Gårsdagen i bilderDagen i går kan oppsummeres med to ord: Kjempe bra♥ Bortsett fra når vi skulle til Sverige og noen tullinger bestemte seg for å stoppe midt i motorveien og bare stå utafor bilene sine og snakke…. Men alt i alt var det litt morsomt å se på dem. Ble handlet inn en del i går, tror jeg og J tok med oss 3,5 kg med smågodt fra godteributikken. Og dagen endte så klart opp å mc når vi kom tilbake til Norge. Kan bare si at jeg håper på flere sånne turer i fremtiden med gode venner. 

Hva gjordet dere i går?

 

Sweden next

 

Jeg har blitt så dårlig på bloggfronten i det siste og det beklager jeg, men skal prøve å komme tilbake ordentlig igjen nå. I dag blir det nok ikke så bra blogging da vel og merke, for jeg er på vei til Sverige med kjæresten og noen venner. Så da må jeg nok bli bedre på å blogge i morgen. Men ville stikke innom sånn at dere vet at jeg ikke har glemt dere fantastiske lesere. 

Håper dere koser dere resten av dagen♥

one year ago today

Et år siden verdens mest fantastiske dame forlot oss og dro til et bedre sted♥ Et år uten deg er gått oldemor og jeg tenker fortsatt på alle minnene vi fikk sammen♥ Du er fortsatt en viktig person i livet mitt selv om du ikke er her, vær gang jeg har en vond dag så tenker jeg på deg og alle minnene vi fikk sammen♥ Savnet etter deg er uendelig stort, men du kom til et sted som ga deg fred og ro♥

Savner deg kjempe masse oldemor♥

Yesterday`s dress


SONY DSC

 

Det ble dessvere ikke noe blogging i går pga jeg brukte altfor lang tid på krølle håret før vi skulle reise. Og når vi kom til Hønefoss så sto altfor fult hele dagen så jeg kom meg ikke unna for å få slengt ut et blogginnlegg, men det for gå. Gårsdagen var i mine øyne veldig koselig, så ut som bestefar koste seg også. Vi kom hjem så seint som klokka ti i går og da orket jeg ikke å sette meg ned for å blogge for dere, men nå er jeg her for å vise dere kjolen jeg  brukte i går. På bildene over er jeg heller ikke ferdig stelt bare sånn at dere vet det, tok noen bilder av kjolen før jeg satte meg ned for å krølle håret som tok over en time, skulle ønske det ikke tok så lang tid å krølle hår. 

Men dere for ha en fin dag videre og kose dere♥

//Kjole-BikBok//

Likte dere kjolen?

About time

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Endelig kom jeg meg til svigermor for å farge håret. Det var på tide, begynte å få flere forskjellige hårfarger i håret. Så var virkelig godt å komme tilbake kun til en farge igjen. Jeg blir like fornøyd hver gang jeg er hos svigermor, men det er jo ikke så rart når svigermor er så flink som hun er. 

Dagen i dag har egentlig ikke gått ut på så mye, men nå er jeg ihvertfall klar for helg. Skal i 70-årslag i morgen til bestefaren min på mamma siden, så håper jeg får blogget for dere før jeg drar. Hvis ikke får jeg oppdatere dere når jeg kommer hjem. Hvis det ikke blir altfor seint, men vi får se. Dere får ihvertffal ha en fin kveld videre og kose dere masse♥

♥God helg♥

Hva syntes dere?