Gårsdagens antrekk

Okeii, jeg har kanskje ikke vært verdens beste blogger den siste uken. Men har hatt en veldig god grunn til det, jeg har ligget syk med starten på en influensa og bare blitt være utover. Derfor har jeg ikke blogget. Det er jo ikke noe morsomt å blogge for dere når jeg er syk og det ikke skjer noen verdens ting annet en at jeg sover, ser på serier og prøver å spise. Men jeg er fortsatt takknemlig til dere som har besøkt bloggen denne uken selv om jeg ikke har kommet med noen nye innlegg. Men her er jeg litt bedre og klar for å blogge masse til dere. Uken som kommer nå så har jeg vinterferie yey til det. Og jeg har fortsatt skole oppgaver å gjøre ferdig som må leveres inn, hurra for dere også. Over til gårsdagen så var jeg i 70 års slag til bestefaren min. Og det er vel ikke noe mer å si til det annet en at det var koselig å møtte familie igjen. 3D rose topp- Lookbook store // Skjørt- Cubus // Mint grønn cardigan- Cubus // Blomsterkrans- Cubua // Sko- Bianco // Veske- Marc by Marc Jacobs New York // Klokke- Rhodos //

Hva syntes dere?

#OOTD


Skjorte- Cubus // Topp- Cubus // Bukse- Cubus // Sko- Bianco // Veske- Marc By Marc Jacobs 

Heia!

Og god valentines day, for meg er det en vanlig dag siden jeg er singel så er det ingen kjæreste å feire denne dagen med. Men det gjør ingenting for meg, dagen i dag har blitt brukt og kommer til å bli brukt til ting jeg må få gjort unna. Men skal også kose meg resten av dagen med Frustrerte fruer. Trodde den serien var kjempe kjedelig, men den var døds bra glad for at jeg fortsatt er på sesong en og at alle sesongene er på Viaplay. Men nå skal jeg ikke skrive noe mer har en seng å legge på, rent rom og nytt sengetøy er det beste på en lørdag. Kos dere resten av dagen:)

Hva syntes dere om outfiten?

Ny fra lookbook store

Hei dere:)

Blogget ikke for dere i går siden jeg ikke hadde tid til det, men nå er jeg her. Dagen har gått sånn sykt sakte skole, hjem, rydde rommet, lekser og nå sitter jeg her å blogger for dere. Men uansett i forrige uke på tirsdag når jeg tok pause fra bloggen kom en nydelige skjønnhet på postkontoret og den ventet spent på at mamma skulle hente den hjem til meg. haha, er så lat at jeg må få andre til å hente ting til meg. Men i så fall denne toppen jeg skal vise dere nå er fra lookbook store som dere sikkert forstod siden overskriften er lookbook store.Direktelink HER!

Barnevakt og taco kveld

Da var jeg hjemme igjen hos mamma etter en super helg hos pappa. Jeg er kjempe sliten nå så dette innlegget kommer til å bli litt kort, men ikke så veldig kort. Jeg og Ida satt jo barnevakt i går for lillebror og tanteungen min. Veldig koselig og vi koste oss hele gjengen med taco, is og potetgull. De største matvrakene dere noen ganger kommer til å møtte er de personene jeg er i slekt med. Haha, på kvelden så la vi de små og ble sittende i hvert våres sofa hjørnet mens vi så på film. 
 

Resten av kvelden skal jeg kose meg med noen serier og en kopp med kakao. Og for de som trenger nye blogger å lese så har storesøster Ida begynt å blogge igjen, bloggen hennes finner dere HEEEEEEEEEEEEEEEEER!