Børning

Jeg vil starte dette innlegget med å si at den norske filmen Børning er helt fantastisk bra. Så dere som ikke har sett den, løp og se den:)

Hei og god søndagskveld til alle dere:)

Jeg har vært hos pappa i helga og der er ikke Internnette noe å skrytte av for tiden, men jeg har hatt det kjempe koselig. På fredag bare slappet vi av og koste oss foran tv`en og spiste godteri. På lørdag så skulle jeg i bursdag til ene onkelen min på mamma siden så jeg ble hentet av mamma, etter å ha vært hos onkel og tante et par timer med masse god mat og kaker så ble jeg hentet av pappa. Vi dro jo får å se Børning på kinoen i Hønefoss, og jeg kan bare si at jeg gleder meg kjempe masse til den kommer på dvd. Kommer ikke til å slutte å se på den, i dag har vi bare hatt en vanlig søndag. Vi var på besøk til storesøster og tante ungen min, før jeg dro hjem igjen til mamma. Skal til pappa og dem igjen til helga.


Happy jente som har fått bruke speilrefleksen sin igjen<3

Kebab må man ofc ha etter å ha sett verdens råeste film:D

Også må jeg meddele at vi har fått et nytt familie medlem nede hos pappa og dem:

Hils på Doffen alle sammen<3 Nydelige bby pusen<3 

Hva har dere gjort i helga?:)

 

De siste dagene

Halloen dere:)

Jeg har ikke vært så flink til å holde dere oppdatert de siste dagene siden jeg har vært med venner og funnet på masse annet. Så bloggen har liksom kommet litt til siden, men nå er jeg tilbake. Vet jeg sier jeg er tilbake veldig mye, men nå er jeg virkelig tilbake for å blogge for dere. Jeg har enda ikke vært hos pappa og dem så kamera har jeg ikke. Men jeg har et par bilder jeg ikke har vist dere enda også må dere bare være tålmodige med å se veldig mye mobilbilder.

Men nå har jeg ikke noe mer å skrive så, kos dere resten av dagen jeg skal snart hoppe i dusjen og bare slappe av resten av dagen. 

Noen bilder fra de siste dagene:)

Hva har dere gjort?:)

Jeg hater #3

Wow, det tredje “jeg hater” innlegget jeg har her på bloggen. Trodde jeg skulle gi meg etter nummer to, men sånn ble det vist ikke. Da kommer det tredje “jeg hater” innlegget håper dere liker det. Tenkte jeg skulle ha det fjerde på video så dere må bare si i fra så skal jeg komme med et fjerde “jeg hater” innlegg her bare på video.

1. Jeg hater å bli vekt tidlig. 

2. Jeg hater nøtter.

3. Jeg hater at folk skriver “ok…” på meldinger når jeg har skrevet en lang melding til dem.

4. Jeg hater fisk.

5. Jeg hater edderkopper…. æsj, de er kjempe ekle klarer ikke se på dem.

6. Jeg hater folk som ikke klarer å bestemme seg for hva de vil…. det irriterer meg kjempe mye. 

7. Jeg hater bukser som rykker mellom lårene….. æææ, det er sykt fælt hvis du er ute blandt folk også rykker den mellom lårene.

8. Jeg hater utvaskede klær… Jeg klarer ikke bruke klær som er utvaskede og fæle. 

9. Jeg hater når folk tar bilde av meg når jeg spiser.. liksom hallo!? Jeg sitter og spiser… Vits med å ta bilde da?

10. Jeg hater armbånd som klaker borti dataen når jeg skriver sånne innlegg…… æææ, for en irriterende lyd….

Twins and happy birthday mahh girl

Da var det på tide at du ble 15 også Camilla♥ Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal starte, men jeg kan jo starte med og si at vi har hatt mange fantastisk morsomme stunder sammen og flere skal det bli. Vi startet som beste venner, men vips så ble vi ste søster!♥ Jeg er kjempe glad for at jeg ble skjent med deg den sommeren jeg var på Dokka. Vi har vært sammen i tykt og tynt, men har alltid kommet oss igjennom dem♥ Den tiden vi var lite sammen for noen år siden kom aldri i veien for vennskapet og søster skapet våres♥ Du har alltid stilt opp for meg og jeg har stilt opp for deg så mye jeg kan♥ Du er nok den jeg kan kalle min aller beste venn, vi kommer sikkert til å ha mange nedturer i årene som kommer, men så har vi flere oppturer. Jeg har nok ikke tenkt til å sitte å skrive en bibel til deg, men et par fine ord er jo koselig. 

Jeg kan fortsette å skrive om hvor fantastisk det er å være ste søsteren din, men du kommer sikkert til å bli lei av å lese etterhvert, for du er jo ikke en like stor lesehest som meg. Jeg kommer aldri til å glemme Tyrkia turen våres sammen med mommo, og jeg kommer aldri til å glemme Loen turen med mamma og dem♥ Men nå er jeg ferdig med å skrive, jeg er kjempe masse glad i deg♥ Men en siste ting ikke drep meg for alle de fine bildene av deg jeg legger ut etter dette  “jeg tuller aldri, tulla” bare noen få personer forstår hvorfor jeg skrev dette;) Jeg er kjempe masse glad i deg verdens beste stesøster, du er min aller aller beste venn, ikke begynn å gråte når du leser dette vennen♥ Kjempe masse glad i deg♥


Verden beste stesøster har bursdag så dette innlegget ble startet med en søt tekst til henne<3

Jeg har ikke hatt nett på en uke så jeg har ikke fått blogget noe, men har kost meg hos pappa og  på hytta til Janiche og dem. Det beste øyeblikket fra hytteturen hos Janiche og dem, var når jeg, Janiche og Frida sov i telt så skulle vi tenne bål også skulle Janiche opp på hytta og hente mer ved til bålet, så gikk hu også kom hun løpenes tilbake med en hvit bil bak seg, Jeg og Frida var sikre på at nå blir vi kidnappa, men så var det politiet som kom for de trodde det var brann. haha, kommer til å le av det i en lang stund fremover. 

Resten av dagen i dag skal brukes til å gå en tur i Dokka med Camilla og feire bursdagen hennes, men nå er bloggeren Inger Berit tilbake så nå blir det masse blogging fremover.. 
Mange fine bilder, super duper masse glad i deg lillesøster<3