New years eve

Vi overlevde 2014 dere! Nå er kapittelet for dette året over, dag 365 av 365. Kan virkelig ikke tro det, dette året har gått litt for fort egentlig. Men det skal bli kjempe godt å starte på et nytt år med fantastiske venner og familie. I dag har vi tenkt til å feire med familie og noen venner av storebroren min. Men har egentlig ikke noe mer å skrive mer så godt nytt år til dere fine leserne mine. Håper 2015 blir like fantastisk som 2014 har vært. 
Skjørt- Cubus // Topp- H&M //Fine lillesøster<3

 

Den nye

En trøtt og sliten blogger som blogger for dere nå, døgnrytmen henger ikke på greip om dagen. Så må snart ta meg i nakken og legge meg tidligere en klokka 2 på natta om jeg skal klare å starte på skolen igjen neste uke. Akkurat nå sitter jeg å føler meg kjempe flink med Camilla siden vi har vært flinke jenter i dag å vasket og ryddet huset sammen med lillesøster IJ og stefar. Vi får jo gjester i morgen så da er det greit at det ser bra ut, æææ tenk folkens i morgen er det nyttårsaften og da er det ikke lenge til 2015 starter dere. Men jeg nevnte jo i går at jeg hadde kjøpt meg noe nytt på Cubus så jeg hadde tenkt til å vise den nå til dere.Cubus- 199 kr 

Hva syntes dere?

Julaften

Julen er en tid for å samle familien og kose seg med gaver og god mat. Det er en tid der du skal kose deg sammen med familien din. Julaften er og vil alltid bli for meg en fantastisk tid, der jeg kan tilbringe tid med familien til mamma og familien til pappa. Julaften er dagen der vi kan ta det med ro og bare kose oss på kjøkkenet, se på tv, prate masse med hverandre, spise den gode maten mor eller far har stått å stelt i stand på kjøkkenet. Spise dessert og PAKKE OPP PAKKER. Det jeg elsker med julen er jo at vi kan samles alle sammen som en familie. Vi kan samles som venner, som naboer eller som familie. Julaften er også den tiden av året datamaskiner, telefoner, ipader og alt sammen blir lagt bort. Det er bare tv`en som står og går her. 

Så for å oppsummere så er julen den aller beste tiden av året, denne julaften skal jeg kose meg med pappa, stemor, lillesøster, storebror, lillebror, storesøster, tanteungen min, storebror, farmor og farfar. Så til alle der ute kos dere masse med familiene deres og ha en riktig GOD JUL:)
Ønsker alle kjente og ukjente en riktig god jul:)

Meg som liten

Dårlig bilde // 

Det var kjempe koselig å feire lillebror i går, familien som samler seg på denne måten er bare kjempe koselig. Han fikk mye fint og hadde det kjempe koselig, så i alle fall sånn ut. Etter bursdagen så kjørte jeg og pappa storesøster og tantebarn hjem igjen siden, når vi kom tilbake var det kjempe seint og da gadd jeg ikke begynne å blogge om bursdagen og sånt. Så jeg gikk og la meg rett og slett, idag så har jeg, pappa og lillesøster vært og besøkt et sted pappa har vært i 10 uker. Litt vanskelig å forklare, men er et sted der de lærer eg å spise riktig og trene. Koselig å se at pappa har hat det godt der han har vært, fikk også hilse på noen av de han har vært der sammen med de er kjempe koselig alle sammen. 

Nå sitter jeg ny dusjet akkurat ferdig med å farge håret til lillesøster også skal vi vel se en film etter lillesøster har fått vasket ut fargen, kan sikkert legge ut bilde i morgen når hun er ferdig for de som lurer på hvordan det blir.  

