Jeg hater #1

Jeg tenkte siden jeg har sett mange sånne “jeg hater” innlegg rundt på forskjellige blogger så tenkte jeg at jeg skulle lage sånne innlegg jeg også. Så da kan jeg vel bare starte.

1. Jeg hater når folk sier noe også bruker de flere sekunder(føles egentlig ut som minutt) før de sier resten av hva de skulle si..

2. Jeg hater kråker, duer, måker og alle de fuglene der..

3. Jeg hater mygg -_-

4. Jeg hater folk som tror de er noe.

5. Jeg hater folk som kommenterer bloggen min med “fin blogg du har:) Sjekke ut min også? Kanskje kommentere?”. Det syntes jeg er aller verst, hallo slutt å reklamere for bloggen din på andres blogger, sykt irriterende..

 

 

6. Jeg hater folk som stirrer på meg når de ikke skjenner meg.. 

7. Jeg hater dyremishandling… Verste jeg vet.. Liksom de stakkars dyrene har ikke gjort noe mot deg-_- Får lyst til å banke opp folkene som mishandler dyr…

8. Jeg hater folk som bare “jeg kjøpte den før deg så du har ingen rett til å bruke den”….

9. Jeg hater bloggere som har så mange tegn bak skrifta si som “Hei dere:):DXD<3” Sykt irriterende da snur jeg fort ut av bloggen.

10. Jeg hater folk som MOBBER. Jeg får lyst til å fly over hele Norge og stoppe all mobbingen rundt på forskjellige skoler. De ungene som mobber skulle få seg en ordentlig tale fra meg om hva mobbing gjør med folk….. 

Det var vel det, håper dere liker sånne innlegg. Har flere så dere får vente i spenning på flere:)

 

 

Spørsmålsrunde med Camilla og Janiche

Da var det vel på tide at noen ble med på å svare på spørsmålsrunden jeg har her på bloggen. Janiche og Camilla ble da de heldige som skal være med å svare på video til dere blogg lesere om noen uker. Så vi håper på mange spørsmål og vi plukker ut de useriøse eller neida, joda, neida:) haha, men da er det bare og spøre om alt fra A-Å. Så da er det bare å starte og nevnte jeg at vi håper på mange spørsmål.


Jentene mine<3

Da er det bare å stille spørsmål, alt fra A-Å. Vi tar i mot alt:)

 

Det sårer….

I går fikk jeg en kommentar på det siste innlegget jeg la ut her på bloggen. Jeg fikk litt sjokk først, men så kunne jeg egentlig ikke brydd meg så veldig mye om det. For jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk bruker tiden sin på å skrive sånn til folk som ikke har gjort dem en ting. Jeg veit ikke hvem som har slengt denne kommentaren en gang. Men dere som skriver sånne kommentarer skal vite at det sårer mange personer som får sånt slengt til seg. Det sårer ikke meg, for jeg kunne ikke ha brydd meg mindre. Men det heter nett mobbing det som skjer når dere kommenterer sånne til ting folk. Jeg håper folk lærer hva det kan gjøre med folk når de slenger sånn. 

Dette er da kommentaren som kom inn, jeg har fått et par sånne kommentarer på bloggen, men har aldri kommentert tilbake… Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har kommentert tilbake. Men jeg kommenterte tilbake til den “Anonyme” person som jeg fortsatt ikke vet hvem er. Dere finner min kommentar under den anonyme på det innlegget under dette innlegget her. Men jeg håper virkelig selv om at jeg vet at den personen som har skrevet kommentaren ikke sier navnet sitt, håper jeg fortsatt at personen sier hvem h*n er. Men vi alle vet at det ikke kommer til å skje. 

Rocka Outfit

Dagen i dag har gått kjempe fort. Camilla og jeg sto opp klokka 2 i dag, vi la oss ganske seint i natt da, men hadde vel sikkert klart og komme oss opp før. Så det vi har gjort i dag er å spise kebab på Charlies med stebror og kjæresten hans. Også har vi fått besøk av Janiche. Så nå sitter vi og hører på musikk og spiser is. Det er vel det vi kommer til  finne på resten av dagen eller vi kommer vel sikkert til å gå ut en tur, men ikke enda. Må spise opp isen først. Haha, føler innleggene mine har vært litt rare i det siste, flere som har merket det eller er det bare meg? Haha, jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal forklare at de er rare, men jaja. Haha. 


