FØRSTE SØNDAG I ADVENT

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Året nærmer seg slutten, eller ihvertfall føles det sånn ut nå. Er fortsatt igjen noen dager av november og vi treffer snart desember. Det er litt rart å tenke på at det er første søndag i advent, og at dette året egentlig bare har rast forbi i en rekordfart. Føles ikke ut som jeg har fått rukket og gjøre noen ting, men dette året har jeg rukket så mye. Jeg har fullført 12 år med skole med gode karakterer, feiret en helt fantastisk russetid, hatt en avslappende sommer med venner og familie. Ble også tante for andre gang dette året til en helt fantastisk liten gutt. Er faktisk så mye jeg kan se tilbake på, og jeg gleder meg faktisk vilt mye til neste år. Mange nye opplevelser og minner som bare venter på å bli skapt. 

5 TING DU KAN GJØRE MED KJÆRESTEN!

Se en film sammen…… Syntes det er koselig hver gang jeg og J finner en film vi kan se sammen, her har vi sett alt fra grine filmer til action filmer til skrekk filmer. Finner vi en film vi syntes ser bra ut ser vi på den. Om den ikke er bra så finner vi en annen en like etterpå(om vi fortsatt orker og se film da vel og merke). 

Gå tur…. Jeg har aldri fått med meg kjæresten min på tur vel og merke, men har ikke gitt opp håpet om at en dag kommer han til å være med meg og gå tur. 

Lag en god middag sammen…… Ingenting er vel mer koselig en å lage en god middag med kjæresten? Høre på litt god musikk, og ha noe godt og drikke til. Da er livet perfekt sammen med kjæresten. 

 

Turist i egen by…. Kan faktisk være litt morsomt og leke litt turist i egen by, er sikkert kjempe mange steder som verken du eller kjæresten din har vært bortom. Kan være super morsomt og interessant på en og samme gang. 

Aktiviteter…… Spill et brett spill eller kortspill sammen, eller dra ut på bowling eller svømming sammen. Det er så mye man kan gjøre med kjæresten, men som man bare ikke kommer på når man er sammen. 

 

DE SYV SØSTRE

SONY DSC
SONY DSC

Fremtiden deres står skrevet i stjernene ?

Maia D’Apliése og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død. 
Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil.

—————————————————————————————————————————————————————————————–

I Rio i 1927, i byens storhetstid, har Izabela Bonifacios far ambisjoner om at datteren skal giftes inn i aristokratiet. Samtidig er arkitekten Heitor da Silva Costa i gang med det som skal bli den berømte Kristusstatuen, og han skal snart reise til Paris for å finne den rette skulptøren til å fullføre hans store visjon. Den lidenskapelige Izabela lengter etter å se verden, og hun klarer å overbevise faren om å la henne få lov til å følge med arkitekten og hans familie til Europa før hun gifter seg.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

I Paris, i Paul Ladowskis atelier og i de livlige kafeene på Montparnasse, møter hun den unge og ambisiøse skulptøren Laurent Brouilly. Dermed vet hun også at livet aldri kommer til å bli det samme igjen.

SONY DSC
SONY DSC

 

#PARTY

Jeg vet altså ikke hvor jeg skal starte. Gårsdagen var super, familie bursdag først med nesten hele familien. Noen manglet grunnet andre ting de skulle på, men vi tar det igjen senere dette året. Også var det rett opp på lokalet i går for å pynte og ordne i stand hele lokalet, ble så fornøyd med hvordan vi gjorde dett oppi der. Og ble så fornøyd med hvor mange som kom og feiret meg og Henriette. 
 Et lite bildedryss av hvordan lokalet så ut, og ja til de som ser det så byttet jeg fra å gå i skjørt til å gå i bukse;) Men jeg gikk da for en all white med en rosa bomber jakke som jeg skal vise dere nærmere til uken. Nå skal jeg ta det med ro resten av kvelden og bare lade opp batteriene til jobb/skole i morgen. 

 

MY 18th BIRTHDAYHææ? Er jeg 18 i dag? 

Første tanken som slo meg når mamma vekte meg i dag tidlig, alle har spurt meg i dag om hvordan det endelig er å være 18, men helt ærlig føler jeg ikke noe forskjell fra i går, haha. Men nå kan jeg jo kjøpe alkohol selv og førekortet er på god vei (føles det ut som). Så da blir jeg altså 18 år i dag og skal feire det hele til helgen sammen med en hel haug med fantastiske mennesker, og jeg har gleden av å få lov til å feire den med en av mine beste venner, som  fyller 18 år i morgen♥ 

 

THROUGH MY PHONE


 

Nå som vi er seks dager inn i november, og ferdig med en måned tenkte jeg det var på tide med et nytt through my phone innlegg. Tar ganske mange bilder med telefonen i løpet av en måned siden telefonen er den tingen som er med meg over alt. Derfor har jeg bestemt meg for å ha et slikt innlegg hver måned, sånn at dere får se litt hverdags glimt fra min hverdag sammen med venner og familie.

MINE FAV SERIER #5

Criminal Minds. I Quantico, Virginia. holder BAU(Behavioral Analysis Unit) til, et ledd i FBI. Kalt inn av lokale politi avdelinger for å løse forbrytelser av en seriell og/eller ekstremt voldelige natur der gjerningsmannen er ukjent. BAU bruker den kontroversielle vitenskapelige kunsten profilering for å spore opp og pågripe den ukjente. Profileringen innebærer å komme opp med de grunnleggende egenskapene til den ukjente og ofrene, ved hjelp av bevis i saken. På grunn  av arbeidets art utført av BAU – arbeidet er tidkrevende og psykisk krevende – medlemmene er sterkt lojale til sine øvrige medlemmer. Også på grunn av arbeidet samlede krevende natur, har ikke mange medlemmer av BAU vært i stand til å opprettholde et lykkelig eller stabilt familieliv. 

 

Private Practice. Dette er en spin off serie av “Grey`s Anatomy” som følger livet til neonatal kirurgen Addison Montgomery og hennes venner på den private praksis plassen Oceanside Wellness. 

 

Gossip Girl. Gossip girl følger livene til de privilegerte ungdommene på Upper East Side. Serena Van Der Woodsen er en blond og vakker it-girl. Alle kjenner Serena. Blair Waldorf er Serena`s beste venninne, men alt handler alltid om Serena og ikke Blair. Nate Archibald er Blairs kjæreste, men siden Serena kom hjem fra kostskole har han oppført seg merkelig. Chuck Bass er en rik og arrogant person. Daniel Humphrey er “lonley boy” fra Brooklyn, NY som ingen kjenner. Følg livene til disse arrogante ungdommene i denne spennende serien.