NEW YEARS EVE

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Siste dagen av 2016 har sneket seg inn på oss. Og her i hus er vi godt i gang med å steke kalkunen, og vi er allerede ferdig med å dekke bordet. Som vi alltid er mange timer før vi skal spise. Egentlig ganske greit at vi er ferdig tidlig med det sånn at vi har god tid til alt annet. Her ser dere også at mamma ikke har gitt opp på julen enda, selv om det er nyttårsaften. Tittet egentlig bare innom for å ønske dere et godt nytt år og håper at dere koser dere masse med venner og familie. Dagens outfit kommer enten ut i et innlegg senere i dag eller så kommer det i morgen. Så langt har jeg ikke rukket å kledd på meg en gang, så vurderer å gjøre det nå før dagslyset sniker seg bort foran øynene på meg. 

Godt nytt år alle fantastiske lesere♥ Måtte 2017 bli like bra som 2016

HIGHLIGHTS OF THE YEAR – 2016

2016 nærmer seg slutten, og jeg har stor kost meg dette året. Så mye har skjedd og jeg har tatt med meg hvert eneste minne videre

I Mars i år dro jeg og Joakim sammen med et vennepar av oss til Sverige, her endte jeg og Joakim så klart opp med for mye godteri. 

SONY DSC

I slutten av Mars, starten av April så begynte russklærne å bli sendt ut og jeg var så glad når jeg var å hentet tingene mine på posten.

SONY DSC
SONY DSC

Dokka russen ble døpt 29.april. 

Jeg hadde en helt fantastisk russetid sammen med jentene jeg delte bilen Ladies In Black med. Mange fantastiske minner og sene kvelder som jeg sent vil glemme. 

Fylte et helt år sammen med J den 14.mai♥

Etter russetiden kom til sin ende så åpnet eksamens veien seg istedenfor. Var noen slitsomme dager som vi hadde i vente, med tverrfaglig eksamen i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Men jeg sto med glans, mener nå jeg. Og er veldig glad for resultatet jeg tok med meg videre. 

SONY DSC
SONY DSC

Belønnet meg selv med nye sko etter eksamen, syntes jeg fortjente det etter innsatsen på eksamen. 

SONY DSC
SONY DSC

Kjæresten fylte 19 år i juni og dagen ble feiret sammen med familien hans. 


Jeg gjorde ferdig 12 år med skole, litt sykt å tenke på egentlig. 

SONY DSC

Sommerferien startet og jeg koste meg ved basseng kanten hos tante Torhild de første dagene av ferien. 

I Juli ble jeg tante igjen til en liten gutt. Jeg tok derfor bloggfri en dag for å dra nedover for å  møte han. Og fortalte det ikke før et par dager senere hva jeg hadde gjort den dagen jeg tok bloggfri. 

Jeg og Joakim tok turen til tusenfryd sammen med et vennepar. 

Jeg festet med Robin Stones fra Robin og Bugge i sommer. 

SONY DSC

Jeg bestemte meg for at jeg ikke ville ha rødt hår lengre, så da farget jeg det mørke brunt. En lang prosess, men veldig morsom å se resultatet. 

SONY DSC

Jeg kjøpte meg blinke sko, hehe♥

Jeg fylte de store 18, den 16.november og feiret dagen skikkelig den 19.november sammen med mange gode venner. Hadde tidenes fest i lokalet som er i Odnes her med neon party som tema.

SONY DSC

Så dette var da altså highlights of the year fra min side, håper dere har hatt et like fint år som det jeg har hatt. Og at dere koser dere de siste dagene av 2016.

INDISK KYLLINGSUPPE

Du trenger:

5 g frisk ingefær
3 stk fedd hvitløk
1 stk rød chili
2 ss smør
3 stk gulrot(kan bruke borkoli eller blomkål også)

2 stk løk
1 ss hot curry
2 l hønsekraft (kraft fra kokt høne)
1 stk kyllingfilet (brukte hele first price pakken som på bildet)
3 dl matfløte
1 ts salt
½ ts pepper
12 blad frisk koriander

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Slik gjør du:

♥Riv ingefærrot og finhakk hvitløken. Del chilien på langs og fjern frøene. Finhakk chilien.
♥Fres ingefær, hvitløk og chili mykt i smeltet smør i en romslig gryte. Tilsett revne gulrøtter og løk. Dryss over curry og tilsett hønsekraft eller buljong. La alt få et oppkok og kok i 10 minutter.
♥Tilsett kyllingkjøtt i biter, matfløte og smak til med salt og pepper.
♥Dryss over fersk koriander før servering og server med nanbrød.

SONY DSC
SONY DSC

Enkel rask og god middag♥

SHINEY BOMBER

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Jakke finner du HER!

Denne jakken har jeg gledet meg stort til å vise dere. Hvis noen spurte meg om hva som var det mest brukte i garderoben min ville jeg svart denne jakken her. Jeg har brukt den så ofte etter at jeg fikk den i bursdags gave fra kjæresten. Stoffet på den er tynt, men den er ganske varm til å være tynn. Men vil nok ikke anbefale å bruke den som vinterjakke nå som det er så kaldt. Jeg har en tykk jakke over den, sånn at jeg kan bruke den når jeg kommer på jobb/skole. Jakken finnes i to farger til så er bare og løpe og kjøpe grønn eller svart også før dem blir utsolgt!