5 TING JEG SAVNER

♥RUSSETIDEN 2016♥


SONY DSC

Russetiden er et stort savn og jeg kjenner at jeg vil ha de 17 dagene i Mai tilbake. 

FIJI 2011♥


I 2011 var jeg på Fiji, og et av mine største ønsker er å dra tilbake igjen. 

♥HONG KONG 2011♥


I 2011 var jeg også i Hong Kong i fire dager, dette var vel egentlig kun mellom landing etter vi hadde vært på Fiji. Men hadde noen fantastiske fire dager i Hong Kong også med Ocean Park og masse shopping husker jeg. 

♥TYRKIA ????♥​


I ???? var jeg i Tyrkia sammen med Camilla og mommo, og jeg skulle gjort hva som helst for å få den turen tilbake igjen. 

♥DET RØDE HÅRET MITT♥​

SONY DSC
SONY DSC

Jeg savner veldig å ha rødt hår merker jeg, men fargen satt aldri ordentlig i håret mitt syntes jeg. Så derfor farget jeg det brunt igjen, men kanskje en gang i fremtiden kommer jeg til å farge det tilbake igjen til rødt. Hvem vet? hehe
 

DARKER HAIR

I går var jeg en tur innom frisørsalongen til svigermor igjen. og der tok vi siste finish på hårfargen min, så nå jeg er offisielt brunette igjen. Jeg elsker at håret ble så mørkt som det ble, så nå håper jeg fargen holder lengre en de tidligere fargene mine har gjort. Men med riktig shampo og balsam så skal nok det gå bra. hehe. I dag har det ikke skjedd så mye spesielt har bare ryddet litt i huset med mamma. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med strikketøyet mitt, kjæresten og Criminal Minds. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Hva syntes dere?

BLACK SHOES

En ganske god stund nå så har jeg trengt nye joggesko, siden Nike skoene mine er så godt brukt at det har kommet hull på begge skoene. Det er ikke så veldig koselig de dagene det sprut regner og jeg skal bruke dem. Så når jeg og mamma var på Europris forrige uke(du leste riktig ja, europris) Og da kom jeg over joggesko i gull som glitret og falt pladask med en eneste gang. Jeg tenkte jo i mitt stille sinn at gull er kanskje litt “harry” og det var da jeg kom over de samme skoene i svart og de var så fantastisk fine, så da fikk jeg nye sko av verdens beste mams. Ingen flere hull i skoene nå;)

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

WHY DO WE LIVE IN SUCH A CRUEL WORLD?

Det  er så vondt og hjerteskjærende å se på at så mye ondskap finnes i den lille verden vi lever i. At så mange kan forårsake så mye vondt, det gjør meg kvalm og uvel. At enkelte kan bombe steder der det er uskyldige voksne og barn, jeg får vondt i hele kroppen av å tenke på at Syria må gå igjennom dette hver eneste dag.  

KENZA ZOUITEN INSPIRATION GOALSDen siste tiden har jeg begynt å lese bloggen til den svenske bloggeren  Kenza, og jeg har aldri sett så mange inspirerende innlegg før jeg trykket meg inn på bloggen hennes. Hun er virkelig et stil ikon, får så mye inspirasjon fra bloggen hennes om hva jeg skal blogge om. Og hva jeg skal ha på meg, hun har så varierende stil og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde klesskapet hennes for å si det sånn…hehe

 

#INGERBBB USENSURERT DEL 10SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Det beste jeg vet med å være blogger er at når man tar bilder så ender man alltid opp med masse bilder man kan bruke til morsomme innlegg som dette. Jeg elsker kategorien “Ingerbbb usensurert” for her får dere se den virkelige siden av meg og hvor lite fotogen jeg er på enkelte bilder. Gleder meg til å dele flere sånne innlegg med dere. Sjekk ut kategorien HER får å se flere sånne innlegg. 

zzZUNDAY

SONY DSC
SONY DSC

Favoritt brusen min♥

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

lørdags kosen i går ble bakt potet og en film vi ikke rakk å se siden jeg og J dro til en felles kompis for at J skulle hjelpe til med noe anleggs styr i en bil. Men filmen står på planen i dag når vi skal ha nachos(?) til middag. Ha en fin søndag videre fine lesere. 


NOE MAN ALDRI ANGRER PÅ


– you never regret a workout, but you’ll always regret skipping one -​

Kjente på hele kroppen når jeg gikk tur i sted at det var kjempe godt. jeg angrer aldri etter å ha trent og den følelsen du sitter igjen med når du er ferdig med å trene den er fantastisk god. Dette var vel og merke ukens første treningsøkt, men allerede i morgen kjører jeg på med en nye en. En ting jeg har lært er at du ikke kan finne motivasjonen til å trene av å bare sitte på rompa, her er det bare å tenke:

KOM IGJEN DETTE SKAL JEG KLARE Å GJØRE!