My Favorite Shoes

♥♥Jeffrey Campbell: Jeg elsker Jeffrey skoene mine, disse fikk jeg av storesøster i bursdags gave. De er litt ubehagelige å gå i, men det er virkelig verdt for å si det sånn. Med disse nydelige skoene, rocker du alle antrekk du har på deg. Bianco shoes: Disse kjøpte jeg på Bianco på kuben i Hønefoss sammen med storesøster. Jeg kunne ikke gå fra kuben før jeg hadde de med meg hjem. Angrer ikke for å si det sånn. Disse gleder jeg meg til å bruke fremover i tiden. 

La Peregrina

Dette er oppfølgeren til Senor Peregrino av Cecilia Samartin.
Jamilet vil vite sannheten om Señor Peregrinos store kjærlighet, den mystiske, spanske kvinnen Rosa. I nåtid i California får vi fortellingen om hvordan unike vennskapsbånd strekkes når jakten på identitet og familie virvler opp en gjemt fortid. Parallellhistorien foregår mange år tidligere i Spania, der Rosa forteller om hvordan hun måtte flykte fra sin landsby, hvor man mente hun bar djevelens merke. Rosa slår seg sammen med sigøynere som dyrker hennes overnaturlige evner. Men Rosa får et kall, for å forandre sitt liv må hun gå pilegrimsveien til Santiago de Compostela. På en måte som bare Cecilia Samartin kan, veves de to kvinneskjebnene sammen til en følsom og overraskende slutt..

Unblogged

Hei:)

Denne dagen har gått kjempe fort, trodde i dag tidlig at denne dagen skulle gå skikkelig sakte. Men det gjordet den da altså ikke, jeg har vært i kjempe humør i dag til jeg kom hjem og fikk vite at de har avlivet den siste hunden vi hadde nede hos pappa og dem. Så det kommer til å bli rart å komme nedover ditt nå som det ikke er noen hunder der, jeg er vandt med å ha hunder rundt meg når jeg er nede hos pappa, så det at det ikke er noen der nå kommer til å bli kjempe rart egentlig.  Jeg kommer i alle fall til å savne han kjempe mye, Rocky har vært den beste hunden å ha hatt med seg opp igjennom livet. Kommer nok aldri til å bli så glad i en annen hund en så glad jeg var i Rockyen min♥ 

// Cardigan-Cubus // Topp- Cubus // Bukse- Cubus // Sko- husker ikke //


♥♥

Mine fav serier #3

Body Of Proof.  Etter å ha mistet legelisensen sin i kjølevannet av en familietragedie. Sluttet Megan Hunt M.D sine medisinske sensorer og viste seg som et rettsmedisinsk geni. Men selv diplomatiske og juridiske etterforsker Pete Dunlop kan ikke hindre hennes arrogante holdning og total mangel på respekt for myndighetene. Så lenge gjerningsmennene er de som lider mest. 

 

Desperate Housewives. Det normale forstads livet for en gjeng med husmødre tar en brå vending da en av deres nærmeste venner begår selvmord. Nå mens de prøver å håndtere sine egne hektiske og romantiske liv, bringer hvert år på et nytt mysterium og flere mørke og forvridde hendelser som kommer. Livet bak lukkede dører er i ferd med å bli avslørt som forstads livet tar en morsom og mørk sving. 

 

The Walking Dead. Rick Grimes er en tidligere sheriff som har ligget i koma i flere måneder etter å ha blitt skutt på vakt. Når han våkner oppdager han at verden har blitt ranet av et zombie virus, og at han nå ser ut til å være den eneste personen i livet. Til sin hjemkomst oppdager han at konen og sønnen hans er borte, ved hjelp av Morgan og sønnen hans overlever Rick. De lærer han de nye tingene ved den nye verden og hvordan man skal overleve der, 


Ser dere på noen av disse seriene?