20 Funfacts

På shopping er jeg... Veldig sjeldent å se meg på shopping, men når det skjer kjøper jeg det mest nødvendige jeg trenger og noen ganger ting jeg ikke trenger og ikke bruker mer enn en gang.

På byen er jeg… aldri, siden jeg ikke er gammel nok enda

På skolen er jeg… litt stille noen ganger, men snakker noen med meg så er det liv og røre med en gang

Hjemme alene er jeg... I kose klær og i armkroken til kjæresten, mens vi diskutere hvilken film vi skal sse

På jobb er… aldri, siden jeg ikke har en jobb enda

I matbutikken er jeg... Nesten hele tiden, glad i mat vettu♥

På facebook er jeg… Hver dag, hvertfall på forskjellige grupper innpå der, må få med meg alt det tullet folk skriver

På Mcdonalds er jeg... Når jeg er i nærheten av det, bestiller meg en frappe hver gang jeg er der

På vorsspiel er jeg... Aldri vil nå jeg si

På nachspiel er jeg... Aldri

På flyet er jeg... hun som alltid sovner først

I diskusjoner er jeg... hun som aldri gidder å følge med

På toget er jeg... Fortsatt hun som sovner først

På tinder er jeg... Ikke å finne

På biltur er jeg... Fortsatt hun som sovner først, haha høres ut som jeg sover hele tiden

I telefonen er jeg... Hele tiden når jeg sjekker sosiale medier

På melding er jeg... Nesten aldri, får nesten aldri til å bli ferdig med å skrive en meld før person jeg melder med ringer meg

På ferie er jeg… hun som ligger å soler meg og bader mest. Og hun som er sulten hele tiden

Akkurat nå er jeg... Hos kjæresten og ikke gjør noen verdens ting, har planer om å sove litt men det er det

På date er jeg... alltid meg selv

Landsbyfrisøren

 

For 5 dager siden var jeg hos frisøren for å klippe og farge håret, mitt første besøk hos denne frisøren så det var veldig spennende. 


 

Før frisør besøket hadde jeg veldig slitte tupper og en kjempe stygg farge på håret, man kan nesten ikke se om det er brunt eller oransje? Siden mammaen til kjæresten er frisør så tok jeg turen til salongen hennes og jeg vil si at hun er nok den beste frisøren jeg har vært hos. Jeg var kjempe redd for at jeg måtte klippe av kjempe mye av håret mitt, men heldigvis var det veldig lite som ble tatt. Fikk også gode tips om hvilken sjampo og balsam jeg skal bruke og hvem jeg ikke skal bruke. Kommer til å ta med meg disse tipsene videre. I tillegg til at hun var flink til å klippe å farge, så er hun veldig hyggelig å snakke med. Jeg hadde med meg kjæresten på dette så vi ble sittende å prate alle sammen, mens hun klippet og farget håret mitt. 

 
 

Jeg be veldig fornøyd med resultatet, kommer nok til å dra ditt flere ganger. 

Dere kan like landsbyfrisøren på facebook ved å trykke på denne linken!

Dere kan også følge dem på instagram: @landsbyfrisoren


 Bilder som ble tatt underveis og et bildet som ble tatt etterpå♥

Bare Min

Nå er det 4 måneder siden jeg møtte Joakim og 4 måneder siden vi ble sammen. Kan ærlig innrømme og si at jeg trodde aldri at jeg skulle finne meg kjæreste mens jeg gikk på videregående, men det gjordet jeg. Jeg tenkte at jeg skulle fortelle dere om hvordan jeg møtte Joakim, siden dere er vel kanskje litt nysgjerrige på det eller?

Første gangen jeg møtte Joakim var natt til 1.mai, russen hadde akkurat blitt døpt og alle sammen samlet seg bak kinosalen utover mot kvelden. Jeg møtte ikke Joakim med en gang siden det gikk faktisk en ganske god stund før jeg så han. Han var svartruss dette året her, og det var vel mest på grunn av en kompis av oss begge at vi faktisk møtte hverandre natt til 1.mai. Vi utvekslet ikke mange ord den kvelden/natten pga Joakim var ikke helt edru, haha. Men jeg fikk møte en ganske morsom siden av han, noe av det første Joakim sa til meg var at han hadde vasket telefonen sin i vaskemaskinen og dette gikk han stort sett og sa resten av kvelden til meg og mange andre. Haha, natt til 1.mai har mange gode minner som jeg skal ta med meg videre i livet.

Fredag den 08.05.2015 første gangen jeg snakket ordentlig med Joakim, da hadde jeg, Henriette og Cecilie vært med noen venner, før vi møtte Joakim og de han delte russebil med. Jeg turte ikke å snakke med han med det første jeg så han, men det gikk seg til etter hvert. Vi fant tonen veldig fort og snakket lenge, før kvelden kom og vi måtte til slutt si hadet til hverandre. Lørdagen etterpå fikk jeg telefon nummeret hans og vi snakket kjempe lenge sammen på kvelden. Tror den første telefon samtalen våres varte i nesten 2 timer.

Vi møttes igjen på skolen mandag den 11.05.2015, første gangen jeg la merke til han på skolen. Den siste uken av russe tiden til Joakim var nok den morsomste tiden jeg har hatt i mine 16 år på jorda. Det gikk til og med ikke en uke engang før Joakim og jeg ble sammen, litt morsomt å tenke på egentlig. Dette var også uken hvor vi kysset for første gang og jeg var med han nesten hver dag. Natt til 17.mai kom og vi hadde en kjempe fin kveld begge med to venner, det var veldig koselig å feire 17.mai sammen med Joakim.

Dette var nok den mest spennende tiden i forholdet våres siden vi akkurat holdt på å bli kjent med hverandre. Joakim og jeg har hatt kjempe god kontakt fra dag 1 og til nå, vi er på en måte to forskjellige personer, men vi er kjempe like når du ser det på den måten. Den tiden jeg har vært sammen med Joakim så har vi fått til å feire 18 års dagen hans, da hadde vi vært sammen en måned. Han feiret først bursdagen sin hos pappaen sin også hos mammaen sin. Nervepirrende øyeblikk å skulle møte pappaen og mammaen hans. Vertfall mammaen hans. Men begge foreldrene hans var kjempe hyggelige og jeg har fått god kontakt med dem.

Jeg håper dere liker at jeg gjordet det sånn? Det var i hvert fall kjempe morsomt for meg å sitte og mimre tilbake et par måneder♥♥

 

Breakfasts Like This

 Hvordan har deres dag vært så lang? Min dag har vært kjempe bra med en god frokost sammen med kjæresten.En helt avslappende søndag sammen med kjæresten står foran meg med litt godis og fast and furious 7 rullende på tv skjermen. Føler på meg at dette blir et kort og godt innlegg, men dere får kose dere resten av dagen og ha en fantastisk søndag videre♥

Hva skal dere gjøre i dag? 

#MichaelKors
 

Den siste gaven fra Bulgaria. Før stefar dro til Bulgaria sa jeg ifra hva jeg ønsket meg aller mest når han var der nede. Og han kom hjem med noe jeg kommer til å bruke hele tiden, denne lommeboken fra Michael Kors. Fargen, plassen inne i den, jeg bare elsker hele lommeboken. Beste gaven noen sinne♥

Hva syntes dere?