Such days

Sånne dager er så deilige. Masse sol og bare max chilling. Hadde ett par lekser å gjøre når jeg kom hjem fra skolen, men pytt pytt. De ble jeg ferdige med fort. Nå skal jeg snart ut på en joggetur. Deilig å jogge når det er fint vær.

Sunday

Heii:) Jeg har vært på vogna i helga, derfor har jeg ikke blogget. Men her er jeg, helga mi har vært som vanlig bare avslappende. På fredag var jeg på russedåp på Dokka. Veldig morsomt å se årets russ bli dynka ned. Etter det var det å henge med venner. På lørdag kom stebror og kjæresten for å sitte barnevakt for oss. Altså meg, Camilla og Ine Johanne(stesøster og lillesøster). Mamma og stefar skulle i bursdag til noen venner. Idag har vi chillet max i sola. Det er vel det som har skjedd. Camila og jeg hadde en liten photoshoot på lørdag(sjokk) så her er bildene.

Mobbing

Sånne ekle kommentarer tåler jeg virkelig ikke å se på. Det er så mange toppbloggere som får dritt slengt etter seg i hvert innlegg dem poster. Denne kommentaren fant jeg på bloggen til Kristine Ullebø. En av Norges største bloggere. Jeg leser bloggen hennes vær dag og i hvert eneste innlegg finner jeg folk som kommenterer dritt til henne. Jeg skjønner virkelig ikke hva som har skjedd i oppdragelsen av disse ungene. Jeg sier ikke at det er foreldrenes feil, men noe må jo ha skjedd så lenge de sitter bak et tastatur og slenger dritt til en jente som ikke har gjort dem noe. Jeg har sett at det er flere toppbloggere som har fått mange av de samme kommentarene som for eksempel tcmn, sophieelise og tanjapettersen. Det er ingen av disse jentene som har gjort disse nett mobberne noe, de er vanlige norske jenter som blogger om livet sitt. Og det eneste de får tilbake er masse frekke, ekle, useriøse og stygge kommentarer. De blogger om ting de liker og det er mange som kommenterer tilbake “Herregud, skaff deg et liv ingen gidder å lese alt det du skriver” eller “Livet ditt er så perfekt, du har ingen feil. Slutt å dra det utover alle oss som ikke har det perfekte liv”. Det er ingen som har et perfekt liv. Ingen. Ikke engang våre kjære toppbloggere har et perfekt liv. Det skjer noe som ikke er helt tipp topp i livet dems også. Men det jeg fortsatt ikke skjønner er hvorfor det er så mange som må slenge dritt. Du blir ikke noe bedre av det. Det eneste du ender opp med er å være en mobber. Jeg selv håper at folk skal slutte å slenge dritt til andre. La folk være i fred. Ikke mobb dem, eller sleng dritt til dem. Slutt å slenge dritt i kommentarfeltene til toppbloggerne og alle de andre som syntes de er morsomt å blogge. Jeg har selv tatt i mot litt dritt kommentarer på bloggen, men for guds skyld. Det går faktisk inn på folk. Det er ikke alle du kommenterer dritt til som har det like lett utenfor blogg livet eller utenfor livet generelt. Det er så mange nettsider som jeg syntes skulle vært borte fra nettet våres pga mye mobbing anonymt mot andre. Det er faktisk ikke noe morsomt å bli mobbet. Jeg håper dere tar dere tid til å lese godt igjennom dette og tenke grundig over hva du skal kommentere eller si til andre. Tenk hvor mye det sårer en person. Har du noen gang tenkt på det når du kommenterer eller sier dritt til andre?

Hjelp!!!!

Heii:)

sorry, for veldig lite blogging i påskeferien. Men som jeg har sagt vi har ræva dårlig Internett på vogna. Det var planlagt at jeg skulle blogge i går, men jeg har et stort problem. Jeg får ikke lagt ut bilder eller noen ting fordi den oppgave linjen. Der man legger til bilder, videoer, youtube linker og andre ting er borte hos meg og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre med det. Så jeg lurte på om det var flere bloggere med det samme problemet eller om det er noen som har hat det samme problemet????

Jeg trenger hjelp veldig fort eller så får ikke jeg blogget. På bildet under ser dere den stipla linjen rundt den oppgave linjen. Håper noen svarer veldig fort:)

Mobilblogging // Et år siden

Heii:)

Nå har jeg ikke blogget på to dager siden nettte her suger. Tilgi meg for det. Men tenkte jeg skulle stikke innom nå for å fortelle at i Dag er det et år siden jeg var på min første Justin Bieber konsert. 17.04.13 var en minne verdig kveld/dag siden jeg så Justin for første gang. Håper jeg Kan dra på en ny en hvis han kommer tilbake.

Har dere vært på Justin Bieber konsert?

Trening

Heii!:)

Nå er jeg så klar for å hoppe i en god og varm dusj etter en joggetur med stesøster. Vi har nå trent i tre dager på rad, med en joggetur først så styrke etterpå og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg merker det godt at jeg har trent styrke. Jeg er så støl som det går an å bli. Men det er jo alltid like godt å starte dagen med litt trening.Litt motiverende bilder. 

Trener dere?

Dårlig nett

Jeg blogger nå fra verdens mest tregeste Internett  noen sinne. Og dette skal jeg blogge fra i en uke til. Drep meg nå……

Men ja, dagene her på campingen er ikke noe spesielt morsomme, det er absolutt ingenting å finne på. Håper det skjer noe spennende her snart eller så sover jeg resten av påskeferien. Følte for å klage litt i dette innlegget ser jeg, men dere tåler litt klaging. Føler jeg nesten aldri klager på bloggen, men det er absolutt ingenting jeg skal fortsette med. Så slapp helt av.


Hva syntes dere om dagens outfit?