CONVERSE ALL STAR

God morgen!

I dag drar jeg til  pappa og dem, vi skal være på vogna så da blir det ikke noe god oppdatering siden nette oppe der suger -_- Men jeg har et par innlegg som jeg ikke har publisert som jeg skal tidsinnstille sånn at de kommer ut en etter en. Jeg skal se om jeg får nett oppe på vogna men kan ikke love noe. Men nå skal jeg vise dere den andre outfiten jeg hadde på i mamma sin bursdag. Det begynte å bli litt varmt med kjolen jeg gikk med derfor skiftet jeg.

  
Denne fine selvlysene t-skjorten fikk jeg av søskenbarnet mitt, den er kjempe fin så den kommer dere til å få se mye av på bloggen. Detter er da gaven jeg fikk av Karoline:) Dette ble vist et veldig bildefylt innlegg.

Hva syntes dere?:)

Gratulerer med dagen mamma, i går


Jeg vil starte dette innlegget med å si Gratulerer til verdens beste mamma som fylte 36 i går!<3 Dagen var fylt med masse moro og masse gaver til mamma.

Det ble ikke noe blogging i går fordi nette tok farvel med oss  i varmen sammen med alle andre her. Som sagt dagen ble helt fantastisk den ble fylt med masse minner. Det var masse latter og mamma koste seg ekstremt mye med venner og familie. Vi hørte også på musikk veldig koselig. 

Så var det dagen i dag, vi sto opp rundt klokka elleve og da var det bare å rydde opp alt sammen fra i går. Det var ikke lite skal jeg si dere, men vi fikk ryddet det opp. I dag dro Camilla, Janiche og begge ste brødrene mine sammen med kjæresten til den ene ste broren min Heidi. Jeg drar videre nedover til pappa i morgen og blir der til torsdag for så å dra videre til Janiche og dem siden vi skal i bursdag på en hytte til helga. Men nok skravling fra min side, nå kan dere vel få se gårsdagens outfit.Kjolen på bildene har jeg fått av stemor Lise!<3 Første gangen jeg brukte den i går og den er helt nydelig.  Denne kommer dere sikkert til å se flere ganger på bloggen. 


Måtte slenge med disse nydelige bildene av meg og et av de beste søsken barna mine Karoline. Hun kom med en gave til meg siden hun var i Rohodos? (aner ikke hvordan det skrives) for ikke så lenge siden, jeg har fått en gave av mommo også så de kommer i separerte innlegg. 

 

 

 

T.G.I.F

Hallo alle dere fantastiske blogg lesere. 

Det er så mye som skjer om dagen både på bloggen og privat. Det er ingenting som er galt på den private delen, men det skjer fortsatt mye på den siden å. I morgen er det bursdagen til mamma, vi skal ha et selskap med venner og litt familie så det skal bli kos. På søndag drar Camilla:-( Men så drar jeg på mandag til pappa, jeg kan ikke love dere at når jeg kommer nedover til pappa at det blir kjempe bra med blogging. Siden de ikke har Internett nesten, også skal vi på vogna noen dager å der er det hvert fall ikke nett.

Dere fikk svarene på spm runden om trening i går, og dere får snart svar på spm med Camilla og Janiche. Vi filmet den i går skjønner dere. Og mens vi filmet den så lynet og tordnet det som bare det her på campingen, så vi prøvde å bli ganske fort ferdig med svarene og sånt. Det var vel det jeg skulle meddele i dette innlegget. Resten av dagen går til å slappe av vi var og badet i sted. Også kommer stebrødrene mine og kjæresten til den ene stebroren min seinere i kveld.Bilder fra en photoshoot Camilla og jeg hadde her for ikke så mange dager siden:)
 

Svar på spørsmålsrunden om trening

Hvor harr du kjøpt den rosa trening t-skjorta? og den gule?

Hvis det er denne du mener så kjøpte pappa og Lise den til meg når vi var på Halling marken og den gule fikk jeg av farmor til jul i fjor.

Hvordan er trenings planen din?

Mhm, litt vanskelig å svare på siden det variere fra hver gang jeg trener, men jeg pleier først å jogge i 15-20 minutter så er den en styrke økt etterpå som består av: 

15 situps(helt opp) 

30 sek med planke

15 situps( fra side til side, hvis dere skjønte)

30 sek planke

15 situps( rett opp med beina)

15 push up 

Hvor ofte trener du?

Jeg trener nesten hver dag

Trenings tighsten din? Hvor er den fra?

Den fikk jeg av foster moren min, merke på den er i alle fall MXDC sport.

