6 LØGNER JEG FORTELLER MEG SELV

“Gjør det senere” Jeg vet jo selv at jeg ikke kommer til å gjøre det senere, det havner rett i glemme boksen for å si det sånn.

“I dag skal jeg være sosial” Ja, sosial med serier og godteri.

“Til uken skal jeg trene hver dag” Yeah right, trener kanskje en dag så “har jeg for mye å gjøre”. Uff, må begynne å bli flinkere til å trene. 

SONY DSC

“Skal bare sjekke sosiale medier en gang til før jeg legger meg” 2 timer senere surfer på alle mulig nettbutikker man kan finne. 

“Det skal jeg huske å gjør i morgen” Blir ikke gjort i morgen for da har du glemt det Inger Berit. Gjør det heller med en gang.

“*Sitter meg en godteripose med masse godteri* Skal bare ha to biter til så holder det. *Spiser opp hele godteriposen*” Typisk meg, haha. 

SEVEN

 

You are every reason, every hope and every dream I’ve ever had
― Nicholas Sparks

To the world, you may be one person, but to one person you are the world
― Bill Wilson

I love you and that’s the beginning and end of everything
― F. Scott Fitzgerald

My love for you has no depth, its boundaries are ever-expanding. My love and my life with you will be a never-ending story
― Christina White

If I had a flower for every time I thought of you, I could walk in my garden forever
― Alfred Tennyson

To be your friend was all I ever wanted; to be your lover was all I ever dreamed
. ― Valerie Lombardo

The course of true love never did run smooth
― William Shakespeare

 

 

 

LAYING BY THE POOL

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC

Dag 2 hos tante, og så langt i dag har jeg ikke gjort noe annet en å ligge ved bassenget og solt meg eller badet. Gruer meg litt til vi skal dra igjen på torsdag, men håper på å komme snart tilbake. I morgen skal vi mest sannsynlig til Liseberg hvis det ikke blir noe endring i planene, men mest sannsynlig drar vi ditt. Jeg har også funnet kamera laderen min, yesyes. Den lå i bagen min og jeg som trodde at den lå igjen hjemme. Så da får dere ordentlige bilder mens jeg er her. Lykke♥ Men kos dere resten av dagen, det skal ihvertfall jeg. 

Hva har dere gjort i dag?:)

 

12 ÅRS SKOLEGANG

~Bunaden min~SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

I går var jeg altså ferdig med 12 år på skolebenken. Litt rart å tenke på egentlig. Fikk heler ikke tid til å blogge for dere, siden internettet hjemme funker så dårlig nå for tiden, og når jeg jeg kom til J så var klokka nesten elleve og da hadde jeg ikke ork til å gjøre noen ting nesten. Men dagen i går kan oppsummeres med et ord: Fantastisk♥ Er kjempe godt å vite at jeg ikke skal tilbake på skolebenken før til neste år, siden jeg nå skal ta meg et friår der jeg skal jobbe og tjene penger. Så mine drømmer er satt litt på pause, men de skal jeg komme tilbake til. 

Og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg kommer til å savne klassen jeg har gått i et år nå, men en ting jeg vet sikkert er at vi ikke kommer til å miste kontakten så lett♥

2 år

Inger Berit klar for 10.klasse anslutning for 2 år siden


SONY DSC

Inger Berit snart klar for avslutning etter to år på videregående 

SONY DSC

Kan fortsatt ikke tro at jeg har gått 2 årlig yrkesfag og skal avslutte det hele i morgen. Litt trist å tenke på egentlig, men føler nå at det skal  bli veldig godt med sommerferie. I morgen får jeg altså utdelt vitnemålet mitt, og jeg gru/gleder meg til det. Gleder meg fordi jeg er ferdig, gruer meg for å se karakterene mine for dette skoleåret. Har jobbet beinhardt for å få gode karakterer, så i morgen gjennstår det kun å se om all den harde jobbing ikke var verdt det. 

Nå ble det veldig mye snakk om skole, men det får gå. Nå skal jeg snart ut døren med J for å dra og spise med pappaen hans. Vi skal feire at J fylte 19 år i går♥ Så dere får kose dere resten av kvelden. 
 

SOMETHING NEW

I dag har jeg tilbragt dagen hos mammaen til Joakim på frisørsalongen hennes. Jeg har på en måte lånt bort håret mitt i dag til å teste ut nye ting. Jeg skulle gå fra å være rødhåret til å bli mørkebrunt. Det var en lang prosess, men jeg er kjempe fornøyd med resultatet som kom etterpå. Her er noen bilder fra underveis i hår farging kaoset. 

// Her bleiker dem håret mitt for å få det røde som er igjen til å bli lysere //

// Her har vi dusjet ut det som skal ut av håret mitt, og jeg ler så jævlig mye av hvordan håret mitt så ut. Her ser dere altså meg med brunt, blondt og oransje hår //

// Resultatet som jeg er så fornøyd med♥ //

(Bedre bilder kommer senere, men akkurat nå så har jeg ikke kameraet mitt)

Dere kan følge mammaen til Joakim sin frisørsalong på facebook HER!

Hva syntes dere?:)

3 positive ting

1. Jeg kom ikke opp i muntlig eksamen i dag, så nå kan jeg vel snart ta sommerferie med god samvittighet. Det er igjen tre dager på skolen før det er avslutning for avgangs elevene ved Dokka videregående. 

2. Jeg blir snart tante til en liten gutt♥Storesøster har snart termin og jeg gleder meg masse til å møte den nye nevøen min.

3. Jeg fikk bra karakter på tverrfaglig eksamen, og jeg har fått de fleste standpunkt karakterene mine. Så nå venter jeg bare på gym og engelsk standpunkt. 

FERDIG MED EKSAMEN!

 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Da kan jeg si meg fornøyd med å bestå tverrfaglig eksamen i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Nå mangler det bare muntlig trekk i morgen, krysser fingre og tær for at jeg ikke kommer opp. Har så lyst til å ha en fri helg nå der jeg bare koser meg med venner, men kjenner jeg meg og karmaen min rett så kommer jeg vel ratt opp i engelsk i morgen…… Vel jeg belønnet  meg selv med et par nye sko i dag fra FLOYD, og jeg elsker dem♥ De er så behagelige å gå i at jeg bare vil bo i dem. 

Hadde noen av dere eksamen i dag?:)