Yesterday’s Outfit

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
 

// Jakke- Cubus // Topp- Fått av mommo etter hun var i Rhodos med mamma og Karoline // Skjørt- Cubus //

Dette var da det jeg hadde på meg i bursdagen til mamma i går, veldig koselig dag med familie og venner. Hadde med meg kjæresten også, han ar allerede møtt mamma sin familie så han hadde ikke noe problem med å være med dem nå, han har også møtt mange av mamma sine venner så det var heler ikke noe problem for han. Så en oppsummering for gårsdagen var at den var veldig vellykket og bra. Håper mamma koste seg kjempe masse på dagen sin i går. Alltid kjempe koselig å feire henne hver sommer. 

Gratulerer med dagen verdens beste mamma

Da mødre ble til, var tanken ganske klar.

 For mødre har noe i seg som ingen andre har.

De har en hånd som hjelper, de lytter og forstår.

De trøster deg gjerne, og blir når andre går.

Derfor har vi mødre, og dersom du spør meg: Den beste mamma i verden, det er jo nettopp deg.

Gratulerer kjempe masse med 37 år dagen din mammaen min<3

 


Jeg er så utrolig glad i deg mammaen min, du betyr alt for meg<3

 

Overskrift?

Merker det er lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg til dere nå, vet nesten ikke hva jeg skal skrive. I dag kom i alle fall mamma hjem fra Rhodos, kjempe godt å ha henne hjemme igjen. Hun har forresten bursdag på søndag og jeg sitter i en knippe der jeg ikke vet hva jeg skal kjøpe til henne, så hvis dere har noen forslag så er det bare å komme med dem. Videre tilbake til blogg innlegget, resten av dagen skal bli brukt på å kose meg med kjæresten min, han står nå på kjøkkenet å lager mat til oss. Så jeg må vel snart runde av dette innlegg sånn at jeg kan gå å hjelpe han litt med maten. 
 //Jakke-Cubus // Topp- Cubus // Klokke- Rhodos // Bukse-Cubus //

PS: Kjæresten som har vært flink fotograf<3

Hva syntes dere om dagens outfit? 

 

Tilbake for godt?

Jeg kan vel starte med å dele med dere at jeg kommer tilbake for godt og blogger om mitt spennende(kanskje?) liv. Hahah, jeg har savnet det å blogge for dere kjempe mye. Men det jar skjedd så mye i det siste at jeg ikke har klart eller hatt tid til å sette meg ned og skrive et innlegg for dere. Det kom et innlegg for to uker? siden tror jeg. Det var en liten oppsummering om hva som har skjedd, mens jeg har hatt en aldri så(stor) liten blogg pause fra dere. Tror ikke jeg trenger å oppsummere mer for dere da? Men hvis det er noe dere lurer på så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan og så fort jeg ser det:)