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Også må jeg ha med noen geniale bilder av meg og Janiche:
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Hva syntes dere om dagens outfit?:)

 

Absolutely Beautiful

Når jeg kom hjem i går ventet en overraskelse fra storebror og kjæresten hans. De var i Bulgaria for ikke så veldig lenge siden tilbake og så kjøpte de en gave til alle oss jentene(meg, lillesøster Ine Johanne og lillesøster Camilla). Verdens fineste armbånd, ble kjempe glad i mitt og tok det på med en gang. Dere kommer sikkert til å se det på mange innlegg her fremover. Det er ikke et armbånd jeg kommer til å legge i fra meg med det første for å si det sånn.

 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Hva syntes dere?:)

through my phone

1. Min deilige frokost som jeg hadde her i går.2. Kos på torsdag kveld etter  en lang dag med regn og torden. 3. Meg og min beste Henriette, man ser nesten ikke Henriette:( 4. Meg og min litt rare stesøster, haha veldig glad i henne:)

5. Camilla og jeg leker spreke hver gang hun er hos oss. 6. Camilla<3 7. Meg, Stine og Camilla:) 8. Kuleste genseren.

9.Solarium, tok det for en stund siden, men har ikke postet bildet eller noe fra den dagen jeg tok det. 10. Elsker å krølle håret mitt<3 11. Et kaldt bad i Dokka elva for noen helger tilbake siden. 12. Minner fra da jeg var på Fiji med fosterfamilien min<3 Niggas<3

13. Meg og mitt beste søskenbarn, Henriette<3 14. Karoline enda et av mine beste søskenbarn<3 15. Henriette, Karoline og Kevin<3 16. Søskenbarnet mitt Kevin, han er virkelig bare best dere<3

 

Vitnemålutdeling

Da var det vel på tide å fortelle litt fra torsdagen. Vi startet på skolen, med masse underholdning, taler og kaker. Underholdninga ble holdt av elever, taler ble holdt av lærere og kakene var laget av foreldrene til 8.klassingene. Npr alt av taler og kaker var ferdig var det utdeling av vitnemål. Etter alt sammen var det etterfesten. Den var litt kjedelig i starten, men ble litt morsomere etter hvert. Vi var ferdig klokka halv et så da var det å dra hjem over. VG-lista venta jo nesten dag. Jeg skal fortelle om VG-lista i et eget innlegg.  Nicoline og Henriette må ikke drepe meg nå siden jeg har lagt ut bilde av dem. Veldig glad i de to jentene der:)

VG-lista, here we come

Endelig, VG-lista. Denne dagen har jeg ventet på lenge. Alt gikk helt supert i går, men kommer til å skrive mer om det i et eget innlegg. Jeg vet ikke om det blir noe mer blogging fra min side i dag siden jeg drar snart innover til Oslo. Da blir det i så fall mobilblogging. Men, ja, dagen er planlagt fra min side og Sunniva sin og vi gleder oss masse. Håper vi treffer på mange kjendiser når vi er der.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Flere som skal på VG-lista?:)

 

Den store dagen

Da er dagen her folkens, vitnemålutdeling. 10 skoleår har gått og jeg skal starte på videregående til høsten igjen. Kan ikke tro at jeg allerede har gått 10 å på skolen og skal enda gå to til. Ja,dagen er planlagt. Vi skal være ute på skolen til klokka sju. Så skjer alt der også er det en fest for oss 10`ende klassinger etterpå. I morgen setter jeg snuten innover til Oslo. VG-lista. Har ventet så lenge på å få lov til å dra innover. Endelig sier jeg bare. Men dere får vel vite mer i morgen før jeg drar.Det er ikke dette jeg skal gå med i dag, skal gå i bunad på vitnemålutdelingen. Også skal jeg gå med det nye skjørtet og den nye toppen jeg kjøpte her forleden.