VINTERFERIE!


Cardigan – Life Time

Topp(adlink)Nelly.com

Bukse(Molly) – Gina Tricot

Sko(adlink)Stayclassy Nå ligger jeg godt plantet i sofaen snart klar for å spise pizzasnurrer og se på Varg Veum til jeg skal legge meg. Helga har rast forbi som den alltid gjør, men har kost meg sammen med kjæresten som jeg gjør hver helg. Nå er jeg hjemme alene siden vinterferien startet på fredag så mamma og stefar hat pakket sakene sine og dratt på vogna for ferien. Merker det er litt kjedelig siden jeg da må lage maten min selv,haha. Men nå skal jeg runde av og kose meg resten
av kvelden.

THROUGH MY PHONE

1. På tur med barnehagen i fjor og vintersolen meldte en vakker ankomst en desember morgen. 2. Seeeelfie. 3. Rosa himmel her i forrige uke på  vei til jobb. 

4. Enda en selfie gitt. 5. Dessert. 6. Enda en gå tur med barnehagen her i fjor, regnbue midt på vinteren er ikke ofte man ser. 

FOR ET ÅR SIDEN………

SONY DSC

Satt jeg og spiste pannekaker og hadde akkurat startet å blogge igjen etter en lang pause borte fra bloggen. Jeg skjønner ikke helt hva det er med meg og disse pausene jeg tar fra bloggen hele tiden, og da snakker vi hele tiden. Jeg syntes det er kjempe morsomt og befriende å blogge. Men noen ganger så tror jeg at jeg glemmer litt av at jeg har en blogg, dette er ikke en unnskyldning på at jeg er så dårlig på å blogge. Men heler en oppvekker til meg selv om at bloggen betyr mye for meg og at jeg skal begynne å skjerpe meg når det kommer til bloggen. For dette er noe jeg syntes er avslappende å gjøre og bloggen får meg til å føle meg litt fri. 

Vil dere forresten ha oppskrift på disse pannekakene? 

SENGELIGGENDE BLOGGER!

Nå blogger jeg for dere under 3 dyner, men fryser fortsatt som et uvær. Jeg har nemlig klart å bli syk, takken for at jeg jobber i barnehage;) hehe, neida. Tok febermåler på jobben i sted og hadde 39,5 i feber så da dro jeg hjem. Og har ligget i senga helt siden jeg kom hjem. Føler på kroppen at jeg trenger noen dager til å bli frisk, men håper på å være tilbake på beina igjen på onsdag for da er det ake dag på jobb og den vil jeg helst ikke gå glipp av. Men tenkte jo fortsatt at jeg skulle stikke innom med et par ord til dere sånn at dere vet at jeg er her. 

Så nå de neste dagene skal jeg kose meg i sengen min til jeg blir frisk med en god kopp med te og the vampire diaries(og keeping up with the Kardashians). 

 

MITT BESTE FERIEMINNE!~FIJI 2011~

Et av de beste ferieminnene jeg har fra mitt 18 år gamle liv er fra  når jeg var på Fiji med fosterfamilien min i 2011.  Denne ferien husker jeg spesielt godt fordi det skjedde så mye, vi var innom så mange fantastiske steder på bare 3 uker. Og det er ingenting jeg vil mer en å få dra tilbake hit igjen i løpet av livet mitt. På denne turen var vi også innom Hong Kong i fire dager før turen gikk tilbake til Norge, og er det noe jeg virkelig savner så er det Ocean Park i Hong Kong. En kjempe stor fornøyelsespark med dyrehage(og et av de største saltakvarium i verden). 

Har mange gode minner fra denne turen som jeg kommer til å ta med meg videre. Husker spesielt godt at vi ble evakuert oppi skogene på Øya Castaway Island pga tsunamien som traff Japan i 2011. Dette var en natt som jeg ikke skjønte så mye av, fordi det skjedde så mye som jeg ikke fikk med meg. Men i så fall så tilbragte vi fire timer oppi skogen med masse mygg, til vi fikk klar signal om at vi kunne bevege oss ned igjen til hotellet vi var på. 

Så dette var ihvertfall et av de beste ferieminnene jeg har hatt, hvis dere likte innlegget så har jeg flere eksotiske steder jeg har besøkt som jeg også kan fortelle litt om?
 

~Hong Kong, Ocean Park 2011~