Such days

Sånne dager er så deilige. Masse sol og bare max chilling. Hadde ett par lekser å gjøre når jeg kom hjem fra skolen, men pytt pytt. De ble jeg ferdige med fort. Nå skal jeg snart ut på en joggetur. Deilig å jogge når det er fint vær.

Sunday

Heii:) Jeg har vært på vogna i helga, derfor har jeg ikke blogget. Men her er jeg, helga mi har vært som vanlig bare avslappende. På fredag var jeg på russedåp på Dokka. Veldig morsomt å se årets russ bli dynka ned. Etter det var det å henge med venner. På lørdag kom stebror og kjæresten for å sitte barnevakt for oss. Altså meg, Camilla og Ine Johanne(stesøster og lillesøster). Mamma og stefar skulle i bursdag til noen venner. Idag har vi chillet max i sola. Det er vel det som har skjedd. Camila og jeg hadde en liten photoshoot på lørdag(sjokk) så her er bildene.

Hjelp!!!!

Heii:)

sorry, for veldig lite blogging i påskeferien. Men som jeg har sagt vi har ræva dårlig Internett på vogna. Det var planlagt at jeg skulle blogge i går, men jeg har et stort problem. Jeg får ikke lagt ut bilder eller noen ting fordi den oppgave linjen. Der man legger til bilder, videoer, youtube linker og andre ting er borte hos meg og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre med det. Så jeg lurte på om det var flere bloggere med det samme problemet eller om det er noen som har hat det samme problemet????

Jeg trenger hjelp veldig fort eller så får ikke jeg blogget. På bildet under ser dere den stipla linjen rundt den oppgave linjen. Håper noen svarer veldig fort:)

Mobilblogging // Et år siden

Heii:)

Nå har jeg ikke blogget på to dager siden nettte her suger. Tilgi meg for det. Men tenkte jeg skulle stikke innom nå for å fortelle at i Dag er det et år siden jeg var på min første Justin Bieber konsert. 17.04.13 var en minne verdig kveld/dag siden jeg så Justin for første gang. Håper jeg Kan dra på en ny en hvis han kommer tilbake.

Har dere vært på Justin Bieber konsert?

Trening

Heii!:)

Nå er jeg så klar for å hoppe i en god og varm dusj etter en joggetur med stesøster. Vi har nå trent i tre dager på rad, med en joggetur først så styrke etterpå og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg merker det godt at jeg har trent styrke. Jeg er så støl som det går an å bli. Men det er jo alltid like godt å starte dagen med litt trening.Litt motiverende bilder. 

Trener dere?

Dårlig nett

Jeg blogger nå fra verdens mest tregeste Internett  noen sinne. Og dette skal jeg blogge fra i en uke til. Drep meg nå……

Men ja, dagene her på campingen er ikke noe spesielt morsomme, det er absolutt ingenting å finne på. Håper det skjer noe spennende her snart eller så sover jeg resten av påskeferien. Følte for å klage litt i dette innlegget ser jeg, men dere tåler litt klaging. Føler jeg nesten aldri klager på bloggen, men det er absolutt ingenting jeg skal fortsette med. Så slapp helt av.


Hva syntes dere om dagens outfit?

Flower Power

Heii:)

Det er så deilig at man kan sove lenge nå. Trengte virkelig en ferie fra skolen. Har vært så mye skole styr i det siste at jeg er kjempe glad for at påskeferien er her. Vi skal være på campingen hele påskeferien. Så vi får se hva jeg og Camilla finner på. Vi var ute og tok litt bilder i stad så dere får kose dere med dem.

Hva syntes dere om bildene?