Fine negler på 1-2-3

Da tenkte jeg at jeg skulle lage et skjønnhets innlegg til dere. Jeg er jo ikke veldig opptatt  av sminke og hår ogsånt, men når det kommer til neglene mine må jeg ha dem i  orden uansett om det  er neglelakk på dem eller ikke. Så jeg tenkte da å lage et innlegg der jeg viste hvordan jeg ordner neglene mine sånn at de ser smashing ut etterpå:

 

Step 1.

Jeg filler alltid neglene mine grundig sånn at de får en sånn bue aktig form på toppen, så jeg bruker denne super søte og glitrende fillen som dere får kjøpt på Glitter.

Step 2.

Jeg renser også alltid neglene mine sånn at det ikke er noe neglelakk eller noe annet på dem. Derfor bruker jeg denne negleskrubberen også bruker jeg kosten for å børste det bort. Dette kjøpte jeg på Cubus. 

Step 3.

Denne kremen smører jeg rundt neglen, den renser og gjør det mykt rundt. Kjøpt på Cubus sammen med børsten og neglerenseren. 

Step 4.

Neglelakken jeg brukte denne gangen, tror dere kan få tak i den på Glitter. 

Resultat:

Her har dere resultatet på tommelen min, skulle gjerne vist hele hånden. Men bildene ble så dårlige at jeg ikke vil vise dem her på bloggen.

Alle produktene jeg brukte. Så jeg håper dere likte innlegget og vil ha flere sånne innlegg. Bare at jeg viser noe annet en hvordan jeg ordner neglene mine. Tips meg i kommentarfeltet så skal jeg se hva jeg får til:)

Hva syntes dere?:)

 
 

 

#TB Tyrkia

Jeg husker godt for noen år siden at jeg var i Tyrkia med stesøster Camilla og mommo. Husker det var første gangen jeg skulle dra til varme strøk og var kjempe spent som sikkert alle andre. Og jeg opplevde å ha verdens beste ferie. Camilla og jeg fikk et fotoalbum hver etter at vi hadde vært, men jeg klarte å miste mitt. Til jeg fant det igjen i helga når vi ryddet ut av “dukkehuset”. Ble så glad og fant ut “hvorfor ikke dele den fantastiske turen sammen med dere flotte lesere?”. Så her har dere noen av bildene som er i fotoalbumet. Svar på spørsmålsrunden del 2

1. Hvor er den rosa obey luen din?

Den er kjøpt i Sverige på Nordby senteret. Hadde en liten Harry tyr med pappa og dem i fjor før jul så da ble denne med meg hjem sammen med en anne Obey lue bare at den er i blå:)

2. Liker du fortsatt Justin Bieber?¨

Jeg elsker fortsatt Jusin, dude blir aldri lei han<3

3. Favoritt skuespiller mannlig og dame?

Nina Dobrev og Paul Wesley 

4. Hvor får du alle de fine klærne dine fra?

BikBok, Cubus, H&M alle slags butikker som jeg liker

5. Hvor henter du inspirasjon til outfitene dine?

Aner ikke

6. Hvem er den kjekkeste læreren på slus?

Det er ingen kjekke lærer der jeg lover dere..

7. Gleder du deg til å starte på vgs?

Har gått på VGS en god stund nå så nei ikke noe å glede seg over noe mer

8. Hvilken vgs skal du gå på?

Jeg går på Dokka VGS

9. Du går vel i 9. klasse?

Har gått i niende så det der var dagens vits, haha

10. Hvordan går det med dansingen?

Har ikke gått på dansing på flere år så tror ikke det går så bra. 

Nike

På fredag hadde jeg min første store heldagsprøve på videregående. Der skulle vi holde et muntlig framlegg foran læreren vår og en lærer til(eller noen av oss hadde to lærer, jeg hadde to for de som lurte). Utenom å si karakteren min her så var stefar så stolt at han kjøpte nye joggesko til meg siden jeg har gjort det så bra på skolen frem til nå, derfor fikk jeg valgt ut et par helt ny Nike joggesko dere. De er helt fantastiske, jeg betalte 200 kr for dem selv, men det var garantert verdt det. Bare se på de her da dere:
Er de ikke  kule?:)

Svar på spørsmålsrunden del 1

Det kom inn så mange spørsmål så jeg tar det i to deler:)

1. Hvordan får du så finne krøller?

Hvis du siterer til de krøllene over her så har jeg hatt i en flette som farmor har flettet.

2. Er du en typisk rosablogger?

Nei, vill nå ikke si det. Blogger ikke om sminke siden jeg ikke bruker det og blogger ikke om mote. Blogger om meg selv og den rare, men morsomme hverdagen min. Ingen teit rosablogger her nei folk. 

3. Hvordan fant du det finne designe du har på bloggen?

Det fant jeg HER!

4. Har du kjæreste eller driver du på med noen?

Har ikke kjæreste holder meg singel jeg, driver ikke på med noen nå:) Tar det med ro er mer enn nok fisk i havet folkens;)

5. Hvordan går det på videregående?

Det går kjempe fint, nå på torsdag så skal jeg, Henriette og Madelen(en i klassen) holde foredrag på ungdomskolen i hov om hvordan videregående har vært så langt og om hva vi gjør. Og om hvordan det er å gå på videregående. 

6. Hva skal du gå andre året ditt?

Barne og Ungdomsarbeider eller ambulanse fag. 

7. Går du fortsatt på cheerleadning?

Ja, jeg går fortsatt på cheer. Grunnen til at jeg ikke har snakket så mye om det i det siste er fordi vi driver å finner nytt styre og nye medlemmer. Dette tar jo litt tid, men håper at ting har ordnet seg på ny året får laget:)

8. Hvor kommer inspirasjonen din fra?

Mitt eget hode og ting som jeg ser i hverdagen min:)

9. Shopper du mye?

Nei, bare når jeg trenger noe. Og jeg trenger nesten aldri noe.

10. Kan du legge ut bilder av cheerleader drakten din på?


11. Favoritt cheerleader lag?

Det må vel bli Shamrocks Cheercrew eller dette cheerleader laget:


California ALL STARS DERE<3 De er helt utrolig flinke:)

Outfit

 

Cardigan- Cubus // T-skjorte- Rhodos(fått av søskenbarnet mitt Karoline) // Bukse- Cubus // Sko- fått av stefaren min pga gode resultater på muntlig som gikk veldig bra dere //

Hva syntes dere?:)