KYLLING PASTA

Du trenger:

– Spagetti

– Kylling filet

– Mat fløte

– Løk

– Creme Fraiche 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Slik gjør du:

1. Renser og kutter løk til små terninger.SONY DSC

2. Kutter kylling fileten til små terning eller mindre(spørs hvor store dere vil ha dem). 

3. Setter på spagetti vannet, venter til det koker for så å legge oppi spagettien. 

4. Mens spagettien koker starter du med å steke kyllingen(viktig at kylling er godt stekt, sånn at den ikke er rosa innvende eller utvendig).

5. Når kylling er ferdig stekt tar du oppi hele boksen med creme fraiche, hele kartongen med mat fløte, rør dette sammen til creme fraichen er rørt godt inn i mat fløten og kylling, også heler du oppi løken sånn at den kan god gjøre seg oppi pannen sammen med det andre. 

6. Når spagettien er ferdig kokt heler du av vannet, heler over kyllingen og sausen, rører det godt sammen. Og serverer med et godt brød eller ost over. 

SONY DSC
SONY DSC
 

Håper det smaker hvis dere prøver det ut!:)

NEW TOP

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

// Topp Cubus //

Jeg har forelsket meg fullstendig i den nye toppen min som jeg har fått av søskenbarnet mitt Henriette. Den er så enkel og behagelig samtidig som snittet den har bakpå gjør den kul. Blir litt kaldt på ryggen noen ganger, men det får gå,har så langt hår så jeg blir  ikke så kald på ryggen, hehe. 
 

DET ER TID FOR FREDAGS KOS

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

I dag sto kylling wraps på planen til meg og Joakim, er så lenge siden vi har spist det så da fant vi ut at vi kunne spise det i dag så lenge vi var alene. Har ikke gjort så spesielt mye i dag, så har egentlig vært en liten lang helg på meg kan man si. Var kjempe godt å komme inn i rutiner igjen i går med skole og litt forskjellig. Så nå håper jeg på en hverdag fremover som er fylt med ting å gjøre. Kan komme nærmere inn på det senere, men nå tenker jeg at jeg runder av innlegget her og hopper i dusjen. Håper dere fine lesere har en fantastisk fin fredags kveld videre♥

EKTEMANNENS HEMMELIGHET

Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død?

Forestill deg at mannen din har skrevet et brev til deg som kun skal åpnes etter hans død. Forestill deg også at brevet inneholder hans dypeste, mørkeste hemmelighet ? en hemmelighet så mørk at den ikke bare vil endre livet ditt fullstendig, men også livene til andre rundt deg. Så kan du forestille deg at du tilfeldigvis snubler borti dette brevet mens mannen din er i live ? i aller høyeste grad.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cecilia Fitzpatrick har alt. Livet hennes er like plettfritt og strøkent som hjemmet hennes. Men det brevet er i ferd med å forandre alt, og ikke bare for henne selv. Rachel og Tess kjenner knapt hverandre eller Cecilia, men også de vil kjenne de voldsomme konsekvensene av hennes manns hemmelighet.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC