst til å grave meg ned i senga igjen en å gå på skolen. Skoledagen min gikk veldig fort føltest det ut som. Var inne og ute av skolen på et blunk. Haha, neida. Når jeg kom hjem ventet leksene mine igjen og en engelsk framføring jeg har på fredag. Haha, ønsk meg lykke til. Hater å stå foran klassen å snakke. Verste jeg vet. Flere som har det sånn?

Resten av dagen går vel til rydding av rommet, pakking til helga(dere får vite i morgen hva jeg skal til helga) og Pretty Little Liars sesong avsluttning. Så jeg håper dere også får en fin dag videre. Kos dere masse med lekser og framføringer, og masse masse prøver.Haha, neida jeg skal gi meg nå!

Verdens beste storesøster ordnet ny header til meg i går! Bloggen hennes finner dere HER!

Hva skal dere gjøre resten av dagen?

Hva syntes dere om den nye headeren min?

Karneval

Dagene går som vanelig masse lekser og masse framlegg, prøver og alt det der. Idag har faktisk ikke vært så kjedelig, jeg var med Henriette hjem etter skolen. Vi skulle opp i skibakken der vi alltid er annenhver torsdag. Karneval var det store tema i dag! Så vi fikk fint bare kle oss ut. Henriette som pilot og jeg som ett eller annet. Anner ikke hva det er, men Henriette skal i alle fall ha mye ros for den flotte sminkingen! 

Hva syntes dere om sminkingen til Henriette?

Hva har dere gjort i dag?

12.03.2014

Heia!

Skolearbeide står for tur etter at jeg har blogget for dere. Godt det snart er helg tenker jeg bare. Orker ikke mer skole. Men dagen har gått som vanelig, skole så hjem. Leksene venter alltid når jeg har kommet inn døra så det er det dagene mine går ut på . Masse deilige lekser (håper du skjønte ironien i det). Men ja, det er vel ikke noe mer å fortelle. Stikk innom bloggen til storesøster å still henne noen spørsmål på spørsmåls runden hennes HER!
Lillesøster har tatt alle bildene:)

Hva syntes dere om bildene?

Har dere mye lekser å gjøre etter skolen?

1.mars

Heia!

God lørdag alle sammen. Vil bare starte med å si at kraftidioten, filmen jeg var på kino med pappa og stemor. Den var kjempe bra, annbelfaler den veldig. Utrolig morsom og veldig bra. Jeg har ikke gjor veldig mye i dag bortsett fra at pappa, jeg og lillebror har vært i Snadvika en tur. Det er vel det som har skjedd. Men god lørdag videre alle sammen.

Jeg vil også gratulerer beste gutten med dagen!<3 Gratulerer med 20 års dagen Justin !<3