Blogger jeg leser

VIIMC // Mamma blogger som jeg syntes er veldig flink til å skrive om graviditeten og om hvordan hverdagen hennes er nå som hun er gravid. Vert å klikke seg inn på bloggen til denne jenta alle sammen:)

MAMMASOM16 // Enda en mamma blogger, 16 år og gravid kan ikke bare være en dans på roser. Jenta bak denne bloggen blogger om hvordan det er å være 16 år og gravid og om hvordan det ikke er en dans på roser noe av det. Vert å klikke seg inn på:)

MADDEKK // Mote blogger og trenings blogger. Her får jeg masse inspirasjon til hvordan jeg skal kle meg og masse bra trenings tips, enda en blogg det er vert å klikke seg inn på:)

TINEALICE // En blogger som skriver om sminke, hår og klær. Her får jeg også veldig mye inspirasjon til hvordan jeg skal kle meg og hvordan jeg skal blogge. Klikk dere inn på denne bloggen folkens:)

RNUM // Jenta bak denne bloggen legger ut fantastiske bilder, hun skriver bra.Hun blogger om foto og hverdagen sin.  Det er vert å trykke seg inn på bloggen hennes. 

Room Tour?

Filmen i går var døds bra eller det var kanskje litt mye “galskap” i det, men den var fortsatt kjempe bra. SÅ nå gleder jeg meg til part 2 av Mockingjay kommer ut. Den kommer vel ut til neste år rundt november-desember tror jeg. Men gleder meg fortsatt kjempe masse til neste film kommer. 

Dagen i dag har bare gått ut på å være en tur i Hønefoss med pappa og lillebror. Og nå sitter jeg å blogger for dere. Men en ting jeg lurer på jeg vet jo at jeg skal ha room tour oppe hos mamma, men jeg lurte på om dere hadde lyst til å ha det hos pappa også?Så hva sier dere? Room tour?

Blogg problemer

heihei folkens:)

Overskriften sier ganske mye, pc`en min har tatt kvelden og jeg tror ikke den kommer til å klare seg for å si det sånn. Derfor blir bloggingen fremover litt frem og tilbake. Jeg har jo skole pc`en min, men har så mange bilder jeg ikke har vist dere på den vanlige pc`en min. Så derfor blir blogging litt frem og tilbake siden jeg ikke har noen bilder inne på skole pc`en nesten. Og de bildene jeg har inne her har jeg allerede vist siden jeg brukte denne sist gang det var problemer med pc`en min. Men så skal jeg prøve så godt jeg kna og blogge for dere hver dag fra skole pc`en. Så håper dere forstår og at dere har en fin kveld videre dere supre lesere og at dere ber for at pc`en min kan få en sjanse til her på jorden! haha, tulla……

Jeg var midt i et innlegg når den bestemte seg for å gi seg….

 

Ulemper med å være en blogger

Jeg elsker å blogge det er jo derfor jeg startet med det og har drevet så lenge med det. Men når det kommer til blogging så er det masse ulemper i det som mørketid, dårlig tid osv. Så jeg bestemte meg for å lage et innlegg der jeg forteller ulempene med å være blogger..

– Dårlig bilder. Det går greit å ta bilder på sommeren for da får man veldig fine og lyse bilder som viser brunfarge og sånt, men om vinteren for det første så er det nesten umulig å finne et bar sted å stå for å ta bilder på vinteren. Det er enten for mye snø, alt for glatt eller så vil bare ikke kameraet fokusere uansett hva du gjør.  Det funker ikke med dårlig bilder på bloggen…

…… bildene blir for lyse

….. eller for mørke

……. eller uten fokus

 

……. eller så er de sånne bilder jeg kan le av om 10 år eller noe såntKleinheten. Når du står med høye hæler og kjole, også skal du ta bildet som kommer naboen eller noe forbi. Hva gjør man? Står der og latter som ingenting? Tar med kameraet og går inn igjen eller?? Kommer nok aldri til å bli vant til det.

Naboene må jo tro jeg er syk i hodet eller noe sånt. Syntes litt synd på naboene mine som må se meg nesten hver dag ute der jeg står og poser, men jeg gjør det jo fordi jeg syntes det er gøy så jeg pleier og slenge på et par grimaser jeg når jeg først er i gang. 

Pause, what is that? Så klart kan jeg ta meg en pause om jeg vil, men hva skal jeg liksom blogge om da nr jeg bestemmer meg for å starte igjen? Ingenting, det blir jo kjedelig for leserne mine å ikke få innlegg før det har gått sånn 9 dager. 

Hva skal man blogge om? Største problemet jeg tror mange sliter med, hva skal jeg blogge om i dag? Det blir jo veldig kjedelig å blogge om hva man har gjort i dag hvis du ikke har gjort en shiit. Heldigvis så lager jeg et par innlegg når jeg vet jeg ikke har tid til å blogge. 

Falske venner

Alle har den ene personen i gjengen som er drama queen, skal lage noe stort ut av absolutt alt. Personen som går å snakker dritt om alt og alle. Den som dessverre ikke kan holde kjeft i det hele tatt. Derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle lage et innlegg for nettopp disse folkene. 