Har du six-pack?Jeg har ikke six-pack, men det skal ikke mye til før jeg har litt. Men jeg har flatt mage

Hvilke idretter har du gått på?

Håndball, fotball, dansing, drill og nå går jeg på cheerleadning! Kom ikke på flere idretter jeg har gått på, har gått på så mange.

Det var alle svarene håper dere fikk svar på det dere lurte på:)

Litt om gårsdagen

Det var så mye som skjedde i går etter jeg hadde blogget for dere og nå angrer jeg litt på at jeg ikke blogget noe mer for dere i går, men jaja. Camilla kom som planlagt og etter vi hadde spist middag(grillmat) så var det bare å kaste på seg badetøy og dra å bade. Ditt vi dro var det kjempe fint og jeg tror vi skal ditt i dag også og i morgen.  Etter vi hadde vært å bada bestemte jeg og Camilla at vi skulle jogge oss en tur, en veldig oppfriskende joggetur skal jeg si dere. Idag skal vi nok jogge litt seinere siden vi ikke orker å jogge i all solen, så i ti tiden i kveld er nok vi ute på joggetur. Vi hadde også en veldig hard styrke økt etter joggeturen og jeg trodde jeg skulle dø av latter alle disse rare uttrykkende til Camilla dere skulle ha sett dem, nå angrer jeg på at jeg ikke tok bilde av henne.

Akkurat nå i skrivende øyeblikk sitter vi ute og soler oss eller Camilla soler seg jeg sitter i skyggen for jeg orker ikke å svi av meg armer og bein i varmen som er nå, vi hører også på god sommer musikk så denne dagen skal nytes max, tror ikke vi skal gjøre noe mer i dag en å sole oss og slappe av. Også får vi besøk av broren til stefaren min i dag. Så det er vel det som kommer til å skje resten av dagen.

PS: Det kan bli veldig lite med kamera bilder siden jeg har glemt igjen laderen nede hos pappa og dem, å det er liksom igjen type 15% på det.


  Oii, får noen bilder:) haha. Dette var når vi kom hjem fra badinga i går.

Varmt, varmt, varmt

Heia:)

Å herre, så varmt det er i dag også. Tror nok dette blir det eneste innlegg i dag siden det er så godt og varmt også kommer stesøsteren min Camilla i dag så nå skal alle kjedelige dager forvandles til bare masse moro. Camilla og jeg finner stort sett alltid på noe når vi er med hverandre. Så vi får se hva vi finner på denne uken. Også kommer svarene på spørsmålsrunden denne uken, men er usikker på om den kommer på innlegg eller på video siden jeg ikke finner kameraet igjen, men skal lette så godt jeg kan siden jeg har sagt vi skal svare på video. Søren jeg kommer alltid ut av innleggene mine, det var jo ikke spm runden jeg skulle snakke om nå. Men sånn kan det gå når varmen tar knekken på en blogger.

Resten av dagen blir det å jobbe på brun fargen min selv om den er ganske bra, haha(skrytt). Jeg kommer ut av innlegget nå og jeg. Jo, jeg skal også prøvd å få svart på trenings spm runden min, men den kommer på innlegg, for jeg er for lat til å lage en video. Haha, men da har dere fått vite masse info som kommer denne uken. Oii, når jeg ser på klokken nå er dette faktisk et ganske tidlig innlegg ti over tre liksom jeg pleier jo å blogge sånn klokka fem-seks om kvelden, men det ser ut som jeg hadde lyst til å blogge tidlig i dag.
Arkiv bilder, siden jeg ikke har noen bilder fra i dag:) 

birthday outfit + dagen i går

heihei dere:)

I går så var vi i stebroren min sin bursdag. Vi var der i mange timer før vi skulle hjem. Vi grillet og koste oss med dyrene som var der, stebroren min er hundepasser mens broren til stefaren min er på ferie, så det var type åtte hunder der. De var kjempe kosete de fleste av dem. Jeg har hilst på dem en del ganger før, men det er ikke alltid de husker meg så, de var litt usikkre først. Men ellers var det kos resten av dagen. Vi kom hjem i ti tiden så da var det bare å hoppe i pysjen og sette seg til å se på Castle og CSI.

Heidi <3

Min nye yndling

Når jeg var hos tante og dem fikk jeg en ny bikini av søskenbarnet mitt Henriette og den er bare helt elsk skal jeg si dere. Jeg finner jo ikke igjen den hvite som ligner på en VS bikini så da trengte jeg jo en ny og søskenbarnet mitt hadde denne fordi den ikke passet. Så Henriette hvis du leser dette tusen takk jeg er kjempe glad i den nye bikinien jeg fikk av deg:)
Hva syntes dere?:)