through my phone

♥Onkelen min lager helt fantastisk god mat, bildet fra da jeg, storesøster og en kamerat av storesøster når vi var å spiste grillmat hos onkel og tante(dere finner matbloggen til onkelen min HER)♥Lilletigger gutt som koser seg, mens jeg blogger♥Kino med verdens beste storesøster♥Utsikten vi har om kvelden fra huset våres♥

♥Softis♥ Storesøster som har laget frokost i påskeferien♥Smoothie som storesøster har laget♥Nå er det vel nok med matbilder♥

Jeg klarte det

07:00 Sto opp, spiste, ordnet meg.

08:00 Ca når vi dro hjemme fra og på vei til Gjøvik

12:15 Statens Vegvesen avdeling Gjøvik, teori neste…

Sånn var starten av dagen til vi kom på Statens vegvesen, der sto mamma og jeg sånn ca en time før jeg kunne komme bort til skranken og få nummer på når jeg kunne gå inn på rommet vi hadde teori prøve. Så brukte jeg god tid inne på prøven og det lønner seg skal jeg si dere får jeg fikk bestått. Herregud, så glad jeg er akkurat nå. Dere aner ikke, jeg klarte det jo ikke på første forsøk så når jeg klarte det nå så ble jeg kjempe glad. Jeg skal kun gi et tips til alle som sliter med teorien så går dere inn på teoritentamen.no og sitter en hel dag non stopp med teoriprøve til 55 kr. 

Steinsfjorden rundt

Sliten blogger som blogger for dere nå, sto opp tidlig i dag og syklet Steinsfjorden rundt med pappa, onkel og en til som pappa kjente. Tror jeg aldri har hatt så vondt i rompa før som jeg har nå. Også må jeg fortelle dere noe kjempe morsomt, jeg hadde på meg sånne sykkel sko og de setter seg fast i pedalene på sykkelen. Også skulle vi stoppe en tur før vi fortsatte og da prøvde jeg å få løsna beina på den måten man skal løsne beina. Så bremsa jeg og datt av sykkelen, må ha sett veldig bra for de som sto rundt å så på. Nå sitter jeg ny dusjet, akkurat vært ute og øvelseskjørt med pappa til butikken. Så nå sitter jeg bare og venter på mat. Resultatet etter å ha falt første gangen. haha. 

Hva har dere gjort i dag?

50 spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Det husker jeg ikke, skriver for det meste ting på pc`en hvis det er noe jeg skal skrive ned. 

2. Hva har du alltid i vesken? Jeg bruker nesten aldri veske, bruker det noen ganger når jeg skal på skolen. Men da sier deg seg selv hva jeg har oppi den. 

3. Hva bestiller du på café? Jeg er aldri på cafe bare noen ganger, da pleier jeg å bestille varm sjokolade eller karamell frappe hvis de har det. 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, blogg.no, og er innom ebay og noen nettsider som selger klær som for eksempel nelly. 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Ingen, hater å snakke i telefonen verste jeg vet er å snakke i telefonen. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Tannbørste min er blå, tror jeg?Haha

7. Kan du bytte olje på bilen? Noooooope.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Jeg orker ikke ramse opp kjæledyr jeg har hatt, men nå for tiden så har vi seks katter og en hund nede hos pappa og dem, mens hos mamma har vi en pusejente som heter Line♥

9. Har du noen piercinger? Jeg har jo hull i ørene hvis det teller som piercing også har jeg piercing i navlen♥

10. Norge på sitt beste? Den fine naturen vi har her♥

11. Hva gjør deg lei deg? Det å miste noen som står meg nær gjør meg lei meg og triste filmer 

12. Hva gjør deg glad? Så mye gjør meg glad så jeg skal ikke sitte her å skrive ned alt som gjør meg glad, men jeg kan jo nevne at sommer gjør meg veldig glad♥

13. Hva er drømmejobben din? Når jeg var mindre så drømte jeg om at jeg skulle bli dyr lege, husker det så godt. Men nå vet jeg faktisk ikke hva drømmejobben min er. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? Hvis Toppgirl teller så abonnerer jeg på det.

