DEN SISTE FESTEN

ET FORLATT BARN. 
TO SØSTRE MED EN HEMMELIGHET. 
ÉN SJANSE TIL Å SKRIVE OM FORTIDEN.
 
Sophie Honeywell har gjort én gedigen tabbe i sitt liv. Hun slo opp 
med drømmemannen, sekunder før han skulle fri. Når hun innser at 
han likevel kanskje var den rette, er det for sent. Ett år senere er 
Thomas lykkelig gift, mens Sophie fortsatt er ufrivillig singel. Så blir 
Sophie og Thomas’ liv igjen knyttet sammen da hun uventet arver et 
hus etter Thomas sin tante. 

……………………………………………………………………………………….
70 år har gått siden søstrene Connie og Rose finner en forlatt baby på 
øya der de bor, og tar den til seg som sin egen. Men så dør Connie, og 
Rose beginner å lure på om det de gjorde for alle disse årene siden, 
var det rette. 
Hele samfunnet er bygget på en løgn. Hvor lenge kan den skjules? 
Hvilke hemmeligheter er i ferd med å avsløres? 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Desidert en av de beste bøkene jeg har startet på og angrer ikke et sekund på at jeg startet på den. 

KJØTTFORM MED POTETMOSLOKK

Sein blogging i dag og det gjør jeg opp med å dele en helt fantastisk god oppskrift med dere. I dag laget jeg kjøttform med potetmoslokk til meg og J til middag, og jeg tenkte da at jeg skulle dele den med dere. Jeg lover dere at det er verdt det å lage denne godbiten en gang. 

Du trenger:

♥Løk
♥Kjøttdeig
♥Potetmos
♥Tomatpure 
♥Ost
♥Salat
♥Mais

Slik gjør du:

1. Potetmos, du kan bestemme selv om du vil lage din egen potetmos eller om du kjøper fra frysedisken på butikken. Jeg kjøpte fra frysedisken nå siden jeg ikke har ro i sjela til å vente på at poteter skal kokke, haha. Kjøper du ferdig potetmos fra frysedisken står det på pakken hva du skal gjøre. 

2. Stek kjøttdeig  en stekepanne med margarin eller olje, sett kjøttdeigen til side. Fres løk til den er mør, ha i tomatpuré, og fres ytterligere et par minutter. Tilsett kjøttdeig og mais. Bland godt og smak til med krydder.

3. Ha kjøttsausen i en dyp ildfast form, eventuelt i små porsjonsformer. Legg  potetmos som et lokk over kjøttsausen og dryss ost på toppen.

4. Sett den ildfaste formen i stekeovn på 180 °C og stek i 30-40 minutter til osten er smeltet og toppen har fått en gyllen farge.

♥Server kjøttformen med en frisk salat og godt brød♥

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

♥Når jeg ser at andre er glade 

♥Når jeg tilbringer tid med venner

♥Når jeg får pakker i posten, hehe

♥Når jeg finner en bra bok å lese

♥Når kjæresten og jeg lager en god middag og finner en bra film å se på

SONY DSC

♥Når jeg finner et antrekk som er fint

♥Når jeg tilbringer tid med familien min

♥Når jeg finner bra sanger å høre på

♥Når jeg finner en bra serie å se på, som er både spennende og bra på en gang

♥Når jeg gjennomfører en bra treningsøkt, tro det eller ei, men jeg blir veldig glad for det. 

TACO NIGHT

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Taco er noe av det beste jeg vet om, så da ble det taco til middag i dag. Det har skjedd lite i dag, så det har vel egentlig bare vært en dag der jeg har slappet av med serier og handlet inn til mat med J. Så alt i alt ikke en veldig spennende dag, men det har jeg ingenting i mot. Liker dager der jeg bare kan slappe av med J, og ikke gjøre noen ting bortsett fra og lage god mat. 

Hva har dere gjort i dag?
 

JEG HAR


SONY DSC
SONY DSC

// Buksen kjøpte jeg i dag på BikBok til 149kr //

Blitt tante forresten, derfor tok jeg bloggfri i går. Jeg ble nemlig tante til en liten gutt på mandag, så da tok jeg og pappa turen nedover til sykehuset i Hønefoss i går for å hilse på den nye verdensborgeren♥ Den nye tante ungen min var helt nydelig og det var godt å se at alt gikk bra med både lille gutt og mor. Kjempe godt å se storesøster igjen, forrige gang jeg så henne så var hun fortsatt gravid, så litt uvant å se at hun har fått en liten gutt nå. Fikk også møte eldste tante barnet mitt igjen, hu var nok ekstar glad for å få lillebror til verden. Resten av dagen brukte jeg med pappa, også møtte vi J igjen på Bjoneroa. 

I dag så tok jeg og J turen til Hamar for å shoppe litt, hehe. Eneste klesplagget jeg gikk ut av CC med var denne buksen vel og merke, men en koselig tur var det♥

MINE FAV SERIER #4

Orphan Black. I denne serien møter vi den foreldreløse og gate vandrende Sarah. Etter å ha vært vitne til at dobbeltgjengeren hennes tar selvmord, stjeler Sarah identiteten hennes. Uvitende om hva som venter henne i den andres kvinnen liv. Sarah blir kastet ut i noe hun aldri hadde ventet seg, på lett etter svar, finner Sarah ut at det er flere som er akkurat som henne. Genetiske like individer som har blitt plantet inn i flere kvinner for å bli oppfostret på forskjellige måter. Med ingen anelse om hvem som skapte dem, trenger hun svar fort før en snikmorder utrydder dem alle. 

 

Scream. Etter en nett mobbing hendelse som resulterer i et brutalt mord, bringer frem minner fra fortiden fra en tidligere massaker, og som kanskje har inspirert en ny morder. En gruppe tenåringer, med to gamle venner som sliter med å koble på hjertet sitt, kjærester, fiender, mistenkte, mål og ofre for en leie morder som er ute etter blod. 

 

The 100. Serien er satt 97 år frem i tid etter at en atomkrig utryddet alt liv på jord. De eneste kjente overlevende er innbyggeren på de tolv romstasjonene “The Ark”, der om lag 2400 mennesker bor. Ressursene er knappe og alle forbrytelser uansett deres natur straffes med døden, med mindre gjerningspersonene er under 18 år. Etter å ha funnet ut at det er lite med oksygen igjen på romstasjonene blir de 100 innsatte ungdommene ofret ned til jorden for å sjekke om det er beboelig. 

Noen serier dere anbefaler eller?:)