outfits of this month

Dette er da mine antrekk som jeg har hat i mai. Siden det er 29.mai tenkte jeg å oppsummere de beste antrekkene mine som jeg har hat i mai. Så da plukket jeg ut disse.

Det ble veldig sein oppdatering i dag, hadde ikke nett igjen på vogna så jeg måtte vente til vi var hjemme. Så nå sitter jeg ny dusjet og blogger for dere. Dagen i morgen kommer til å bli litt hektisk siden vi skal i konfirmasjonen til ste søsteren min Camilla. Så da blir det sein blogging igjen. Men ja, det har ikke skjedd noe spennende i dag har bare ligget ute å solt meg og lest på muntlig eksamen.

Verden går under

Wow, føler egentlig ikke for å skrive noe på bloggen nå. Det verst tenkelige har skjedd, jeg kom opp i spansk muntlig eksamen. Herregud, det var så fælt når jeg satt i auditoriet i dag og fikk vite at jeg kom opp i spansk muntlig. Dere aner ikke hvor fælt det var da rektoren min sa at jeg hadde kommet opp i spansk sammen med et par andre.Det var vel ingen av oss som ville opp i spansk muntlig eksamen. Skjønner ikke egentlig hvordan de kunne trekke oss opp til SPANSK!!!!! Kommer til å grave min egen grav etter dette innlegget. Jeg har aldri gråt for en prøve eller noe før, men når det kom til i dag klarte jeg ikke holde tårene tilbake. Dette ble et veldig følelses lad innlegg ser jeg, men det er vel greit med sånne innlegg en gang i blant er det ikke det?

Fridag

Det er så deilig med litt fridager før muntlig eksamen min. Som faktisk er på tirsdag. Det har egentlig ikke skjedd så mye i dag, jeg har bare lugget ute og solt meg. Det er vel det som har skjedd. Seinere i dag skal vi til noen naboer for å spise så vi blogges i morgen:)

Tirsdaaaaaag

Hei dere:)

Dagen i dag har egentlig vært super, har ikke gjort noe spesielt på skolen. Bortsett fra at vi har prøve muntlig i matte i morgen så alle sammen måtte lage presentasjoner til i morgen. Vi blir trekt opp to stykker som skal ha det, omg håper det ikke blir meg. Men vi trenger ikke snakke om det mer. Nå er det faktisk bare en uke igjen så skal jeg ha muntlig eksamen. Håper det går supert når jeg skal ha det. Etter skolen i dag var det parken som sto for tur. Før parken stakk jeg og venninna mi innom solariumet en tur er ikke hver dag vi tar sol, tror ikke vi skal ta sol så ofte siden sommeren har kommet til Norge så da er det jo bare å legge seg ut for å få farge. Men nå har jeg tenkt til å øve litt til prøve muntlig så dere får kose dere resten av dagen:)

Dagens outfit kommer snart:)

New week

Hei dere:)

Da var det mandag igjen og bare fire uker til det er sommerferie. Det skal bli godt å være ferdig med ungdomsskolen. Denne uken blir litt annerledes en de fleste ukene mine, vi får nemlig vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen på fredag. Jeg har muntlig eksamen neste uke på tirsdag, å jeg kjenner at det skal bli litt morsomt egentlig. Å stå foran en man aldri har møtt før. Men nok om det det har ikke skjedd så mye spennende idag så jeg skal ikke plage dere med alt det kjedelige vi driver med på skolen. Men dere får ha en super dag videre.

The problem is back

Dere oppgave linjen på bloggen min er borte igjen og det betyr at det blir veldig dårlig blogging fremover til den er tilbake. Storesøsteren min har gjort alt hun kan for at den skal komme tilbake, men hun fikk det ikke til. Men jeg vil takke henne for at hun prøvde å få den tilbake. Så tusen takk Ida. Dere finner bloggen hennes på mammaidab.blogg.no. Jeg hadde også tenkt til å få ut svarene på spørsmålsrunden, men det går jo ikke når oppgavelinjen er borte. Jeg har filmet spørsmålsrunden så dere får vente i spenning. Jeg håper at oppgave linjen kommer fort tilbake.

Summer

Hei dere:) Nå får jeg snart besøk av verdens beste Henriette. Såda blir det max kos resten av dagen. Idag så er sola her litt og forsvinner litt. Har liksom ikke helt bestemt seg for at det skal være sol, men plusse er at det er varmt. Så da var det bare og hoppe i shortsen og den fine sommertoppen min i rosa, digger den. Men dere får kose dere resten av dagen.

Endelig ferdig

Hei dere:) Idag var min siste skriftlig eksamen. Kjempe happy for at jeg er ferdig. Hadde ikke orket en dag til med det. Som de fleste sikkert vet kom jeg opp i norsk og da er det to eksamner, en på bokmål og en på nynorsk. Men nok om det, jeg tror jeg ikke skal gjøre noe spesielt resten av dagen en å dra på parken. Såe dere for kose dere resten av dagen. Ps: dette er mobilblogging siden det lyner og tordner her i Nordre Land, er på vogna skjønner dere:)