Hva vil dere lese om?

Jeg syntes det jeg veldig viktig å spørre dere lesere om hva dere har lyst til å lese mer av her på bloggen, føler at bloggingen blir så mye bedre hvis dere kommer med noen meninger om hva dere har lyst til å lese mer av her på bloggen eller se mer av her. Om dere vil se flere outfiter så skal dere få se det, om dere vil at jeg skal begynne med flere spørsmåls runder må dere bare si ifra. Bloggingen min blir så mye lettere da når jeg vet hva leserne mine har lyst til å lese om her. 

First day of school

Da var plutselig hverdagen tilbake igjen! Første skoledag er ferdig, jeg har spist middag og nå sitter jeg foran pc`en å blogger for dere. Litt rart egentlig å tenke på at hverdagen er tilbake igjen for fult. Det føles egentlig helt normalt… Jeg trodde  ikke at jeg skulle klare å sovne i går, men det gjordet jeg. Haha, sovnet rundt klokka halv elleve så fikk en godt natt søvn før førstedagen min som andre klassing ved Dokka videregående skole. Dagen i dag gikk vel mest ut på å få vite hvem jeg kom i klasse med og litt info om det kommende skoleåret. Dette skoleåret her skal jeg faktisk gi alt jeg har, skal komme ut til neste år med et karakter kort jeg er fornøyd med. Så med andre ord jeg gleder meg masse til det kommende skoleåret. 

Gledet meg kjempe masse til å komme hjem å nytte dette fine været. 


Hadde et forsøk er i sted med meg og mister selvutløser, men det viste seg at vi ikke var venner i det hele tatt ser jeg. haha. 


Noen mobilbilder som funker litt bedre en kamerabildene haha. 

Hvordan var deres første dag?

Hvilken klasse begynte dere i?

Sommerdager som denne

Dagen i går var fantastisk bra, den starter opp med å stå opp tidlig og få noe ut av dagen. Jeg begynner å få normal døgnrytme igjen og det er ikke likt meg å få det nå, pleier alltid å drøye det til siste kvelden før skolen starter. På kvelden dro jeg og kjæresten og venner av oss begge ned på Sagvika, badeplassen her i Odnes. Der grillet vi, badet og spilte volleyball i et par timer. Det er kjempe godt å finne på sånne ting med venner, ihvertfall nå som sommeren endelig bestemte seg for å komme og besøke oss litt her i Søndre Land. Så en oppsummering av gårsdagen, var at den var helt fantastisk bra. 
Hva gjordet dere i går?

#TB

Tilbake blikk til Cecilie sin bursdag i fjor♥ En kjempe koselig kveld med koselige jenter♥

Hei dere:) Da var det på tide å høre fra meg igjen også eller? Innlegget i går var tidsinnstilt og forhåndsskrevet dagen før det ble publisert siden jeg viste at jeg ikke orket å drive med det i går. Men her er jeg nå etter noen koselige dager i Hønefoss og noen koselige dager med kjæresten. Vi dro nedover på tirsdag til pappa og dem i håp om at jeg skulle bli storesøster samme dagen som vi kom, men lillemor venter enda på å melde sin ankomst. Så vi tok turen til storesøster sånn at hun fikk hilse på kjæresten og sånn at jeg fikk se tante ungen min igjen♥ Kjempe lenge siden jeg har sett henne og storesøster så var godt å se dem igjen♥

Michael Kors
Møtt min nye beste venn dere. Jeg har aldri likt en veske så mye før jeg fikk denne av storesøster Ida for noen dager siden, virkelig en av de peneste veskene jeg har vært borti er Michael Kors veskene.  
Er det noen av dere som har Michael Kors vesker?