Juleferie

Da var det endelig juleferie dere. Har ventet på dette siden jeg startet på skolen, haha. Vi var ferdig kjempe tidlig på skolen i dag føltes det ut som, men var der i noen timer. Syntes alltid er så koselig siste dagen på skolen, masse prating ingen undervisning og kos med familien. I dag fylte også lillebroren min 2 år så det skal feires med familien i morgen. I dag så jeg også storebroren min for første gang på lenge eller lenge og lenge er ikke så lenge siden jeg så han når vi var på familie dag på Ringebu Folkehøgskule. 


STOR KLEM MED STOREBROR:

 Hvordan har deres dag vært?

Klipt meg kort…

Er ikke sikker på om jeg liker dette, men….

 

 

Håper dere ikke trodde på det? Jeg kunne aldri i livet ha klippet meg kort. Men i dag har jeg faktisk vært hos frisøren, wow hørtes ut som jeg nesten aldri var hos frisøren haha. Jeg var hos en venninne av mamma og jeg må bare si at hun kan virkelig klippe hår, jeg er så fornøyd at jeg skriver et innlegg akkurat nå om hvor flink hun er. Jeg klipte bare tuppene mine siden jeg aldri klipper noen annet når jeg er hos frisøren da er det bare tuppene som går. Men nå er dere vel spente på resultatet:


Hva syntes dere?

Julegrantenning

Da er jeg nesten akkurat hjemme fra julegrantenning med familien. Super koselig at naboene kan komme sammen sånn, i går ble det ikke noe blogging siden jeg skulle natte hos Henriette. Også skulle jeg blogge, men vi dro på nattåpent på CC i stede siden vi skulle hente stebroren til Henriette der. Så med andre ord skjedde det ikke noe mer i går.

Men dere det er bare en uke igjen på skolen så er vi ferdig for i år. Som da betyr at det ikke er lenge igjen til julaften,  bare 12 dager til julaften dere. Og jeg har ikke kjøpt en eneste julegave enda. Og jeg  vet ikke om jeg får tid til det til uken, men får håpe det eller så ligger jeg tynt an. Men nå skal jeg  snart hoppe i dusje også skal jeg begynne å se på en serie vet ikke hvilken enda, men finner det vel ut når jeg skal se på.

 

Mine fav serier #2

Siden jeg har så mange fav serier så tenkte jeg nå siden jeg ikke har noe annet å blogge om å vise dere tre andre serier jeg er helt hekta på, dere kan finne første innlegg om mine fav serier HER!

Teen Wolf. Scott McCall var bare en helt vanlig gutt på High School. Inntil, en natt der beste vennen hans Stiles tar han med i skogen, på jakt etter et lik, og Scott blir bitt av en varulv. Å bli en varulv kom med goder, sterkere, raskere og den nye stjernen på lacrosse teamet, popularitet. Men det gjorde det også vanskeligere å kontrollere sinnet hans. Scott faller også for den nye jenta i byen, Allison. Scott må nå beskytte Allison fra farene som truer og holde henne unna sånn at hun ikke finner ut av Scott store hemmelighet. 

Once Upon A Time. For Emma Swan, så har livet vært alt annet en lykkelig slutter. Men når hun bli gjenforent med Henry, sønnen hun adopterte bort for 10 år siden, på kvelden hun fyller 28 år, forandrer alt seg. Henry er i desperat etter Emma`s hjelp, for han tror etter å ha lest en bok med eventyr at Emma er datteren til Snøhvit og Prins Charming, som sendte henne avgårde fra den forheksede skogen for å beskytte henne fra forbannelsen som den onde dronningen kastet over skogen. Emma tror ikke på et ord av det Henry sier, men blir med til den lille byen Storybrook allikevel. 

 

American Horror Story. Både fysiske og psykologiske hendelser påvirker en separert familie, arbeidere og beboere på et sinnsykehus,en hekseforsamling, en gjeng med sirkus freaker og de ansatte og gjestene på et hotell. American Horror Story har valgt å holde fokus på utroskap, mental helse, undertrykkelse, diskriminering og avhengighet.

Ser dere på noen av disse seriene?