Lucy

Har helt glemt av og fortelle dere hvordan det gikk på torsdag med meg, Henriette, mamma og extra mamma(mamman til Henriette). Filmen var ikke helt hva vi hadde håpet på, men det er vel sikkert noen som likte den. Henriette og jeg hadde forventet mer av den, så fra våres vinkel så var den kjedelig og bare veldig teit. Men den er til å anbefale for de som er litt inni action/fantasi verdenen. 





Har dere sett Lucy?:)

Resten av bildene

Dere husker photoshooten jeg hadde her med Henriette? Her kommer restene av bildene til dere, håper dere liker dem og for de som lurer så er alle bildene redigert i picmonkey. Veldig bra redigerings program bare sånn hvis dere er på leit etter et bra redigerings program. 









 

Hva syntes dere?

Kino

Hallo dere:)

Endelig snart helg og høstferie. Gleder meg til å sove lenge om morgenene. Skal bare kose meg denne høstferien, men nok om det. Seinere i kveld som betyr veldig snart så skal jeg  på kino med mamma, Henriette og mamman til Henriette. Gleder meg filmen vi skal se heter Lucy, skal visstnok være kjempe bra. Så gleder meg kjempe masse, dere får høre mer i morgen.

Og forresten så er det en del som har spurt etter svar på spm runden med Camilla og Janiche, tror vi må filme opp igjen pga kameraet er ødelagt og kunne ikke repareres.  Også må jeg vise dere hvordan håret mitt ser ut etter at jeg har hatt hestehale:

ser egentlig ganske rett ut*le fjes med tårer*

Har dere sett Lucy?:)

 

Tidlig 16 års gave

Ble helt overlykkelig da jeg fikk 16 års gave av lillesøsteren min i dag, trodde ikke jeg skulle få noe så fint av henne. Men det gjordet jeg faktisk, fikk helt sjokk når jeg så hva jeg fikk av henne. Haha, okeii nå blei det litt mye sånn sjokk ting. Men dere aner ikke hvor glad jeg ble. 



(siste bilde er redigert som dere ser) Jeg fikk en ipad, hallo how cool is that???? Jeg kan bare beskrive følelsene mine med et ord når jeg fikk denne: OVERLYKKELIG! Gleder meg til lillesøster har bursdag, elsker å kjøpe gaver til søsknene mine hvert fall når det gjelder jul og bursdag. Kan hende det kommer gaver uten at det ikke er noe spesiell anledning. Men nå skal jeg legge meg og se på teen wolf. Jeg har sett ferdig to sesonger på to dager, hvor sykt er ikke det! Gleder meg til å begynne på sesong 3. 

Har dere ipad?:)

SEVEN CUTE QUOTES

I’m not ignoring you. I’m just waiting for you to talk to me first. 

Don’t let anybody take away your smile. Just keep smiling and chasing what you want. 

Sometimes life doesn’t want to give you something you want, not because you don’t deserve it, but because you deserve more. 

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met. 

God made us best friends because he knew our mom couldn’t handle us as sisters. 

If you start to miss me remember, I didn’t walk away, you let me go. 

Should I smile because we’re friends or cry because that’s all we’ll ever be? 

Hvilken likte dere best?

hejhej

God morgen til de som nettopp har stått opp. 

Jeg har vært oppe en stund sammen med familien.  Dagen i går gikk til rydding og vasking av rommet nede hos pappa og dem. Jeg ommøblerte rommet og kan si jeg er kjempe fornøyd med hvordan jeg ommøblerte det. Haha, tror de minste kattene nede her også syntes det, hadde skikkelig partey inne på rommet i natt med Doffen og Tigergutt.  De kattene vet hvordan man skal klare å vekke noen. 

I dag så skal jeg være hos farmor og farfar siden pappa og stemor skal i bursdag, også skal vi kanskje en tur på kino i kveld jeg og lillesøster. Og for de som lurer så skal vi kanskje se The Maze Runner. Har sett traileren til den og den skal vist være døds bra også er en av favoritt skuespilleren mine med Dylan O`brien<3



Ikke bry dere om julegardinene, vi bare prøvde å se om de passet til rommet.



Jeg har en sånn vane at jeg må lese bloggen til Kristine Ullebø hver morgen, haha. En av mine favoritt bloggere:)


Doffen<3 Litt besøk må man jo ha mens man blogger<3

Men nå skal jeg ordne meg for dagen, skulle hjelpe lillesøster med å ordne håret hennes også så vi snakkes kanskje i kveld dere:)

 

Gjøvik marken 2k14

Hei dere:)

Trodde det skulle bli blogging når jeg kom hjem i går, men det ble det ikke fordi bussen jeg og Henriette skulle ta 20:45 kom ikke(eller det var egentlig en taxi, men det viste ikke vi), så vi trodde det kom en buss til 21:20, men den går bare på fredager*facepalm*. Så vi endte opp med å ringe til stefar sånn at han kom og hentet oss så jeg var ikke hjemme før sånn halv elleve og da var det og gjøre en oppgave jeg skulle levere så var det natta på meg.

På marken i går møtte vi på kjærestene til Cecilie og Henriette. Og noen venninner av Cecilie som vi var med nesten hele kvelden. Eneste karusellen vi kjørte i går var faktisk Go2Gate. Tror egentlig ikke vi dro ditt for karusellene så mye, vi dro egentlig ditt for å ha det gøy bare, så med rette ord så hadde jeg det veldig morsomt i går med gode venner. Jeg var også en veldig flink blogger og tok med meg kamera, men det er jo meg det er snakk om og jeg tør aldri å ta opp kameraet pga jeg er redd for at jeg skal miste det i baken. 


Mamman til Cecilie er helt konge til å lage mat*hjerter i øynene* 













Vi har også fått enda en ny bby pus her hos pappa og dem:

Hils på tigergutt*hjerter i øynene*

Hva syntes dere om bildene?:)