15. Hva var det siste du kjøpte? Fjernkontroll til kameraet mitt.

16. Liker du kinesisk mat? Nei, ikke i det hele tatt.

17. Når var du i kirken sist? I begravelsen til Oldemoren min uken før påskeferien♥

♥♥

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Det må nok være storesøster som jeg var med for å se Eventyret om Askepott, da shoppet vi, drakk frappe og bare hadde det kjempe morsomt. Storesøster viste at jeg hadde det vondt siden jeg akkurat hadde mistet Oldemoren min så hun fikk meg på litt bedre tanker♥

♥♥

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Nei, har nok ikke og håper jeg aldri på sette meg inn i en ambulanse selv om jeg hadde lyst til å bli ambulanse arbeider så frister ikke det like mye lengre…

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? Det spørs hva jeg driver med når jeg står opp bruker jeg veldig lang tid, men når det gjelder frokost og sånt så bruker jeg ikke lang tid, maks 20 minutter på å spise og ordne meg, resten av tiden sitter jeg å ser på serier før bussen går. 

22. Banner du ofte? Vil nå ikke si det selv om det sikkert er mange som vil si det stikk motsatte..

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? 4 dager

24. Hvor mange søsken har du? Hvis jeg skal telle meg alle som hel søsken, halv søsken, ste søsken og foster søsken så har jeg 10 stykker. Jeg har en lillesøster som jeg har samme mor og far med, så har jeg 3 halv søsken som jeg har samme far sammen med(også venter pappa og stemor en til nå så da blir det 4 stykker) så har jeg 4 ste søsken pluss at jeg har en foster søster som er som en storesøster for meg♥

25. Hvor mange steder har du bodd? Hønefoss og Søndre Land to steder. 

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Hmm, aner ikke..

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Tenker ikke stort over kroppen min, jeg liker den som den er. 

28. Er det viktig å feire bursdager? Ja, så klart må jo markere at vi er født, haha

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Har en liten kose dress i skapet mitt som jeg brukte da jeg var liten. 

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? Anonyme kommentarer…. Har dere ikke noe bedre å finne på en å kommentere stygt om andre? og på toppen av det hele tør dere ikke bruke deres ekte navn eller så kommenterer dere bare med anonyme ting…

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Jeg drikker ganske mange til middag også drikker jeg ikke mer, men drikker minst 3-4 glass til middag. 

33. Når legger du deg om kvelden? Pleier å legge meg mellom 22-23 sånn at jeg får en god natt søvn.

34. Favorittfag på skolen? Hater alt, men kanskje engels 

35. Potetgull eller smågodt? Smågodt♥

36. Siste filmen du så? Karate Kid

37. Det mest romantiske du har gjort? Ingen verdens ting

38. Den perfekte vertinnegaven? Aner ikke…..

39. Hvor gammel er faren din? 40 år, han blir 41 i år, gamle far♥

40. Har du vært i avisen? Når noen jenter i kommunen startet cheerleader laget jeg gikk på før så var det bildet av hele laget i avisen, hvis det teller da??

41. Et sitat du liker? Vær deg selv og ingen ander.

42. Hvilken farge liker du best på neglene dine? Selvlysende gul eller rosa. Elsker også lilla og hvit. 

43. Hvem er forbildet ditt? Justin Bieber, Nina Dobrev, mamman min, pappan min, mange andre som jeg ikke orker å ramse opp her. 

44. Er du forfengelig? Haha, vet ikke

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Nei, har alt jeg trenger her å nå, bortsett fra at jeg har veldig lyst til å dra til New York, men har ikke råd til det. 

 46. Har du vært gift eller forlovet? Nooope

47. Hva kjøper du helst: Klær, vesker eller sko? Sko på første klær på andre. 

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? Ung siden jeg bare er 16 år. 

49. Hvilke uvaner har du? Aner ikke

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med alle spørsmålene? Se på Frustrerte Fruer og slappe av.