ONE LAST GOODBYE

SONY DSC

I dag tok vi et siste farvel med en fantastiske dame som betydde så mye for så mange.

I dag fulgte vi henne til hennes siste hvile sted der hun skal være rolig og fredelig og ikke bli forstyrret av noen andre.

I dag ble mange tårer felt når vi fikk høre mange fantastiske ord om en helt fantastisk dame.

I dag savner vi henne mer en noen gang, og i dag ble vi minnet på hvor fantastisk hun er. 

I dag var en fin dag på mange måter, men også en trist dag som vi ikke kommer til å glemme. 

I dag sovner vi og tenker på alle de fantastiske minnene vi har delt med denne damen♥

MOLLY HIGH WAIST


~Perfect Jeans~

Tenkte jeg skulle tipse dere fantastiske lesere om de fantastisk gode buksene jeg kjøper når jeg kjøper meg bukser. Dette er da Molly High Waist Jeans fra Gina Tricot og de eneste buksene jeg bruker og handler. Jeg har aldri hatt det så godt i en bukse før jeg ble introdusert for disse buksene av ste søsteren min. Har alltid hatt det problemet med at jeg kjøper bukser som ikke er riktig for meg, mine tidligere bukser viet seg ekstremt mye ut i beina og jeg følte meg ikke veldig fin i dem. Men så dukket disse fantastiske buksene opp og jeg kan ikke få nok av dem. Jeg har kun tre stykker nå, men det kommer til å havne en del mer av dem i bukse skuffen min for å si det sånn.

Det som er så bra med disse buksene er at de ser små ut ved første øyekast når du plukker dem opp i butikken, men de er så elastiske at de passer seg etter figuren din når du tar dem på deg. Så når du vasker dem går de tilbake til en liten bukse. Og disse vier seg ikke ut i beina og er helt fantastisk gode å gå med. Jeg liker også ekstra godt at det er høytlivs bukse, har aldri vært noe fan av hofte bukser. Mye av grunnen til det er nok fordi jeg ikke føler meg fin nok for dem, men nå har jeg funnet buksene som passer for meg og er super fornøyd. 


Alle tre buksene på og de passer som et skudd. Skal definitivt kjøpe flere sånne i løpet av dette året her.
 

 

HUSKER DU?

Husker du den gangen vi møttes og du gjorde meg så forelska i deg som overhode mulig bare med hjelp av noen få ord og et kyss på kinnet?

Husker du den gangen vi kysset for første gang og sommerfuglene sto til alle kanter i magen?

Husker du den gangen vi dro på vår første date og spiste en forferdelig stor kebab pizza?

Husker du den gangen jeg sølte is utover hele dyna og vi måtte dele en liten dyne på det kalde soverommet ditt en hel natt?

Husker du den gangen vi dro på vår første “lang” tur sammen, nå vi dro for å besøke pappa og dem på campingvogna og vi måtte sove i et lite telt en hel helg?

Husker du den gangen vi dro til utlandet for første gang sammen(det var vel og merke bare Sverige)?

Husker du den første gaven vi kjøpte til hverandre? Jeg kjøpte en parfyme til deg og du betalte for en frisørtime for meg♥

Husker du den gangen vi kranglet så gikk det ikke flere dager før vi pratet sammen? 

Husker du den første nyttårsaften vi feiret sammen? Når vi kysset hverandre godt nytt år inn i det nye året?♥

Husker du den gangen vi feiret din 18 årsdag og den gangen vi feiret min 18 årsdag? 

Husker du den gangen vi dro ut for å spise for å feire at vi hadde vært kjærester i et helt år?♥

Husker du den gangen vi feiret jul for første gang sammen? En av de koseligste julefeiringene jeg har hatt i mitt 18 år gamle liv her på jorden♥

Husker du den gange jeg sa hvor mye jeg elsket deg og mente det?

♥For jeg elsker deg veldig høyt kjæresten min og det håper jeg du vet♥

SONY DSC

 

UKEN FRA HELVETE

Jeg kan med hånden på hjerte si at det var godt og vite at det var fredag i dag og at dagen har gått super fort. Jeg har helt ærlig følt meg slapp og sliten i hele dag på jobb, så når klokken var 15:15 var det godt å pakke sammen sakene mine og si god helg til alle sammen i barnehagen! Jeg har egentlig ikke følt meg i helt 100% form denne uken, så det er et stort pluss at det nå er helg og jeg kan slappe 100% av. 

Denne uken har heler ikke hvert lett med tanke på at vi mistet et familiemedlem denne uken, og denne damen har jeg kjent i såpass mange år at å få høre fra mamma at hun hadde gått bort var rett og slett kjempe fælt. Men det er godt at hun slapp unna smerter og er nå på et bedre sted♥ Er alltid vondt å miste noen nære og kjære, spesielt når min kjære oldemor skulle ha fylt 94 år i går♥ Hun døde for snart 2 år siden og når dødsfall i familien skjer så nærme hverandre er det helt forferdelig å tenke på at vi skal videre i livet uten disse fantastiske personene som har gjort livet ditt så bra i så mange år. 

