UNBLOGGED


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Cardigan-Cubus // Topp-Cubus // Bukse-Gina Tricot // Sko-Stayclassy // Rosa sløyfe-Extra(syntes dette var litt viktig å få med seg, kjøp en rosa sløyfe neste gang på er på Extra)

Første antrekket med de nye skoene mine, eller antrekket er fra i går. Så valgte å kalle innlegget for unblogged så lenge jeg ikke postet antrekket i går. Pluss jeg er skikkelig rusten på å finne på blogg overskrifter, så dere får bare pine dere igjennom dem hvis dere ikke liker dem. Har ikke skjedd så spesielt mye i dag, har vært en kjapp tur i Hønefoss for å hente venninna til et av søskenbarna mine som er på besøk, og det er vel stort sett alt som kommer til å skje i dag tror jeg? Men dere får fortsatt ha en fin fredag og en god helg. 
 

#STAYCLASSY

Ble så glad når jeg hentet denne på post kontoret i dag. Kan dere prøve å gjette hva det er?;)

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

De splitter nye led-skoene mine kom på post kontoret i dag, og jeg ble så glad når jeg fikk hente beskjeden på e-post. Jeg kjøpte skoene forrige torsdag på salg hos stayclassy, viktig å slå til når dem var så billig som dem var. Kjøpte dem i en størrelse for stor dessverre, men det får gå. Dem er døds kule så disse kommer til å se ofte på bloggen. 

Hva syntes dere?
 

 

A LITTLE TOUCH OF WHITE

Det vanskeligste jeg vet med å være blogger er hvordan man skal starte et innlegg. Men likevel klarer jeg å starte et innlegg hver gang. I dag har det ikke skjedd så mye, blogget ikke i går for hadde ikke tid. Men er tilbake igjen i dag. Nå er det 2 dager siden jeg blogget og sist jeg blogget kom jeg med et innlegg jeg brukte over 2 timer på å skrive, for jeg syntes det er vanskelig å skrive sånne innlegg ikke fordi jeg blir såra eller noe, men fordi jeg vet ikke hvordan man skal skrive sånne innlegg uten å bli misforstått. Heldigvis for meg ble innlegget tatt godt i mot og jeg fikk en god følelse inni meg om at dette er ikke siste gang jeg skriver et slikt innlegg(innlegget jeg referer til finner du HER). 

Har forresten fått noen skikkelig dårlige nyheter, var hos tannlegen på mandag(satt faktisk og planla hva jeg skulle skrive i mandagens innlegg når jeg var der) der tok vi en hau med bilder siden jeg har en fortann som jeg har rotfylt så den hadde dem lyst til å ta en skikk på. Men den dårlig nyheten som kom innimellom når dem så på bildene var at jeg hadde en visdomstann som vokser skeivt….. Så må tilbake igjennom om et år sånn at dem får planlagt hva dem skal gjøre videre med den. Men jeg hadde null hull da noe jeg syntes er jævlig bra siden jeg aldri har hatt hull i tenna. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Sko-Mamma sine // Bukse-Gina Tricot // Topp-Vero Moda // Gull ringer- Søskenbarnet mitt Henriette sine // Sølv ring-Bjørklund(fått av J i 17 års gave i fjor♥) 

ØDELEGGER SOSIALE MEDIER SELVBILDET VÅRES?

Vi deler bilder av sunne frokoster og lunsjer, dokumenterer enten at vi er på treningsenteret eller ute på tur for å vedlikeholde drømmekroppen, og skryter av opplevelser vi har hat med venner og familie rundt oss. Vi tar stadig selfies for å vise hvor fine og bra vi ser ut i dag. 

Dette høres kanskje/eller ikke  forferdelig slitsomt ut. Men likevel er det mange av oss(inkludert meg noen ganger) som gjør dette, kanskje til og med uten å legge merke til det selv. Dette har nemlig blitt en naturlig del av vår hverdag, og vårt eget selvbilde er som oftest den tapene part i dette. 

Jeg tror og mener at vi påvirkes av sosiale medier i langt større grad en vi faktisk er klar over selv. Det er mange ganger jeg har blad nedover feeden min på instagram og tenkt at jeg også vi se sånn ut når jeg kommer over en fin kropp eller at sånn rom vil jeg også ha, når jeg kommer over et fint soverom. 

Vi påvirkes av andre mennesker, og da kan det være ganske lett å sammenligne seg selv med andre mennesker. Det å sammenligne seg med andre mennesker syntes jeg er en forferdelig dårlig ting. For vi er alle forskjellige på hver vår spesielle måte. Ingen er like, og det burde vi jo egentlig være glad for, for hvem gidder å være helt lik som naboen sin? 

I starten av ungdomsårene kan man lett bli påvirket for her leter du etter den du vil være og du finner deg rollemodeller som passer for deg. Når man velger seg en rollemodell vil man alltid streke seg etter uoppnåelige  idealer som kjendiser og popstjerner. Jeg husker spesielt godt i starten når jeg fylte 13-14 år så var jeg stor fan av Nina Dobrev og skulle mer en gjerne ønske at jeg kunne se ut som henne og være henne. Men sånn var det ikke for jeg var meg, den 14 år gamle Inger Berit som gikk på ungdomsskolen og var ikke halvveis i livet.  

Resultatet av dette er selvsagt at vi føler oss dårligere med oss selv, og det gjelder de aller fleste av oss vil jeg tro. Sosiale medier påvirker oss alle i en eller annen grad, men ved å  bruke sosiale medier er vi med på å påvirke andre vi også. Dette er jo ikke noe annet enn en evig runddans hvis vi tenker over det. 

SONY DSC

Her er meg, jeg er ikke perfekt på noen måter, men jeg er meg selv og digger det.

Ikke tenk på hvordan andre ser ut og hva andre gjør. Vær deg selv så skal du se at du er helt fantastisk, for det er du, du er helt fantastisk i mine øyne♥

 

 

HØST I MITT HJERTE

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Cardigan-Cubus // Topp-Vero Moda // Bukse- Cubus // Sko- vet ikke :/ 

Nå kjenner jeg for fult at høsten virkelig er her, kjørte scooter til jobb i dag og når jeg kom frem var jeg så kald på både henda og beina at jeg løp inn for å få igjen varmen så fort som mulig. Men høsten er jo en av de fineste årstidene vi har syntes jeg da, pga alle fargene og bladene som forsvinner fra trærne. Minusen med det er som nevnt tidligere at det er kjempe kaldt. Men når kulda kommer er det faktisk ikke lenge igjen til bursdagen min, har bursdag i November og fyller endelig 18 år. 

Innlegget skulle bli postet 30.09.2016, men dro for å hente en kompis og ble borte hele kvelden så fikk aldri postet det. 

Hva syntes dere om antrekket?