Fake friends are like your shadow; they follow you in the sun, but leave your side when it gets dark.


1. 

Den som skal baksnakke alle sammen den er “bestevenn” med. Når du er med personen så er den beste vennen din og ingenting kan komme imellom dere, og så fort du ikke er der så skal den personen snakke dritt om deg til alle sammen. Ikke akkurat en beste venn eller?

2. 

Drama queens, verste man finner. Personen kan ikke ha det rolig rundt seg og må lage drama overalt der den er. Alle har vel en sånn en i venne gjengen? Det kan man ikke nekte for en gang for jeg er 99% sikker på at alle venne gjenger har en sånn en.

3. 

Når du er glad over en ting, også er den såkalte beste venninnen din ikke glad på dine vegne. Du pleier jo alltid å være glad på hennes vegne, men hun skal ikke være glad på dine vegne?? 

4. 

De som tar kontakt med deg for at de vill ha noe ikke fordi de vil ha et bff forhold, neida der er det bare Beste venn i det ene sekundet og det andre sekundet så er det jeg er ikke venn med deg.

5. 

De som stikker når du trenger dem mest, når du har slått opp med typen og trenger beste vennen din aller mest. Men hun dumper deg for du ikke er bra nok. Da dumper du henne også på flekken.

Men så kommer jo det store spørsmålet av alle: Hva skal vi gjøre med disse falske vennene? Det du gjør er å sier det du skal til dem også snur du ryggen og går. Du trenger da ikke sånne falske venner i livet ditt. Du kan finne mye bedre en det. Hev hodet og ikke senk det en eneste gang for den personen som aldri har vært en god venn. Tenk deg godt om, hvem er den ekte vennen og hvem er den falske vennen?

 

For en dag…….

Flere som dette har hendt med eller? Ble så jævlig forbanna på denne buss sjåføren.. At det går an.. Kommer nok ikke til å bli et veldig langt innlegg siden jeg er så sur og skuffet nå. Sitter her med kjempe dårlig samvittighet, det verste var at jenta jeg var med sa i fra med en gang hun gikk på bussen at hun skulle rekke bussen som gikk Lillehammer, men neida han ringte ikke før Lillehammer bussen hadde dratt fra Dokka. Noen ganger så skulle folk fått donert litt IQ til hodet sitt. Sorry for et veldig dramatisk innlegge, men hallo!? Jeg er ferdig med å klage nå bare sånn at dere vet det.

Det ble veldig dårlig med blogging i går siden jeg sovna nesten med en gang etter middag og når jeg våknet igjen så syntes jeg det var for seint å blogge.

Gammelt bilde siden jeg ikke er i så veldig godt humør til å ta bilder nå……
 

Brev til mobberneHei! Mitt navn er Inger Berit, jeg er 16 år. Og jeg vet ikke om du bare er dum eller liker å dytte andre ned. Det du gjør sårer mange folk. Du blir ikke bedre av å mobbe andre du blir verre av det. Hvis du sliter hjemme eller på skolen så er det bare å si i fra, men ikke mobb andre fordi du har det vanskelig. Vet du hvor mange som tar selvmord pga de blir mobbet? Det var det jeg tenkte meg, du ødelegger andre med å mobbe.

Du ødelegger ikke bare for dem, men du ødelegger for deg selv med å gjøre det. Jeg vet ikke om du vet at du ødelegger for deg selv i fremtiden, men det gjør du. Tenk når du blir voksen og noen spør deg “mobbet du noen?” hva skal du svar da? At du ikke mobbet noe, for du og jeg vet det like godt at du mobbet mange folk. Når du mobber andre får du de til å føle seg svake, dumme og at de ikke har noe her å gjøre, men jeg skal fortelle deg en ting alle mennesker har noe her å gjøre. De er født av en grunn, men det gir ikke deg rett til å mobbe dem.

Så når du leser dette kjære mobber tenk deg godt igjennom neste gang du har tenkt til å mobbe noen.

 

Verdens beste har bursdag

I dag har verdens beste venninne bursdag, nemlig Henriette<3 Så gratulerer masse med dagen vb:) Veldig glad i deg.

Har dere hat en fin mandag så langt? Jeg kan i alle fall si at jeg har hatt det, med masse øving til teori og naturfag(som ble flyttet til i morgen yes). Så tror ikke det er noe annet som kommer til å skje i dag. Skal bare øve masse. Hadde det forresten det utrolig koselig i går sammen med familien. Fikk bare penger i gave, er veldig fornøyd med det så lenge jeg sparer til mye rart og ingenting haha.
Veldig koselig kort og konvolutter:)

Jeg og Henriette var også å kjøpte bursdags gaven min fra henne i dag. Så etter skolen tok vi turen til Cubus for å se på luer. Jeg endte opp med å kjøp en lue selv også, men fikk også en super søtt en av Henriette i gave. Og fordi som lurte så ga jeg gaven min til Henriette på lørdag når vi kom til Dokka før gokart kjøring.2cute haha, denne fikk jeg av Henriette tusen takk vb:*Lucky klarte ikke bestemme meg så jeg måtte kjøpe denne.

Hva syntes dere?