Det skal bli godt og endelig slappe av å senke skuldrene i bare tenke på alle de flotte personen du har i livet ditt. Det skal ihvertfall jeg gjøre denne helgen her♥

SONY DSC
SONY DSC

~15 FACTS ABOUT ME~

SONY DSC

1. I mars i fjor var jeg og Joakim + et venne par av oss i Sverige, der klarte jeg å prestere å kjøpe en diger bøtte med søpeldynga godteri. Denne tenkte jo lille meg at ville forsvinne i løpet av noen dager. Men der tok jeg grundig feil, Joakim endte opp med å kaste halvparten av innholdet når de skulle flytte inn i nytt hus. Så note to myself, aldri kjøp noe du vet du ikke kommer til å spise opp. 

2. Jeg er avhengig av instagram, jeg må sjekke instagram hver bidige dag. Egentlig jævlig rart at det skal være sånn, men føler jeg mister så mye på det sosiale hvis jeg ikke sjekker appen. Men så mister jeg jo egentlig ikke neon ting, når jeg tenker meg om. Uff, må legge fra meg den uvanen her. Skal begynne å bruke mindre tid på telefonen her etter. 

SONY DSC

3. Jeg har blitt avhengig av å ha på meg neglelakk, men har funnet ut at jeg suger til å ta det på meg for når jeg tar på meg neglelakk så klarer jeg ikke sitte i ro så all neglelakken blir klint utover fingeren i løpet av et sekund etter første strøket…. Men jeg lærer aldri da og bare fortsetter å ta det på meg. For de som lurer er jeg veldig glad i fargen hvit, grå og lyse lilla♥

4. Jeg fikk en bamse i julegave av kjæresten som det går ann å varme i mikrobølgeovnen, ikke at jeg har prøvd det for syntes det er ekkelt å sette bamsen inni der vi varmer opp igjen mat. Men jeg sover med denne bamsen hver natt da, og han er så heldig at han har fått navnet Joakim etter den fantastiske kjæresten min♥

SONY DSC

5. Når jeg ble sammen med Joakim så hadde jeg lovet meg selv at jeg skulle hvertfall la det gå to år før jeg farget håret mitt, men så kom den store overraskelsen mammaen til Joakim aka svigermor var frisør. Da gikk det løfte i vask, for jeg farget jo håret rødt like etterpå nesten, haha. Og for de som lurer bruker jeg svigermor som frisør, klarer ikke bruke noen andre er redd for at resultatet ikke skal bli like bra som det er hos svigermor. 

6. Jeg er avhengig av å vaske sengetøyet mitt hver fjortende dag, og jeg må vaske det hvis noen andre en meg og Joakim har brukt det. Ikke fordi jeg syntes de som har sovet i det er møkkete, men fordi jeg bare klarer ikke å sove i sengetøyet som noen andre har sovet i. 

7. Jeg må egentlig bruke briller, men føler jeg så forferdelig stygg med dem at jeg lar dem ligge. Noe som egentlig er veldig dumt siden jeg ser som en gammel dame på 90 år nå og det passe ikke veldig bra i en alder av 18 år, hehe. 

8. Jeg har hatt to blogger som het Berntsen13 og Berghagen12, heldigvis er begge to slettet og ute av verden. 

SONY DSC

9. Jeg er overmiddels glad i søppel mat(hamburger, pommes fritt, pizza osv) så ved alle sjanser jeg får så kjøper Joakim det til meg. Har prøvd å slutte med denne uvanen, men klarer ikke helt gi slipp på den. Men skal prøve hardere nå som vi er inne i et nytt år. 

10. Jeg har 956 kommentarer på bloggen. Sikkert ikke mye for enkelte, men syntes det er mye til at jeg har en liten blogg. 

11. Også har jeg 534 innlegg som er publisert på bloggen, veldig lite og håper på å komme oppi 1000 innlegg innen dette året er over. 

12. Jeg elsker Molly buksene fra Gina Tricot, er de eneste buksene jeg bruker. Pluss alle joggebuksene mine da, er fryktelig glad i dem også. 

SONY DSC

13. Jeg elsker å skrive, dette er mye av grunnen til at jeg lagde meg en blogg. Men jeg syntes selv at jeg skriver helt forferdelig dumt, derfor det aldri har kommet neon personlige innlegg på bloggen. Dette har jeg veldig lyst til å endre på nå i 2017, og håper at dere vil like den nye skrive måten min dette året her. 

14. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i sjokolade, sorry til alle sjokolade elskere der ute. Jeg liker sjokolade, men blir veldig fort dårlig hvis jeg spiser mer en 2 biter fra en melkesjokolade. Dette er mye av grunnen til at jeg holder meg til potetgull og is

15. Jeg hater å blogge når jeg ikke har noe å blogge om eller har motivasjon til det. Derfor har det vært veldig lite blogging i 2016 og starten av 2017. Men blogglysten er på topp nå så jeg har mye moro i vente for bloggen dette året her